- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Znowu lekarz u mnie był boli jakby mniej ale ciągle boli
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
Wczoraj mialam krwotok i niestety musze leczec. Z dzidkami niby wszystko ok, ale i tak mam mieszne uczuciia. Niby progesteron mi spadł i mam leżec i sie faszerowac lutką i dupkiem..
Jaka dawkę dostałaś.....?
Może organizm za mało produkuje dla dwojga...
kosmówka łożysko jest w porzadku????
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Lacrijka napisał:
Wczoraj mialam krwotok i niestety musze leczec. Z dzidkami niby wszystko ok, ale i tak mam mieszne uczuciia. Niby progesteron mi spadł i mam leżec i sie faszerowac lutką i dupkiem..
Jaka dawkę dostałaś.....?
Może organizm za mało produkuje dla dwojga...
kosmówka łożysko jest w porzadku????
Tak, wszystko ok, szyjka długa i zamknięta. Łożyska w porządku..serduszka biły i dzidki skikały.. Wiecie zze w 5 dni urosłu 1,3cm W środe miały po ok 75mm a wczoraj prawie 90mm
Mam dupka 4x2 tabletki i lutki podjęzykowej (ble) 2x2. Jutro mam wizytke u swojego gina to zobaczymy co powie.
Poszłam do domku, bo lekarka mi powiedziała ze moge isc na oddzial ale bede tam tylko lezec i brac proche wiec to samo moge w domu. Dokładnie mnie zbadała i mowi ze ttam w srodku wszystko dobrze..zaufałam jej i moze faktycznie bo dzis tylko lekko brudze na papierku, wkładka czysta..echhh
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lacrijka rosną Ci te bąble hoho
ViFi kobieto, nie mogę wyjść z podziwu. Ty po medycynie jesteś?
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny same sie przekonacie...wasze maluchy tez takimi diablikami beda
Lacra, to bedzie miala za jednym zamachem 2 diabliki
dziewczyny, wiecie co u Inso? Czytalam styczniowki, ale nic o niej nie jest napisane...
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja się melduję się!
Mąż: "żartujesz? ale serio? nie no, żartujesz? ale przecież mówiłem, że ja chcę pierwszy test oglądać!"
Potwierdził, że jest druga kreska, więc zwidów nie mam
My póki co na luzie i nikomu nic nie mowimy. Dzisiaj ten test jak robiłam to nie było zaraz z samego rana, więc jutro powtarzam i jak będzie krecha bardziej wyrazna to dzwonię umówić się na wizytę do gina za jakieś 3 tygodnie
Trochę się boję przez tą moją tarczycę, ale lekarka w sumie nie dała nam czerwonego światła, a ja też kompletnie nie spodziewałam się teraz dwóch kresek.. myślałam, że jak już to za 3-4 miesiace jak hormony sie unormują. A tu taka niespodzianka
A tu test. Troszkę kiepsko widać, ale jak robię z lampą to mi się światło odbija.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
reakcja meza...super
mozesz jeszcze raz napisac jakie mialas tsh?
Ja ,np: teraz chorowalam na zapalenie oskrzeli...oprocz antybiotyku zazywalam sterydy, ktore naruszyly mi produkcje tsh...i 3 dni temu mialam 3,21...tak wiec oprocz euthyroxu dostalam jeszcze jeden lek na zbicie...
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
gosia28 napisał:
ja dziewczyny już po rozmowie kwalifikacyjnej. Poszło nie najgorzej- pytanie o wykształcenie, doświadczenie zawodowe i 3 pytania z prawa podatkowego. Gdzieś za 2 dni wyniki, ale oczywiście się nie spodziewam, żeby los się aż tak do mnie uśmiechnął (ponad 70 kandydatów no i z nieoficjalnych źródeł dwie osoby "podobno mają chody", a stanowisko tylko jedno ), ale co mi tam pomarzyć...
Monia ja też myślę, że to zatoki- paskudna sprawa i ciężko się leczy.
Odebrałam wyniki histopatologii łóżyska, pępowiny i błon płodowych- bez istotnych oschyleń mikroskopowych.
No niby dobrze, ale przyczyny dalej brak. Narazie tylko ten paciorkowiec i ogromny pech... dostałam od gina zestaw badań na tą krzepliwość, wymazów narazie się nie da, zn. da się, ale mam wciąż stan zapalny więc czekamy, aż się to ustabilizuje.
Na paciorkowca musicie być przeleczeni oboje.... ile masz OB???? ASO????
Często chorujesz na anginy???
Na angine no nie specjalnie choruję, właściwie to nie pamiętam kiedy.
A co ma do tego wszystskiego badanie ob i aso? No i ten paciorkowiec, ja nie powinnam go już mieć bo w szpitalu wyleczyli, gin ma jeszcze pobrać wymazy żeby zbadać dla pewności ale narazie ze względu na stan zapalny przełożył to na kolejną wizytę. A mąż to nie powienien wcześniej mieć wykonanie badanie na nosicielstwo tego dziada? Wiesz jakie to badanie? Jakiś posiew z nasionek czy jak? Kto powinien go ewentualnie z tego leczyć?
Mała dzieciaki super. I ta letnia pora, ach się marzy
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
- Otrzymane podziękowania: 0
Mirella tuleeee :***
Gwen Gratuluje a testa nie widze
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa