- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu #555980 przez ferritka
anoda89 napisał:
Anodka, ja taki miałam, biały wodnisty i dosyć sporo- ale ja to odstepstwo od normy jestem, możesz już testa zrobic? a najlepiej to jak możesz to beta
byłoby cudownie gdyby to fasolka.
Raczej zapalenia żadnego nie mam a śluz jest noramlnie jak woda no trochę gęstży i miały
Anodka, ja taki miałam, biały wodnisty i dosyć sporo- ale ja to odstepstwo od normy jestem, możesz już testa zrobic? a najlepiej to jak możesz to beta
byłoby cudownie gdyby to fasolka.
Temat został zablokowany.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
11 lata 10 miesiąc temu #555990 przez Asik
Iwonka możesz tylko nie przesadzaj z ilością :0 raz na jakiś czas nie szkodzi
Marta M napisał:
mnie też... ledwo prawie do końca pierwszej części dotrwałam.,,, ale chyba nawet nie skończę...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Marta M napisał:
madziaska dziękuję, to przytrzymanie języka może być nie lada wyczyn
A mnie Grey nie zachwycił..
mnie też... ledwo prawie do końca pierwszej części dotrwałam.,,, ale chyba nawet nie skończę...
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 10 miesiąc temu #556019 przez gosia28
emka napisał:
tak przyznaję się
Anoda wodnisty to może zapowiedź dopiero owulki, może za dzień dwa zmieni się jeszcze. Ja na owulkę zawsze mam przezroczysty i bardzo rozciągliwy.
apropo wesela, która to miała salon sukien ślubnych, chyba Gosia... dobrze pamiętam? Moze Ci cos podpowie w sprawie sukni
NO zapomniałabym ASIK GRATULACJE!!!
tak przyznaję się
Anoda wodnisty to może zapowiedź dopiero owulki, może za dzień dwa zmieni się jeszcze. Ja na owulkę zawsze mam przezroczysty i bardzo rozciągliwy.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
11 lata 10 miesiąc temu #556047 przez mesy
ferritka napisał:
Jeśli masz biały wodnisty i podwyższoną temp od kliku dni to jesteś chyba już po owu ;> No albo przed owu taki masz .... ale ta podwyższona temp wyślij mi na priv nicka z sm zobacze twój wykres
anoda89 napisał:
Ja już też kończę sprzątanie jeszcze tylko podłogi trzeba umyć.
Dziewczyny może wy się znacie na śluzie. Ostatnio cały czas mam biały wodnisty śluz, temperatura podwyższona ok kilku dni. Powinnam mieć chyba śluz płodny czyli przeźroczysty i rozciągliwy?
Anodka, biały wodnisty śluz i temperatura podwyższona to ciążowe są,jesli śluz jest biały ale taki " serkowaty" to stan zapalny. Mesy się na sluzie zna, bo mi mówiła co i jak kiedyś jak się pojawi to bank Ci powie.
ale ja nie nakręcam, bo wiesz że ja narobie zaś wichury jak Ci napisze, że zachodzi o fasolke. A kiedy masz mieć @ ? bo jak mówisz że powinien byc płodny to Ty do owu się szykujesz??
Jeśli masz biały wodnisty i podwyższoną temp od kliku dni to jesteś chyba już po owu ;> No albo przed owu taki masz .... ale ta podwyższona temp wyślij mi na priv nicka z sm zobacze twój wykres
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 10 miesiąc temu #556072 przez Marta M
emka napisał:
emka
Wyjeżdżam na 8 dni do rodziców i pewno mało mnie będzie...samych fasolin życzę
Marta M Ja na którejś stronie krzyknęłam "FUJ!" i więcej nie otworzyłam Chyba jestem za stara na takie rzeczy
emka
Wyjeżdżam na 8 dni do rodziców i pewno mało mnie będzie...samych fasolin życzę
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #556111 przez ferritka
mi się też podobał ;> nie ma to tamto wyobraźnia mocno mi pracowała ;D
opowiem Wam co mnie dzisiaj spotkało...
