- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #538651 przez dzidzia1234
oj ANODA- tak nie można- zajmij się czymś kochana co nie pozwoli Ci myśleć i przetrwać- jak chcesz to dam Ci zlecenie- buziole
Temat został zablokowany.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #538663 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Dzień doobry
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mirella Pewnie babki też cichaczem Greya czytają Zdrowiej nam zdrowiej, bo widzisz co tu sie porobiło sex i sex! No ale rezultraty są
Anonda Po przyjaciółe jakąś zadzwoń, wybierz sie na zakupy albo na kawkę. To pomaga. Popłakać tez czasem nie zaszkodzi, tylko tak wiesz z umiarem
Mesy Mi się też ogier trafił i powiem Wam że można mieć czasem tego dość, moją najczęstszą wymówką jest "Jutro" Podobno facetom z wiekiem mija, czassem nie mogę sie tego doczekać...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mirella Pewnie babki też cichaczem Greya czytają Zdrowiej nam zdrowiej, bo widzisz co tu sie porobiło sex i sex! No ale rezultraty są
Anonda Po przyjaciółe jakąś zadzwoń, wybierz sie na zakupy albo na kawkę. To pomaga. Popłakać tez czasem nie zaszkodzi, tylko tak wiesz z umiarem
Mesy Mi się też ogier trafił i powiem Wam że można mieć czasem tego dość, moją najczęstszą wymówką jest "Jutro" Podobno facetom z wiekiem mija, czassem nie mogę sie tego doczekać...
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez emka.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 11 miesiąc temu #538667 przez gosia28
No dzieweczki, a się gorący temat nawinął hehe przebieranki, listonosze hihi
Ja dziś spałam jednym okiem, no ale przynajmniej jakkolwiek się zregenerowałam. Koszmary mnie męczą znowu.
Anoda, nie wiem czemu ale ja też dziś mam podobny do Ciebie dzień przemysleń...
gosia piesior śliczny, no i widzę jakieś zdolności artystyczne w fotografii.
iwonta ja bym się wstrzymała z igraszkami przynajmniej do następnej wizyty u gina- dopytaj go czy mozecie bo przecież igraszki powodują skurcze.
Mirella, dosyć tych wakacji sponsorowanych, do domu ino już
Ja dziś spałam jednym okiem, no ale przynajmniej jakkolwiek się zregenerowałam. Koszmary mnie męczą znowu.
Anoda, nie wiem czemu ale ja też dziś mam podobny do Ciebie dzień przemysleń...
gosia piesior śliczny, no i widzę jakieś zdolności artystyczne w fotografii.
iwonta ja bym się wstrzymała z igraszkami przynajmniej do następnej wizyty u gina- dopytaj go czy mozecie bo przecież igraszki powodują skurcze.
Mirella, dosyć tych wakacji sponsorowanych, do domu ino już
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #538674 przez dzidzia1234
EMKA- nie mija z wiekiem
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
opowiem Wam historię , którą przeżył mój serdeczny przyjaciel ze swoja byłą- otóż chłop wrócił po jakimś dłuższym czasie- bodaj trzy miesiące- z pracy za granicą- no napalony jak trza- , że nie mięli gdzie to zabrał ja samochodem w ustronne miejsce- było już jak mówił tak , że szyby parowały jak w titanicu- a ona nagle - wiesz nie dzisiaj noga mnie boli............. ja płacze z tekstu do dziś i nawet się już utarło hasło i jest kupa śmiechu- bo o głowa i jutro nie dziwi - ale noga ?????????
EMKA- nie mija z wiekiem
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez dzidzia1234.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 11 miesiąc temu #538684 przez anoda89
Dzięki dziewczyny Jutro wybieram się na babski wieczór tylko szkoda że będą dwie ciężarne i jedna z małym dzeckiem.
Gosia ja się spodziewałam że tak będzie wyglądać końcówka stycznia i początek lutego. Siedze i myślę jak bym teraz wyglądała a może właśnie jechałbym do porodu.
Gosia ja się spodziewałam że tak będzie wyglądać końcówka stycznia i początek lutego. Siedze i myślę jak bym teraz wyglądała a może właśnie jechałbym do porodu.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #538707 przez gosia28
Tak, to bardzo trudne chwile
u mnie zbliża się dzień moich urodzin, pamiętam jak Ciągle rozmyślałam jak będę wyglądać. Potem zaś z kolei już w szpitalu to był cel, żeby osiągnąć ten tydzień gdyż dzieciaczki miałyby szansę żyć...
Anoda idź na to spotkanie jeśli tylko masz siłę i stań oko w oko z tym co jest teraz. To bardzo trudne, ale potrzebne. Im wcześniej stanie się przed rzeczywistością tym chyba szybciej można wrócić do życia. Dla mnie wigilia była nie do zniesienia, poprostu nie byłam w stanie nic nikomu życzyć ani życzeń przyjmować. Trzeba stawić czoła punktom krytycznym, po to, by móc się wypłakać, wyżalić, wykrzyczeć, a potem podnieść głowę i odzyskiwać równowagę. Przed nami pewnie jeszcze wiele ciężkich dni, ale nie możemy się poddać
u mnie zbliża się dzień moich urodzin, pamiętam jak Ciągle rozmyślałam jak będę wyglądać. Potem zaś z kolei już w szpitalu to był cel, żeby osiągnąć ten tydzień gdyż dzieciaczki miałyby szansę żyć...
