BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #556344 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Lacrijka napisał:

Mirella napisał:

Lacrijka napisał:

Mirella napisał:

Lacra, i co Ty wiesz o wielorybach? Toć ja z jedną Duśką podobnie wyglądałam w połowie ciąży :lol: a pewnie że wygłaskałam, a co, jak sie już zacznę zarażać to do lata będzie jak znalazł :kiss:

Ja sie wykluję a Ty sie zakiełczysz :laugh: :laugh: :laugh:

Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi za te słowa :kiss: :kiss: :kiss:

Juz mi wynagrodziła, z nawiązka...Dziekuje haha

Masz duży dom, zmieści się więcej :lol: A powiedz, nie boisz się że słońce będzie dzieciom po oczach dawało? Bo widzę że łóżeczka pod oknami postawiłaś, a maluchy to leżą i w górę się gapią najczęściej, dopiero po paru miesiącach to się zmienia.

Juz sa zamówione roletki.. a łóżeczka pójda bardziej na środek, nie będa tak bardzo pod oknami. Teraz tak jak stoja to nawet dojście do nich jest ujowe, musze byc bardziej na środku :)
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #556360 przez madziaska
Też miałam pytać o te okna ;)
11 lata 10 miesiąc temu #556361 przez Lacrijka
Madziaska..ale ta Twoja Mycha jest cudowna w awatarku..Taka stara - maleńka poważna dama..Cudooo :kiss:
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #556364 przez madziaska
Lacrijka napisał:

Madziaska..ale ta Twoja Mycha jest cudowna w awatarku..Taka stara - maleńka poważna dama..Cudooo :kiss:

:kiss:
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #556390 przez gosiak
Jestem, teśćiów nie było oboje sie pochorowali, byli szwagier szwagierka moj bracholek i czwórka dzieciów i łebek mi pęka :huh:

Lacruś piękny brzuszek :kiss: pokoik co raz piękniejszy się robi, chyba bym z tamtąd nie wychodziła :woohoo: dokupowanie dodatków Cię czeka- zazdroszczę takich zakupków :laugh:

Wlaśnie na skarbach zajrzałam do sylwki i tam też cisza...mam nadzieję że wszystko u niej dobrze... :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #556433 przez studentkaae
dzień dobry Moje Kochane :)

śpicie? no nie, jak to? :silly: szkoda dnia - wstawać Śpiochy :blink:

miłej niedzieli :)
11 lata 10 miesiąc temu #556438 przez pani_p
Hej :)

Lacrijka ależ Ty ślicznie wyglądasz! Normalnie marzenie! A pokoik fajniutki, chociaż poczułam się przez chwilę zdezorientowana przez te zielone krzyżyki :D Nie wiedziałam czy to jakieś zabezpieczenie czy taki wzorek :D

Miłego dnia dziołszki :*
11 lata 10 miesiąc temu #556455 przez iwonta_kg
Ja też życzę miłej niedzieli wszystkim:)

Żyję tą myślą że jutro wychodzę do domu:):):):)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 10 miesiąc temu #556463 przez pani_p
iwonta_kg napisał:

Ja też życzę miłej niedzieli wszystkim:)

Żyję tą myślą że jutro wychodzę do domu:):):):)

Może lepiej nie żyj tą myślą? Co będzie jak Ci nie pozwolą wyjść? Kochana zajmij czymś swoje myśli i nie wychodź na siłę. Proszę Cię :*
11 lata 10 miesiąc temu #556466 przez ferritka
Studentka B) u ciebie Sis musiało być w nocy fajnie, skoro taka w skowronkach wstałaś :lol:

witam się z Wami niedzielnie :woohoo:
my dzisiaj objazdówka, niestety pierwsza cząść niezbyt przyjemna- jedziemy do nietoperzycy na obiad- ale przezornie umówiłam się z bratem i bratową na 17 więc na 14 obiad chwilke posiedzimy i fruuuuu do brata :lol:

jak wracamy od brata albo on do nas wpada to też mamy głowy jak berliny :dry: dziewczyny są cudne ale atarsza jest okropnie głopśnia, niegrzeczna, nie zna słowa nie wolno albo cicho bo zaczyna od razu dyskusje, nic a nic sie nie słucha....aaaa i zostawia palce odbite na ścianach, i to mnie strasznie wkurza, bo idzie i specjalnie bach o ściane łapka w której była kanapka, albo ciacho albo coś :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #556468 przez iwonta_kg
Lekarka powiedziała że jak po weekendzie nie bedzie krwi to ide do domu. Czyli wskazuje na to ze jutro mnie puszczą.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 10 miesiąc temu #556469 przez anoda89
Iwonta to już potwierdzone?? Super i się doczekałaś :)

Lacrijka jej jaki już masz brzuszek :) Poczekaj do końcówki ciąży w tego to dopiero będziesz wieloryb ;) Pokoik super wyszedł, ciekawe tylko kto będzie w nim mieszkał :) :) Płci maluszków jeszcze nie znasz z tego co pamiętam?
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #556482 przez pani_p
Iwonta no to mam nadzieję, że już wszelki kryzys zażegnany :)

Znalazłam już drugą część Crossa i biorę się za czytanie :)
11 lata 10 miesiąc temu #556501 przez ajłona
Lacra buziaki przesyłamy z Franiem dla Ciebie i Pimpiliszków Lacrijkowych :) :*
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #556505 przez Ingrid29
Witam wszystkie babeczki.

Pani_p mogłabyś mi przesłać drugą część Crossa na maila : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. bo ja już pierwszą pochłonęłam w szybkim tempie. Z góry bardzo dziękuje :kiss:

Ja to mam jakiś dzień do du.. y. Tęsknota za mężem mi się włączyła ( a jeszcze kolejny miesiąc nie będziemy się widzieć, bo wraca dopiero 8 marca). Na szczęście możemy sobie raz w tygodniu na skape pogadać. A jak gadamy i go zobaczę, mamy kamerki, to jeszcze bardziej tęsknię :(

Dobra nie smęcę Wam, miłej niedzieli życzę.

Iwonta oby wszystko było w porządeczku i żebyś z powrotem nie musiała wracać - tego ci życzę kochana :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia