- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #538329 przez Ingrid29
Dave rzeczywiście piłeczka piękna - po prostu cudny brzuszek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez Ingrid29.
Temat został zablokowany.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #538381 przez dzidzia1234
MOJE DROGIE CZYTELNICZKI
polecam Wam gorąco książkę EVELYN ANTHONY- SZKARŁATNA NIĆ- ja już czytałam ja kilka razy i za kazdym razem połykam jak świeżą bułeczkę
grey mnie ruszył łzami na końcu - fakt..........
a tak w ogóle to dzień dobry i miłego dzionka
he he- ja uwielbiam jak mój przypuszcza na mnie atak juz prawie nim zamknie drzwi od domu i odłoży teczkę jak dzieci nie ma- a jakie teksty leca ............
MOJE DROGIE CZYTELNICZKI
polecam Wam gorąco książkę EVELYN ANTHONY- SZKARŁATNA NIĆ- ja już czytałam ja kilka razy i za kazdym razem połykam jak świeżą bułeczkę
grey mnie ruszył łzami na końcu - fakt..........
a tak w ogóle to dzień dobry i miłego dzionka
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez dzidzia1234.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 11 miesiąc temu #538407 przez pani_p
Dzień dobry!
Imprezka przednia i rano nie jest tak źle :-D
Dave Pięknie wyglądasz! brzusio jest po prostu boski! Głaszczę
Gosia i Ferritka słodkie macie kociaki zaczynam się zakochiwać!
GosiaMsz jaki pies !! cudny! jeszcze takiego nie widziałam
Have a nice day! :-*
Imprezka przednia i rano nie jest tak źle :-D
Dave Pięknie wyglądasz! brzusio jest po prostu boski! Głaszczę
Gosia i Ferritka słodkie macie kociaki zaczynam się zakochiwać!
GosiaMsz jaki pies !! cudny! jeszcze takiego nie widziałam
Have a nice day! :-*
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #538449 przez ferritka
dzień dobry )
dzień zaczyna się od niezadowolonego kuriera, który mnie obudził i mine miał nietęgą jak mnie w szlafroku zobaczył przed domem. Chyba moja misternie układana przez całą noc fryzura go zaskoczyła... w sumie jak wróciłam do domu i w przedpokoju przeszłam koło lustra---- hmmm sama się nie poznałam
Mesy ;> nie kuś z podmianką chopów, bo podjade, A Ci na wycieraczce zostawie a Twojego porwę
Pani Inżynier
Szkarłatna nić mówisz, hmmmmm no to ściągnąć muszę. Ja mam te 80 kolorów ale przeczytałam póki co tylko 5 stron ( z tego wstęp, spis treści i strone tytułową - więc przeczytałam 2 strony )
nie mogę się zabrać jakoś.
aa no i jestem bez laptopa- bo sprzedałam najpierw notbooka bo chciałam tablet zostawić, wczoraj sprzedałam tablet dzisiaj czekam na nowiutki śliczny fioletowy notbook więc jak go tylko ogarne technicznie to ruszę z kopyta z Kolorami.
Mirellka- czyli śląsk wciąż pod ostrzałem
dzień zaczyna się od niezadowolonego kuriera, który mnie obudził i mine miał nietęgą jak mnie w szlafroku zobaczył przed domem. Chyba moja misternie układana przez całą noc fryzura go zaskoczyła... w sumie jak wróciłam do domu i w przedpokoju przeszłam koło lustra---- hmmm sama się nie poznałam
Mesy ;> nie kuś z podmianką chopów, bo podjade, A Ci na wycieraczce zostawie a Twojego porwę
Pani Inżynier
Szkarłatna nić mówisz, hmmmmm no to ściągnąć muszę. Ja mam te 80 kolorów ale przeczytałam póki co tylko 5 stron ( z tego wstęp, spis treści i strone tytułową - więc przeczytałam 2 strony )
nie mogę się zabrać jakoś.
aa no i jestem bez laptopa- bo sprzedałam najpierw notbooka bo chciałam tablet zostawić, wczoraj sprzedałam tablet dzisiaj czekam na nowiutki śliczny fioletowy notbook więc jak go tylko ogarne technicznie to ruszę z kopyta z Kolorami.