Anoda idź na to spotkanie jeśli tylko masz siłę i stań oko w oko z tym co jest teraz. To bardzo trudne, ale potrzebne. Im wcześniej stanie się przed rzeczywistością tym chyba szybciej można wrócić do życia. Dla mnie wigilia była nie do zniesienia, poprostu nie byłam w stanie nic nikomu życzyć ani życzeń przyjmować. Trzeba stawić czoła punktom krytycznym, po to, by móc się wypłakać, wyżalić, wykrzyczeć, a potem podnieść głowę i odzyskiwać równowagę. Przed nami pewnie jeszcze wiele ciężkich dni, ale nie możemy się poddać
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #538724 przez anoda89
W wigilie miałam tak samo, wybuchłam płaczem przy życzeniach i już nie mogłąm nic powiedzieć. Pójdę na to sopktanie, najwyżej wyjdę jak nie dam rady albo będę się uśmiechać i udawać że wszytko jest ok. Gdyby nie mój mężuś to bym się zaryczała.
Ferritka, Gosia
Dobra głowa do góry, pierś do przodu i trzeba żyć dalej.
Wczoraj czytam tego zboczucha a mąż ukradkiem niby że się ubiera i czyta. Śmiech miałam co nie miara Później się pytał czy już są zchłostał
Ferritka, Gosia
Dobra głowa do góry, pierś do przodu i trzeba żyć dalej.
Wczoraj czytam tego zboczucha a mąż ukradkiem niby że się ubiera i czyta. Śmiech miałam co nie miara Później się pytał czy już są zchłostał
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez anoda89.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #538728 przez dzidzia1234
aj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przed szkarłatna nicią proponuję MROCZNE PRAGNIENIA- SUSAN LEWIS- - lepsze - choć w sumie zależy co kto lubi- ale jest mega super jak dla mnie - trzyma w napięciu w sumie od początku do samego końca
przed szkarłatna nicią proponuję MROCZNE PRAGNIENIA- SUSAN LEWIS- - lepsze - choć w sumie zależy co kto lubi- ale jest mega super jak dla mnie - trzyma w napięciu w sumie od początku do samego końca
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 11 miesiąc temu #538763 przez Gosia 2712
Anoda i Gosia :* nie ma dnia zebym sie nie zastanawiala jak teraz bym wygladala i jakie to uczucie jak dzidzius kopie Dlatego czesto tu nie zagladam ostatnio bo korci mnie zebym zajrzala do majowek a jak sie naczytam i zdjec u nich naogladam to lapie takiego dola ze szok Moj M byl na urlopie i obydwoje plakalismy za naszymi dzidziusiami Wigilie cala przeplakalam tym bardziej ze dzien wczesniej urodzilam... nawet wkurzalo mnie ja ktos mi wyslal zyczenia wesolych swiet :/ chcialam tel wyrzucic przez okno...:/ Boli to wszystko jak nie wiem co i bardzo dobrze Was rozumie co czujecie :*
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 11 miesiąc temu #538765 przez Gosia 2712
Gosiu nie zagladalam tu ostatnio bo mialam dola jak pisalam wyzej. I moj M przyjechal na urlop a robimy remonty i troche czasu nie mialam a tym bardziej ze u nas nie mam neta bo nie zakladalismy bo nam sie nie oplacalo a jak jestem teraz u rodzicow to staram sie nadrobic wszystko ale watpie ze mi sie uda :/
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #538778 przez gosia28
Gosia 2712 napisał:
Nooo kochana. ja do majówek nie zaglądam bo by mi psychika siadła. Życzę im jak najlepiej, super dziewczyny są, ale nie zdobyłabym na tyle siły, żeby się tam pojawić. Tobie też odradzam takich wyczynów bo nie ma sensu się katować. A te sms-y pozostawię bez komentarza. U mnie nikt na szczęście na tyle mądry nie był.
No i zaglądaj tu, jest wesoło
trzymaj się ciepło
Anoda i Gosia :* nie ma dnia zebym sie nie zastanawiala jak teraz bym wygladala i jakie to uczucie jak dzidzius kopie Dlatego czesto tu nie zagladam ostatnio bo korci mnie zebym zajrzala do majowek a jak sie naczytam i zdjec u nich naogladam to lapie takiego dola ze szok Moj M byl na urlopie i obydwoje plakalismy za naszymi dzidziusiami Wigilie cala przeplakalam tym bardziej ze dzien wczesniej urodzilam... nawet wkurzalo mnie ja ktos mi wyslal zyczenia wesolych swiet :/ chcialam tel wyrzucic przez okno...:/ Boli to wszystko jak nie wiem co i bardzo dobrze Was rozumie co czujecie :*
Nooo kochana. ja do majówek nie zaglądam bo by mi psychika siadła. Życzę im jak najlepiej, super dziewczyny są, ale nie zdobyłabym na tyle siły, żeby się tam pojawić. Tobie też odradzam takich wyczynów bo nie ma sensu się katować. A te sms-y pozostawię bez komentarza. U mnie nikt na szczęście na tyle mądry nie był.
No i zaglądaj tu, jest wesoło
trzymaj się ciepło