BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #529465 przez różyczka
Ej tylko ostrzegam Laseczki,ze jak bedziecie czytac w pracy to cięzko bedzie wypieki ukryc :laugh: i szef sie może zainteresowac :blink: :laugh:

Emka, Moniu wyslane :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #529470 przez emka
Wypieki powiadasz :silly: No ja ostatnio strasznie blada jestem :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 11 miesiąc temu #529472 przez gosiak
To aż tak rozpalająca jest ta książka? :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu #529481 przez MoNiaaa
rozyczka dzieki :)

ja w pracy sama siedze wiec co mi tam za to jak do domu wroce...:D

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #529485 przez Mirella
W nocy pogotowie u mnie w domu w dzień ja na pogotowiu, będę Was podczytywać jak dam radę ale z pisaniem gorzej, leżę w łózku, każda pozycja zła, generalnie jest do dupy.

służba zdrowia po reformie całkowicie zapomina o człowieku, rano miałam wizytę u nefrologa i o ile z domu wyszłam jeszcze w formie to dotarłam do niego z atakiem i nie chciał pogotowia wezwać ;) kazał mi sobie transport zorganizować bo o własnych siłach to bym nie wyszła za nic. Jakiś zastrzyk dostałam ale podejrzewam że placebo bo zero reakcji organizmu, a na papaverynę to ja ładnie reaguję. Generalnie to aż się boję co będzie dalej, na IP tylko łagodzą, nic sensownego nie dają, do szpitala nawet mi nie proponowali, chociaż tam akurat lekarka miła, cud jakiś. I do kompletu okres, jak nie urok to sraczka, wrrr

trzymajcie się ciepło i pamiętajcie że czytam, jak będzie trzeba to palnę
11 lata 11 miesiąc temu #529494 przez @nulka
oj Mirell!!!!
nery? czy co się stało?
jak kolka nerkowa to gorąca kąpiel pomaga tzn. umoczyć tyłek na pół godziny w wannie. a jak kolka wątrobowa to nic nie poradzisz :( moze i ulżą lekami na chwilę ale w każdej chwili trza się spodziewać ataku.
11 lata 11 miesiąc temu #529496 przez GwenB
Hej Dziewczyny

z góry ostrzegam, że wiadomość będzie przydługawa... ale chyba przyzwyczaiłyście się do mojego marudzenia :side:
booo...
wczoraj przespałam pół dnia, a dzisiaj rano zaczeły mi tak jakby hmmm pulsować jajniki, nie wiem jak to określić i trochę mnie to zdziwiło, a że mam zapas testów z allegro za 1 zł i miałam jeszcze chwilę czasu do wyjścia z domu to machnęłam tego testa. 26 dc więc spodziewałam się tego co zwykle, ale... zobaczyłam II (słownie: DWIE) kreski!!!!!
ta druga nie jest zbyt wyraźna, ale jestem pewna, że to są dwie kreski !! więc potem w kolejności: poryczałam się, rycząc nadal oglądałam test, rozmazałam tusz, sprawdziałam jeszcze raz test, poszłam doprowadzić się do ładu, znów sprawdziłam test i spóźniona wyszłam z domu i do teraz jestem w ogromnym szoku !! :D
nie wiem o co chodzi i jak to możliwe, jeszcze to moje TSH podwyższone i ta kiepska morfologia, nie mam pojęcia :unsure: ten bocian chyba na serio niedaleko mnie stacjonuje, bo sama nie wiem jak to sobie racjonalnie wytłumaczyć :D

Jutro jeszcze raz zrobię test, bo jakoś nie mogę uwierzyć..
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #529500 przez gosiak
Mirellcia zdrówka :kiss:

Wow Gwen :) cichaczem gratuluje, no i dawaj tego testa :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #529510 przez gosia28
GwenB gratuluję z całego serca. No to rzuć tutaj tego testa nam, pocieszymy oczka :)

Mirella nie daj się choróbskom.

Monia skończyłam marketing i zarządzanie z administracją i potem drugie studia awf. A bylam dzis na rozmowie o prace w urzedzie skarbowym.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu #529512 przez MoNiaaa
Mirella :kiss: wracaj nam tu do sil :):)

Gwen super!!!!!pokazuj nam testa a jutro dla pewnosci powtorz :) ale sie rozkrecily ostatnio te krechy :):)

a ksiazka czyta sie rewelacyjnie!!!

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #529516 przez GwenB
Wrzucę, tylko muszę wrócić do domu najpierw ;) jakby co to mnie palniecie, że mam omamy, chociaż ja zawsze na testach widziałam jedną kreskę i za cholerę nawet cienia drugiej to chyba trudno się pomylić :side:

Mirella zdrówka !! :)
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #529517 przez ferritka
mirellka, zdrowiej kochana ;*****

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GWEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA super super super, wrzucaj tescior chcę pękać z zazdrości;)))))

aa widzę, że się nam tu fanklub Pana Szarego robi, /Studentkoooo nie jestesmy już w naszej fascynacji odosobnione ;>>
czytajcie czytajcie w hmmm eksperymentujcie w sypialni :))) bo jesli ja zafasolkuje to Christian grey bedzie ojcem chrzestnym tegoż dziecka ;D tak mi libido podniósł :)))))
pdf- z braku laku, ale kocham właśnie przewracanie kartek i widzieć ile przeczytalam ;) lubie wracać do wątków, zaginac rogi stron ;))))

owocnej lektury, kilka stron wczesnej wrzuciłam linka do yt z muzyką z Greya, po lekturze to nawet dźwięki wprawiają mnie w doooobry nastroj :))))))

a mnie dzisiaj cały dzień mdli, jem tylko parówki na zimno - czego nigdy dotąd nie robiłam, bo nie znoszę parówek. i tak mnie kłuje w boku że w aucie wysiedzieć nie mogłam. Starość nie radość tak mnie te moje lata kłują w boki :((((

dziewczynki, jeszcze nam zaginęła w akcji DPC, moż ena wrześnióweczkach się udziela??

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #529530 przez gosia28
faktycznie nie widać jej ostatnio.
Gwen nie ma opcji, to musi być TO!!! :)

osobiście też zawsze wybiorę książkę drukowaną, ale jak coś wciągnie to i tak też można od czasu do czasu przeczytać.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu #529535 przez GwenB
No ja nie dowierzam, chyba i tak zrobię jeszcze z 10 tych testów :silly:
A jak się powierdzi to łapię się jeszcze na wrzesień :D boskoooo :D
11 lata 11 miesiąc temu #529536 przez MoNiaaa
szczerze to ja nie czytam za wielu ksiazek ale ta mnie pochlonela zaluje wlasnie ze nie jest normalna drukowana napewno lepiej by sie czytalo :) oczy mnie tylko bola troche od monitora i jak z ksiazki przezucam na forum to ciezko mi wzrok przyzwyczic do innej czcionki.hmm mam nadzieje ze sie nie zaczytam tak ze zapomne z pracy wyjsc :side:

http

]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży