- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #556344 przez Lacrijka
Mirella napisał:
Juz sa zamówione roletki.. a łóżeczka pójda bardziej na środek, nie będa tak bardzo pod oknami. Teraz tak jak stoja to nawet dojście do nich jest ujowe, musze byc bardziej na środku
Lacrijka napisał:
Mirella napisał:
Lacrijka napisał:
Mirella napisał:
Lacra, i co Ty wiesz o wielorybach? Toć ja z jedną Duśką podobnie wyglądałam w połowie ciąży a pewnie że wygłaskałam, a co, jak sie już zacznę zarażać to do lata będzie jak znalazł
Ja sie wykluję a Ty sie zakiełczysz
Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi za te słowa
Juz mi wynagrodziła, z nawiązka...Dziekuje haha
Masz duży dom, zmieści się więcej A powiedz, nie boisz się że słońce będzie dzieciom po oczach dawało? Bo widzę że łóżeczka pod oknami postawiłaś, a maluchy to leżą i w górę się gapią najczęściej, dopiero po paru miesiącach to się zmienia.
Juz sa zamówione roletki.. a łóżeczka pójda bardziej na środek, nie będa tak bardzo pod oknami. Teraz tak jak stoja to nawet dojście do nich jest ujowe, musze byc bardziej na środku
Temat został zablokowany.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #556390 przez gosiak
Jestem, teśćiów nie było oboje sie pochorowali, byli szwagier szwagierka moj bracholek i czwórka dzieciów i łebek mi pęka
Lacruś piękny brzuszek pokoik co raz piękniejszy się robi, chyba bym z tamtąd nie wychodziła dokupowanie dodatków Cię czeka- zazdroszczę takich zakupków
Wlaśnie na skarbach zajrzałam do sylwki i tam też cisza...mam nadzieję że wszystko u niej dobrze...
Lacruś piękny brzuszek pokoik co raz piękniejszy się robi, chyba bym z tamtąd nie wychodziła dokupowanie dodatków Cię czeka- zazdroszczę takich zakupków
Wlaśnie na skarbach zajrzałam do sylwki i tam też cisza...mam nadzieję że wszystko u niej dobrze...
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez gosiak.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 10 miesiąc temu #556438 przez pani_p
Hej
Lacrijka ależ Ty ślicznie wyglądasz! Normalnie marzenie! A pokoik fajniutki, chociaż poczułam się przez chwilę zdezorientowana przez te zielone krzyżyki Nie wiedziałam czy to jakieś zabezpieczenie czy taki wzorek
Miłego dnia dziołszki :*
Lacrijka ależ Ty ślicznie wyglądasz! Normalnie marzenie! A pokoik fajniutki, chociaż poczułam się przez chwilę zdezorientowana przez te zielone krzyżyki Nie wiedziałam czy to jakieś zabezpieczenie czy taki wzorek
Miłego dnia dziołszki :*
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #556463 przez pani_p
iwonta_kg napisał:
Może lepiej nie żyj tą myślą? Co będzie jak Ci nie pozwolą wyjść? Kochana zajmij czymś swoje myśli i nie wychodź na siłę. Proszę Cię :*
Ja też życzę miłej niedzieli wszystkim:)
Żyję tą myślą że jutro wychodzę do domu:)
Może lepiej nie żyj tą myślą? Co będzie jak Ci nie pozwolą wyjść? Kochana zajmij czymś swoje myśli i nie wychodź na siłę. Proszę Cię :*
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu #556466 przez ferritka
Studentka u ciebie Sis musiało być w nocy fajnie, skoro taka w skowronkach wstałaś
witam się z Wami niedzielnie
my dzisiaj objazdówka, niestety pierwsza cząść niezbyt przyjemna- jedziemy do nietoperzycy na obiad- ale przezornie umówiłam się z bratem i bratową na 17 więc na 14 obiad chwilke posiedzimy i fruuuuu do brata
jak wracamy od brata albo on do nas wpada to też mamy głowy jak berliny dziewczyny są cudne ale atarsza jest okropnie głopśnia, niegrzeczna, nie zna słowa nie wolno albo cicho bo zaczyna od razu dyskusje, nic a nic sie nie słucha....aaaa i zostawia palce odbite na ścianach, i to mnie strasznie wkurza, bo idzie i specjalnie bach o ściane łapka w której była kanapka, albo ciacho albo coś
witam się z Wami niedzielnie
my dzisiaj objazdówka, niestety pierwsza cząść niezbyt przyjemna- jedziemy do nietoperzycy na obiad- ale przezornie umówiłam się z bratem i bratową na 17 więc na 14 obiad chwilke posiedzimy i fruuuuu do brata
jak wracamy od brata albo on do nas wpada to też mamy głowy jak berliny dziewczyny są cudne ale atarsza jest okropnie głopśnia, niegrzeczna, nie zna słowa nie wolno albo cicho bo zaczyna od razu dyskusje, nic a nic sie nie słucha....aaaa i zostawia palce odbite na ścianach, i to mnie strasznie wkurza, bo idzie i specjalnie bach o ściane łapka w której była kanapka, albo ciacho albo coś
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu #556469 przez anoda89
Iwonta to już potwierdzone?? Super i się doczekałaś
Lacrijka jej jaki już masz brzuszek Poczekaj do końcówki ciąży w tego to dopiero będziesz wieloryb Pokoik super wyszedł, ciekawe tylko kto będzie w nim mieszkał Płci maluszków jeszcze nie znasz z tego co pamiętam?
Lacrijka jej jaki już masz brzuszek Poczekaj do końcówki ciąży w tego to dopiero będziesz wieloryb Pokoik super wyszedł, ciekawe tylko kto będzie w nim mieszkał Płci maluszków jeszcze nie znasz z tego co pamiętam?
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #556505 przez Ingrid29
Witam wszystkie babeczki.
Pani_p mogłabyś mi przesłać drugą część Crossa na maila : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. bo ja już pierwszą pochłonęłam w szybkim tempie. Z góry bardzo dziękuje
Ja to mam jakiś dzień do du.. y. Tęsknota za mężem mi się włączyła ( a jeszcze kolejny miesiąc nie będziemy się widzieć, bo wraca dopiero 8 marca). Na szczęście możemy sobie raz w tygodniu na skape pogadać. A jak gadamy i go zobaczę, mamy kamerki, to jeszcze bardziej tęsknię
Dobra nie smęcę Wam, miłej niedzieli życzę.
Iwonta oby wszystko było w porządeczku i żebyś z powrotem nie musiała wracać - tego ci życzę kochana
Pani_p mogłabyś mi przesłać drugą część Crossa na maila : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. bo ja już pierwszą pochłonęłam w szybkim tempie. Z góry bardzo dziękuje
Ja to mam jakiś dzień do du.. y. Tęsknota za mężem mi się włączyła ( a jeszcze kolejny miesiąc nie będziemy się widzieć, bo wraca dopiero 8 marca). Na szczęście możemy sobie raz w tygodniu na skape pogadać. A jak gadamy i go zobaczę, mamy kamerki, to jeszcze bardziej tęsknię
Dobra nie smęcę Wam, miłej niedzieli życzę.
Iwonta oby wszystko było w porządeczku i żebyś z powrotem nie musiała wracać - tego ci życzę kochana
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Ingrid29.