w podstawówce w przeciwległej klasie był pewnien chłopak, który się we mnie podkochiwał zaczęło się w 4 klasie bo mieliśmy z jego klasą łaczony w-f. nieomieszkał poinformować o tym całej szkoły. na trampkach miał napisane ,że mnie kocha. Jak nie zatańczyłam z nim na dyskotece klasowej to cyrklem sobie wydrapał na przedramieniu że mnie kocha. mieliśmy wspólną szatnie to ciągle mi jakieś wierszyki wkładał do kieszeni kurtki. Potem po podstawówce nasze drogi się rozeszły. Spotkaliśmy się przez przypadek na mieście w kato. żnaczy on mnie spotkał ja go nie zauważyłam- po tym spotkaniu znalazł mnie na fb. był czas że dużo rozmawialiśmy- ale tylko online- mimo tego że mieszkamy w sąsiednich miastach. Oglądaliśmy wspólnie filmy przez skypa miło to wspominam. Potem nasz kontakt się urwał na dość długi czas.
Dzisiaj znowu się odezwał na fb. pogadaliśmy i aż mi się ciepło na sercu zrobiło. On mówi, że tak dziwnie , bo nie potrafi o mnie zapomnieć, że coś w tym jest że pierwsza miłość zapada mocno w serce w ogóle to ja mu powiedizałam w 8 klasie, że "traktuje go jak przyjaciela a z przyjaciółmi ja nie chodzę " ależ byłam mądra dziewczyna, nie złamałam mu od razu serca tylko wodziłam na pokuszenie
ale miło na sercu jak się po latach takich rzeczy człowiek dowiaduje
opowiem Wam co mnie dzisiaj spotkało...
w podstawówce w przeciwległej klasie był pewnien chłopak, który się we mnie podkochiwał zaczęło się w 4 klasie bo mieliśmy z jego klasą łaczony w-f. nieomieszkał poinformować o tym całej szkoły. na trampkach miał napisane ,że mnie kocha. Jak nie zatańczyłam z nim na dyskotece klasowej to cyrklem sobie wydrapał na przedramieniu że mnie kocha. mieliśmy wspólną szatnie to ciągle mi jakieś wierszyki wkładał do kieszeni kurtki. Potem po podstawówce nasze drogi się rozeszły. Spotkaliśmy się przez przypadek na mieście w kato. żnaczy on mnie spotkał ja go nie zauważyłam- po tym spotkaniu znalazł mnie na fb. był czas że dużo rozmawialiśmy- ale tylko online- mimo tego że mieszkamy w sąsiednich miastach. Oglądaliśmy wspólnie filmy przez skypa miło to wspominam. Potem nasz kontakt się urwał na dość długi czas.
Dzisiaj znowu się odezwał na fb. pogadaliśmy i aż mi się ciepło na sercu zrobiło. On mówi, że tak dziwnie , bo nie potrafi o mnie zapomnieć, że coś w tym jest że pierwsza miłość zapada mocno w serce w ogóle to ja mu powiedizałam w 8 klasie, że "traktuje go jak przyjaciela a z przyjaciółmi ja nie chodzę " ależ byłam mądra dziewczyna, nie złamałam mu od razu serca tylko wodziłam na pokuszenie
ale miło na sercu jak się po latach takich rzeczy człowiek dowiaduje
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #556190 przez Lacrijka
Asik - gratuluje !!!!
Gosiak - trzymaj sie..mam nadzieje ze jednak teściowa nie ozdrowiała hahah
Paczta i cieszta sie, jak Lacra staje sie wielorybem
Przepraszam za strój ale jest istnie roboczy Zrobiliśmy dziś zarys pokoiku malych Lacriuszków, kciecie zobaczyc ??
Gosiak - trzymaj sie..mam nadzieje ze jednak teściowa nie ozdrowiała hahah
Paczta i cieszta sie, jak Lacra staje sie wielorybem
Przepraszam za strój ale jest istnie roboczy Zrobiliśmy dziś zarys pokoiku malych Lacriuszków, kciecie zobaczyc ??
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Lacrijka.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej