- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Asik gratulacje, tylko wiesz o godzinie i kiedy proszę dużo wcześniej dać znać żebym czas rozplanowała
Maja mówi tylko kilka słów, mama, tata, baba, Ola, lala...nie mogę się doczekać i cierpliwie czekam choć nie powiem że zestresowałam się teraz trochę...
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- Małgośka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Pozdrawiam gorąco.
Aleksandraaa1 napisał:
Małgosiu, czytając Twoja wiadomość to przykre przez co musiałaś przejść zaczeliśmy starać sie o dziecko już w marcu a tak na całkiem poważnie to dopiero w czerwcu 2012 roku wróciliśmy z mężem z podróży zagranicznej i po 2 miesiącach zaciął mi się okres tzn poprostu go nie miałam , jakieś zaburzenia więc poszłam do lekarza i zrobiłam wszystkie badania najpierw by wuyregulowac miesiaczke bo jak tu mowic o zajsciu w ciaze jak nie ma owulacji...dostałam tabletki Duphaston brałam 2 razy co 16 dzien cyklu do 25 d.c. właśnie skończyłam 11 dnia cyklu wypada w poniedzialek ide do Ginekologa , poniewaz stwierdzi czy mam je dalej brac czy juz nie. jestem po okresie juz 5 dzien ale mam uczucie ściągania jajników a nawet ich ból jednego i drugiego nie wiem co to oznacza. dodam ze moje wyniki wszystkie jakie robiłam były bardzo dobre bardzo dobrze sie odzywiam ...
- Małgośka
- Wylogowany
- gaworzenie
Asik napisał:
Mirella napisał:
Acha, bo mi się przypomniało, Asik, czy ty czasem za mąż wyszłaś cichaczem???
Mirella
anoo.... w styczniu
Madziaskaa ullallaaaa no śliczniutka księżniczka jakich mało Szymek nocnik na głowie nosi hihihi
Małgosia na staraczkach lepiej takich historii nie pisać .. ale garuluje że w końcu masz zdrowe dzieci.
Gosiaku zgadzam się ... napisałam co miałam na sercu i usunęłam przed dodaniem
A tutaj mój mały książę zgodnie z życzeniem Madziaski
- Małgośka
- Wylogowany
- gaworzenie
Agusia83 napisał:
Ja tez uwazam, ze nie mamy prawa nikogo oceniac...chwala nigdy nie bylysmy w takiej sytuacji jak Malgosia i obysmy nie musialy byc...
Malgosiu, przezylas wiele tragedii, bo jak sama piszesz w czasie tych dramatycznych sytuacji malzenstwo tez sie sypalo...na szczescie masz juz przy sobie ukochanego mezczyzne, ktory Cie wspiera...do tego cudne juz dosc spore szkraby , ktore z utesknieniem czekaja na nowa istotke az sie pojawi w domu...i to jest cudowne.
zaciskam kciuki za szczesliwe rozwiazanie aa..i przede wszystkim szybkie i nie bolalce
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
madziaska jedyne co chce mówić a co zawiera K to naśladowanie kury nie mówi KOKO tylko KAKA przy czym to K wymawia pomiędzy K a T (jak pisałam o tym K to tego KAKA jeszcze nie było), tak dziwnie...a L wymawia jakby język podkulała i potem prostowała że aż na zewnątrz go widać...Jedyne literki jakie wypowie to M, T, B, H, A, U, Ś, S
Marta, wszystko jest w porządku Jeśli jednak niepokoi Cie to K,to jak Maja leży,np przy zmianie pieluchy przytrzymaj jej delikatnie czubek języka i popros,aby powiedziała jak robi kurka. Hania wogóle K nie mówiła,choć ma jeszcze czas,ale zrobiłam tak i teraz ciągle mówi ko ko ko, bo wcześniej było to to to. Oczywiście wszystko w formie zabawy
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
A ja dzis niec nie robie bo ide na impre, kuzyneczka ma 30tke I dziemy podyskotekować sie na starość
Pozdrawiam weekendowo Ale dziś piknie na dworzu!!! U was też tak świeci Musze w końcu nna jakis spacer z Wikulą wybyć
Małgosiu Witaj! Straszne takie wybory, mam nadzieję ze życie mi ich oszczędzi. Pozdrawaiam
Mirelka Moja też późno zaczęła gadać, tzn hmm jak poszła do przedszkola , a miała wtedy 2,5 roku to już gadała wiekszość. Ale wcześniej to słabo jej chyba szło, choć za bardzo nie pamiętam, wiem ze sie troche martwiłam i juz gdzieś tu opowiadałam , jak pocieszała mnie moja babcia, ona taka jajcara jest. Najsmieszniejszy człowiek po 80 tce jakiego znam
Mówiła ze Hanka Bielicka też późno zaczęła ( podobno w wieku 4 lat), a jak sie rozgadała to przestać nie mogła
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ja ostatni weekend na wolnosci i powrot do pracy..nie wiemjak bede wstawac znowu na 6 bo teraz do 10 spalam:P
milego weekendu zycze
- Małgośka
- Wylogowany
- gaworzenie
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.
emka napisał:
Hehe no... wszystkie sałatki robią
A ja dzis niec nie robie bo ide na impre, kuzyneczka ma 30tke I dziemy podyskotekować sie na starość
Pozdrawiam weekendowo Ale dziś piknie na dworzu!!! U was też tak świeci Musze w końcu nna jakis spacer z Wikulą wybyć
Małgosiu Witaj! Straszne takie wybory, mam nadzieję ze życie mi ich oszczędzi. Pozdrawaiam
Mirelka Moja też późno zaczęła gadać, tzn hmm jak poszła do przedszkola , a miała wtedy 2,5 roku to już gadała wiekszość. Ale wcześniej to słabo jej chyba szło, choć za bardzo nie pamiętam, wiem ze sie troche martwiłam i juz gdzieś tu opowiadałam , jak pocieszała mnie moja babcia, ona taka jajcara jest. Najsmieszniejszy człowiek po 80 tce jakiego znam
Mówiła ze Hanka Bielicka też późno zaczęła ( podobno w wieku 4 lat), a jak sie rozgadała to przestać nie mogła
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
ja po porannym treningu, po sobotnim sprzątaniu ...można leżeć i pachnieć
ale mam w planie wywalić wszystko z kuchennych szafek i zrobić tam mały remanent
poza tym mnie też rozkłada, katar mam po kostki, więc Pani my dzisiaj mleko z miodem i czosnkiem obowiązkowo
co robicie na obiad dobrego dzisiaj? bo nie mam weny jakoś