- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11

Asik gratulacje, tylko wiesz o godzinie i kiedy proszę dużo wcześniej dać znać żebym czas rozplanowała

Maja mówi tylko kilka słów, mama, tata, baba, Ola, lala...nie mogę się doczekać i cierpliwie czekam choć nie powiem że zestresowałam się teraz trochę...
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- Małgośka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Pozdrawiam gorąco.
Aleksandraaa1 napisał:
Małgosiu, czytając Twoja wiadomość to przykre przez co musiałaś przejść zaczeliśmy starać sie o dziecko już w marcu a tak na całkiem poważnie to dopiero w czerwcu 2012 roku wróciliśmy z mężem z podróży zagranicznej i po 2 miesiącach zaciął mi się okres tzn poprostu go nie miałam , jakieś zaburzenia więc poszłam do lekarza i zrobiłam wszystkie badania najpierw by wuyregulowac miesiaczke bo jak tu mowic o zajsciu w ciaze jak nie ma owulacji...dostałam tabletki Duphaston brałam 2 razy co 16 dzien cyklu do 25 d.c. właśnie skończyłam 11 dnia cyklu wypada w poniedzialek ide do Ginekologa , poniewaz stwierdzi czy mam je dalej brac czy juz nie. jestem po okresie juz 5 dzien ale mam uczucie ściągania jajników a nawet ich ból jednego i drugiego nie wiem co to oznacza. dodam ze moje wyniki wszystkie jakie robiłam były bardzo dobre bardzo dobrze sie odzywiam ...
- Małgośka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Asik napisał:
Mirella napisał:
Acha, bo mi się przypomniało, Asik, czy ty czasem za mąż wyszłaś cichaczem???
Mirella![]()
![]()
![]()
anoo.... w styczniu
Madziaskaa ullallaaaano śliczniutka księżniczka
jakich mało
Szymek nocnik na głowie nosi hihihi
Małgosia na staraczkach lepiej takich historii nie pisać ..ale garuluje że w końcu masz zdrowe dzieci.
Gosiaku zgadzam się ... napisałam co miałam na sercu i usunęłam przed dodaniem
A tutaj mój mały książęzgodnie z życzeniem Madziaski
![]()
- Małgośka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Agusia83 napisał:
Ja tez uwazam, ze nie mamy prawa nikogo oceniac...chwala nigdy nie bylysmy w takiej sytuacji jak Malgosia i obysmy nie musialy byc...
Malgosiu, przezylas wiele tragedii, bo jak sama piszesz w czasie tych dramatycznych sytuacji malzenstwo tez sie sypalo...na szczescie masz juz przy sobie ukochanego mezczyzne, ktory Cie wspiera...do tego cudne juz dosc spore szkraby, ktore z utesknieniem czekaja na nowa istotke az sie pojawi w domu...i to jest cudowne.
zaciskam kciuki za szczesliwe rozwiazanieaa..i przede wszystkim szybkie i nie bolalce
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
madziaska jedyne co chce mówić a co zawiera K to naśladowanie kury nie mówi KOKO tylko KAKA przy czym to K wymawia pomiędzy K a T (jak pisałam o tym K to tego KAKA jeszcze nie było), tak dziwnie...a L wymawia jakby język podkulała i potem prostowała że aż na zewnątrz go widać...Jedyne literki jakie wypowie to M, T, B, H, A, U, Ś, S
Marta, wszystko jest w porządku

- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

A ja dzis niec nie robie bo ide na impre, kuzyneczka ma 30tke

Pozdrawiam weekendowo

Małgosiu Witaj! Straszne takie wybory, mam nadzieję ze życie mi ich oszczędzi. Pozdrawaiam

Mirelka Moja też późno zaczęła gadać, tzn hmm jak poszła do przedszkola , a miała wtedy 2,5 roku to już gadała wiekszość. Ale wcześniej to słabo jej chyba szło, choć za bardzo nie pamiętam, wiem ze sie troche martwiłam i juz gdzieś tu opowiadałam , jak pocieszała mnie moja babcia, ona taka jajcara jest. Najsmieszniejszy człowiek po 80 tce jakiego znam

Mówiła ze Hanka Bielicka też późno zaczęła ( podobno w wieku 4 lat), a jak sie rozgadała to przestać nie mogła

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ja ostatni weekend na wolnosci i powrot do pracy..nie wiemjak bede wstawac znowu na 6 bo teraz do 10 spalam:P
milego weekendu zycze

- Małgośka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.
emka napisał:
Hehe no... wszystkie sałatki robią
![]()
![]()
A ja dzis niec nie robie bo ide na impre, kuzyneczka ma 30tkeI dziemy podyskotekować sie na starość
![]()
Pozdrawiam weekendowoAle dziś piknie na dworzu!!! U was też tak świeci
Musze w końcu nna jakis spacer z Wikulą wybyć
![]()
Małgosiu Witaj! Straszne takie wybory, mam nadzieję ze życie mi ich oszczędzi. Pozdrawaiam![]()
![]()
Mirelka Moja też późno zaczęła gadać, tzn hmm jak poszła do przedszkola , a miała wtedy 2,5 roku to już gadała wiekszość. Ale wcześniej to słabo jej chyba szło, choć za bardzo nie pamiętam, wiem ze sie troche martwiłam i juz gdzieś tu opowiadałam , jak pocieszała mnie moja babcia, ona taka jajcara jest. Najsmieszniejszy człowiek po 80 tce jakiego znam
Mówiła ze Hanka Bielicka też późno zaczęła ( podobno w wieku 4 lat), a jak sie rozgadała to przestać nie mogła![]()
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120

ale mam w planie wywalić wszystko z kuchennych szafek i zrobić tam mały remanent

poza tym mnie też rozkłada, katar mam po kostki, więc Pani my dzisiaj mleko z miodem i czosnkiem obowiązkowo

co robicie na obiad dobrego dzisiaj? bo nie mam weny jakoś