BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 8 miesiąc temu #603831 przez Gravity
sylwka727 Gratuluje Wam slicznego malenstwa:)Duzo zdrowia dla Was:))

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
Temat został zablokowany.
11 lata 8 miesiąc temu #603841 przez Asik
SYLWKAAAAAAA bozieńkuuu jakie cudo !!!!! Gratulacje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
11 lata 8 miesiąc temu #603855 przez MoNiaaa
Sylwka no nareszcie!!!!!!jak cie zobaczylam to az mi lzy w oczach stanely tak sie ciesze ze wszytsko u was dobrze a Kacperek istny anioleczek przesliczny synek gratuluje!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
a fotki chyba robione w szpitalu bo z opaskami?jesli tak to super pomysl u nas w szpitalu nie robili a to swietna pamioatka :)

http

]
11 lata 8 miesiąc temu #603893 przez gosiak
Syyyyylwka nareszcie babo :ohmy: ale przez te zdjęcia Kacperka wybaczone Ci :kiss: piękny jest i te imię :kiss:

Matko boska tera widze ile dziecko potrzebuje, lista bez końca :lol: zazdroszczę kompletowania :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 8 miesiąc temu #603925 przez anoda89
Potrzebuję pomysłu na sałatki? Jak któraś ma jakiś fajny przepis to będę wdzięczna :)
11 lata 8 miesiąc temu #603926 przez Gravity
Dziewczyny ja to nie pisze za wiele cos jakas nie w nastroju wybaczcie:(

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
11 lata 8 miesiąc temu #603949 przez MoNiaaa
Gravity nic sie nie przejmuj a ty masz jutro rozwod??3maj sie kochana dasz rade nic sie nie boj!!!teraz masz fasolke w brzuszku to doda ci odwagi :)))

a ja jutro mam 3 rocznice slubu :kiss:
choc moj M zdycha w domu...jakis wirus czy cus bo ostatnio ja mialam przez 3 dni problem z jelitami a teraz jego meczy :huh: :dry:

a Krystianek sliczne imie widnieje na mojej liscie dla synka :kiss:

Anoda ze mnie taka kucharka jak z koziej
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
traba:P
robimy tylko jarzynowa klasyczna i gyrosa jest tez fajna z tymi pierozkami tortellini

http

]
11 lata 8 miesiąc temu #603961 przez Mirella
Lacra wyluzuj, ja na żadną szkołę rodzenia nie chodziłam, nawet mi sie czytać za wiele nie chciało, a jak przyszło co do czego to wiedza sie z powietrza wzięła, przynajmniej ta podstawowa. Resztę się nabywa z doświadczeniem, przy drugim dziecku będę mądrzejsza, ale Ty masz nas, zawsze możesz zapytać :)

Ann, teraz są takie fikuśne bodziaki rozpinane z boku, że się przez głowę nie przekłada :)
11 lata 8 miesiąc temu #603963 przez GwenB
Sylwka jeeee gratulacje!! cudny Kacperek!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
11 lata 8 miesiąc temu #603978 przez gosiak
Monia ja też miałam coś z jelitami czy cuś trzy dni mnie męczyło...chyba jakiś wirus panuje!!!

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 8 miesiąc temu #603983 przez Agusia83
Anoda,a może salatka z ananasem i kurczakiem? Albo z tunczyka? Miecho to pieczona szynka lub schab ze słówka i morelkak. Ciasto bananowo-czekoladowe?
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #603990 przez sylka
Lacrijka ja Kubie podawałam jak brakowało pokarmu Hippa Bio Combotic. Pamietam że długo wałkowałam składy mlek modyfikowanych. Póżniej po 13 mies karmirnia tez je podawałam i nigdy nie było problemu z zatwardzeniem czy bólami brzuszka co miało miejsce po Bebiko, gdy postaniwiłam zmienić na nie. Teraz od wakacji pije Gerber i tez nie było po nim problemów.
W gorace dni częsciej podawałam cyca lub przepajałam wodą lub herbatką koperkową.

Herbatkę na laktacje piłam z Hippa.
11 lata 8 miesiąc temu #603992 przez mesy
Agusia83 napisał:

. Ciasto bananowo-czekoladowe?

Mniam :lol: :silly:
11 lata 8 miesiąc temu #604008 przez iwonta_kg
Sylwka jak to szybko zleciało!!! niedawno chwaliłaś się dwoma kreseczkami a ten groszek jest już na świecie!!! :) jest przecudny!!! naprawdę śliczniutki!!! i imię ma fajne :) u nas też może będzie Kacperek :lol: normalnie aż się wzruszyłam... :blush:
buziaczki dla Ciebie i Twojego skarba :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 8 miesiąc temu #604013 przez iwonta_kg
Gravity napisał:

Rozmawiałam dziś z położna znajoma powiedziała ze termin tak jak kalkulator online 28.listopad a pierwsze usg zaleca kolo 10 kwitnienia,i ja juz nerw mam.

pocieszę Cię gravity :) czekamy razem bo ja też mam wizytę na 10 kwietnia i bede miala usg. znalazłam innego lekarza. sprawdzony, solidny i polecany. trzymaj się kochana :*

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka