- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #556510 przez Aleksandraaa1
Cześć dziewczyny co myślicie o Conceive Plus żel - lubrykant wspomagający przy staraniach o dzidziusia??
Czy to ma sens?
Czy to ma sens?
Temat został zablokowany.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #556513 przez Aleksandraaa1
Ja tez przeczytałam o tym dzisiaj;/
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #556522 przez Aleksandraaa1
my uzywamy z mezem lubrykantu durex i czytam na necie ze moga one dzialac przeciwko zajsciu w ciaze czy to prawda co o tym myslicie czy to moze byc powód ?\
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #556523 przez ferritka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
niekture lubrykanty osłabiają plemniki i utrudniają przez swoją konsystencje dotarcie do jajeczka. to tak jakbyś szła przez błoto po kolana do sklepu z cukierkami.
czytaam o tym cudzie co pytasz i ugh" jest to sposób wspomagający naturalne poczecie" yyyy no albo się mylę ale jeśli sie czymś chemicznym wspomaga toi to chyba już nie tak całkiem naturalnie. podobno sprawia, że plemniki są szybsze, hardcorowe i długowieczne - nooo sama natura naspidowane plemniki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
niekture lubrykanty osłabiają plemniki i utrudniają przez swoją konsystencje dotarcie do jajeczka. to tak jakbyś szła przez błoto po kolana do sklepu z cukierkami.
czytaam o tym cudzie co pytasz i ugh" jest to sposób wspomagający naturalne poczecie" yyyy no albo się mylę ale jeśli sie czymś chemicznym wspomaga toi to chyba już nie tak całkiem naturalnie. podobno sprawia, że plemniki są szybsze, hardcorowe i długowieczne - nooo sama natura naspidowane plemniki
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #556526 przez Aleksandraaa1
Dlatego Was pytam bo już sama zgłupiałami sie lekko przestraszyłam ze to moze byc przyczyna.
Przeczytałam na swoim lubrykancie ze nie zaleca sie stosowania gdy staramy sie o dziecko czyli to jest prawda . To sie zdenerwowałamz e to to moze byc u nas przyczyn że do tej pory nie mogliśmy:/ jestem zla na siebie.
Przeczytałam na swoim lubrykancie ze nie zaleca sie stosowania gdy staramy sie o dziecko czyli to jest prawda . To sie zdenerwowałamz e to to moze byc u nas przyczyn że do tej pory nie mogliśmy:/ jestem zla na siebie.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Aleksandraaa1.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #556528 przez anoda89
Hmmm Aleksandra nie słyszałam żeby lubrykanty wspomagały
Wiecie że moja teściowa nie wiedziała co to jest łożysko. Wiedziała że coś takiego jest ale nie wiedziała że jest takie ważne!!! Kiedyś to była ciemnota, ludzie żyli nie wiedzą co i jak i wszystko było ok a teraz czym więcej się wie tym czasami gorzej bo się doszukuje objaw u siebie.
Wiecie że moja teściowa nie wiedziała co to jest łożysko. Wiedziała że coś takiego jest ale nie wiedziała że jest takie ważne!!! Kiedyś to była ciemnota, ludzie żyli nie wiedzą co i jak i wszystko było ok a teraz czym więcej się wie tym czasami gorzej bo się doszukuje objaw u siebie.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez anoda89.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #556531 przez ferritka
anoda89 napisał:
teściowa Twa męza twego po prostu znalazła w kapuście, noo oto mogła nie wiedzieć
Hmmm Aleksandra nie słyszałam żeby lubrykanty wspomagały
Wiecie że moja teściowa nie wiedziała co to jest łożysko. Wiedziała że coś takiego jest ale nie wiedziała że jest takie ważne!!!
teściowa Twa męza twego po prostu znalazła w kapuście, noo oto mogła nie wiedzieć
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #556535 przez Aleksandraaa1
CZy któraś z was uzywala lubrykantu durex i zaszła w ciąże?
MOże mnie to troche uspokoi
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Aleksandraaa1.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #556540 przez Aleksandraaa1
Ja też biorę juz od 3 miesiecy
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #556541 przez ferritka
Aleksandraaa1 napisał:
alexandra- spokojnie, odstaw po prostu ten lubrykant i próbujcie bez. Pamiętaj, że bardzo mały odsetek par które starają się o dziecko trafia do celu w pierwszych miesiącach. mój lekarz mówi, że jak para starająca sie rok ( ale starająca to nie jest sex raz w tygodniu podczas owulacji ) kwalifikuje się na badania i leczenie.
dziewczyny, kwas foliowy ma się tak do szybszego zajścia jak kwiatek do kożucha. Kwas jest po to aby rozwijający się Groszek nie miał wad wrodzonych, a zwłaszcza jego układu nerwowego, mózgu i rdzenia kręgowego.
CZy któraś z was uzywala lubrykantu durex i zaszła w ciąże?
alexandra- spokojnie, odstaw po prostu ten lubrykant i próbujcie bez. Pamiętaj, że bardzo mały odsetek par które starają się o dziecko trafia do celu w pierwszych miesiącach. mój lekarz mówi, że jak para starająca sie rok ( ale starająca to nie jest sex raz w tygodniu podczas owulacji ) kwalifikuje się na badania i leczenie.
dziewczyny, kwas foliowy ma się tak do szybszego zajścia jak kwiatek do kożucha. Kwas jest po to aby rozwijający się Groszek nie miał wad wrodzonych, a zwłaszcza jego układu nerwowego, mózgu i rdzenia kręgowego.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #556543 przez Asik
Aleksandra , niestety, durex nawilza ale tez i spowalnia plemniki ,przynajmniej ten co my mamy i masz rację ze są lubrykanty które wspomagaja zajcie w ciążę , z tym że chodzi o to że nie spowalniają ale przyspieszają plemniki poprzez ułatwienie im poruszania się w gęstym śluzie cos tam rozrzedza czy jakos tak , nie pamiętam dokładnie , ale wiem ze kieeedys już była -- chyba tutaj-- mowa o tym
chyba pre seed czy jakoś tak się nazywał ten o którym mowa byłą zaraz poszukam na necie
chyba pre seed czy jakoś tak się nazywał ten o którym mowa byłą zaraz poszukam na necie
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Asik.