Mirellka- czyli śląsk wciąż pod ostrzałem
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 11 miesiąc temu #538472 przez iwonta_kg
Hej dziewoje.
Od wczoraj jestem w domu i normalnie mam takie chcice ze nie wiem co haha Mój mąż śpi nago i jak go rano dzis zobaczyłam to myślałam ze go zgwałce hahaha! Tak sie stęskniłam za nim przez ten szpital. Wczoraj go z rąk nie wypuszczałam. Już nie moge sie doczekać kiedy będziemy mogli normalnie sie kochać!
Od wczoraj jestem w domu i normalnie mam takie chcice ze nie wiem co haha Mój mąż śpi nago i jak go rano dzis zobaczyłam to myślałam ze go zgwałce hahaha! Tak sie stęskniłam za nim przez ten szpital. Wczoraj go z rąk nie wypuszczałam. Już nie moge sie doczekać kiedy będziemy mogli normalnie sie kochać!
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #538476 przez dzidzia1234
ja kliknęłam na kopciuszka- ale zażegnałam pokusę- najpierw odrobię pogreyowe zaległości w domu- dopiero zacznę czytać- bo mnie w końcu mężulo z chaty wygna na mróz i będzie tam trzymał za karę aż mi oczy zamarzną i nie będę mogła czytać nim oddaję - he he
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
11 lata 11 miesiąc temu #538479 przez Asik
Laski Wy zamiast o dupie marynie czytać , jakieś dyrdymały to wezta chłopów w obroty bo czytaniem to w ciążę nie zajdziecie heheh taki żarcik ofkors ,
DAVE ja mam identycznego faceta a brzusio masz superaśny
a na powaznie to nie każda kobitka lubi byc od k*** wyzywana bita i ponizana --- faceci to wiedzą i jeśli okrężną drogą poprzez nie nieeee nie chcę-- macie ochotę na ostry sex to powiedzcie prosto z mostu , przecież oni Was kochają i szanują i na takie nie nieee to normalne że przestają a nie z łapami jak po swoje lezą ..wywal jedna z drugą kawę na ławę-- kochanie wez dzisiaj zróbmy to na ostro , uzywaj epitetów, klapsa w dupala mi daj , ogólnie sponiewieraj;) gwarantuje że jak normalny to załapie że normalny sex z nim Wam się już nudzi oby tylko te epitety nie przenikły do normalnego życia---przecież to lubicie --- ostroznie z facetami
DAVE ja mam identycznego faceta a brzusio masz superaśny
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #538481 przez dzidzia1234
IWONTA- a jak to jest nienormalnie?????????? czyżbyś miała na myśli "jnne czynności seksualne"?
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #538482 przez ferritka
Iwonka, Ty to masz teraz libido podniesione, po takim szpitalnym wyposzczeniu
swoją drogą to niesprawiedliwe, że Wasze chłopy takie wyuzdane a mój to taki Maciek z klanu ;/
chyba dzisiaj przeprowadzę z nim poważną rozmowe
Asik, no włąśnie, bo jak ja mojemu mówie "tak jak Szary" to nie dziw że nie wie o co cho, skoro nie czytał
swoją drogą to niesprawiedliwe, że Wasze chłopy takie wyuzdane a mój to taki Maciek z klanu ;/
chyba dzisiaj przeprowadzę z nim poważną rozmowe
Asik, no włąśnie, bo jak ja mojemu mówie "tak jak Szary" to nie dziw że nie wie o co cho, skoro nie czytał
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #538490 przez dzidzia1234
FERRITKA- leżę i kwiczę- no widzisz- maciek to ma chociaż perspektywy- a rysiek pierdoła zszedł nieświadom co stracił
ech...... mojemu to korespondencji nie mozna podać , bo od razu mnie ciśnie do szafy i pyta czy tak własnie robiłam z listonoszem.........zboczeniec