BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 8 miesiąc temu #604335 przez ferritka
dzisiaj se jechałam z A i se staneliśmy na światłach i akurat pacze przez okno a tam odziez używana z norwedii i kartka bluzki na kilogramy, MAJTKI 1,50 :lol: i mówie mojemu " Ty kto kupije uzywane majtki z norwegii za 1,50 jak se może w auchanie za 1 zł kupić nówki sztuki" hmmm taka zagwustka :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

pogodnyki to same kłamczuchy. Ja sie zastanawiam tylko9 jak na tvn mówią, że mają sprawdzalność 95% -gdzie im się sprawdziła ta pogoda, bo u mnie nigdy się nie sprawdza :dry: :dry:

Dave to trafił mi się okaz, tylko co by mi się stary nie popsuł po weselu :dry: :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 8 miesiąc temu #604345 przez Marta M
ferri to może kilo majtasów za 1,5, buahahaha :S :S :S
11 lata 8 miesiąc temu #604348 przez studentkaae
o jacie, to faktycznie nieciekawie jak maleństwo płacze, pokarmu brak i mleka w domu nie ma :( dobrze, że teraz już coraz częściej można przez neta zakupki zrobić i przywożą do domu, np. tak jak tesco ma - te same ceny co na miejscu i przywóz kosztuje jakieś grosze

ło matko - nasi już 3:0 wygrywają szok B) :cheer: :cheer:
11 lata 8 miesiąc temu #604350 przez Mała
Studentkaaa tylko jak maluch płacze to mleko na wczoraj potrzebne, a tesco na wczoraj dostarczy :silly:
11 lata 8 miesiąc temu #604351 przez gosiak
Ja kiedyś w ciuchu byłam i tam faktycznie majciory i staniki wiszom :cheer: ja bym tego nie dotkła a babki co niektóre to wydzierały sobie te "cuda" :blush:

No wakacje z dzieckami kosztują, w ogóle ostatnio jesteśmy z T na zakupach w biedzie a tam małżeństwo z dwójką dzieciów i tylko słychać " tata a ja chce to" "mama kup mi to" i to tak cały czas...aż się śmiałam do T że są i plusy bycia we dwoje :blush:

Dwójka dzieci dla mnie to też była by góra :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 8 miesiąc temu #604357 przez studentkaae
Mała no też prawda, to kicha, się mój plan rypnął :( to wtedy tylko telefon do przyjaciela jak emka w domu nie ma
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604358 przez ferritka
Martunia, aaa no jak to na kilo te matjtki były to się opłaca , mozna rzec promocja B) B) B)

nooo Sis, A siedzi i ogląda i się cieszy, a ja mu tłumaczę że to san marino to taka drużyna mocna jakby do niego na orlika ta nasza reprezentacja przyjechała i HURRA wygrywała z A i jego kolegami 3-0 , no słaby powód do dumy :dry: :dry: :dry: :blink: :lol:

Dziołszki ze śląska -jak Wam mleka braknie to walcie do mnie jak w dym, wsiadan Hołka programuje i cisne do Was z mlekiem jakby tak emek był poza zasięgiem i wszyscy inni by zawiedli B) B) B) B) B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #604363 przez gosiak
Marta M napisał:

Umarłam :lol: :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 8 miesiąc temu #604366 przez studentkaae
no fakt, powodu do dumy nie ma, ale chociaż hańby nie będzie, że nawet z san marino by przegrali. hahaha- a kosecki to sobie chyba dzisiaj dodatkowe gatki ubrał i obandażował klejnoty rodowe... ) żeby powtórki z piątku nie było ;)
11 lata 8 miesiąc temu #604371 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Marta M napisał:

Umarłam :lol: :lol: :lol:

Nooooo :woohoo: :woohoo: :woohoo: Z Norwegi to moga byc rześkie.. :lol:
11 lata 8 miesiąc temu #604373 przez gosiak
Ferri a ten sklep z tym majtkami ma we internecie Strone?To bym se z kilogram kupiła stringów na lato to troche na kilogram wejdzie :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 8 miesiąc temu #604377 przez ferritka
Gosiak, kufa no nie zdązyłam zapisac, ale to jak kcesz to wleza tam i Ci fajne na lato stringi wybiora. Ty na kilogramy to fest dużo tych majtek wejdzie, to się może szarpnę i se też kilogram zafunduje :blush: :blush: :blush: se wezmę 2torby z ikeji te niebieskie to może zapakuje je stringami po brzegi :lol: :lol: :lol:

hmmm tylko mam bagasżnik malusieńki nie wiem czy mi do niego 2 kilo majtek wlezie :dry: :S :S :S :side:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #604379 przez gosiak
ferritka napisał:

Gosiak, kufa no nie zdązyłam zapisac, ale to jak kcesz to wleza tam i Ci fajne na lato stringi wybiora. Ty na kilogramy to fest dużo tych majtek wejdzie, to się może szarpnę i se też kilogram zafunduje :blush: :blush: :blush: se wezmę 2torby z ikeji te niebieskie to może zapakuje je stringami po brzegi :lol: :lol: :lol:

hmmm tylko mam bagasżnik malusieńki nie wiem czy mi do niego 2 kilo majtek wlezie :dry: :S :S :S :side:

No zleje się zara :lol: :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 8 miesiąc temu #604380 przez Lacrijka
ferritka napisał:

A maja z golfem, albo pantalony ?? Bo ja w tej ksiązy to sie dorobilam kufra hahaha
11 lata 8 miesiąc temu #604386 przez ferritka
Lacrunia, no szastasz kochanieńka szastasz. Norwestkie majtki z golfem to bank będą z 2,5 zł za kilo stały B) B) B) bo to wyższa pułka jest :lol: :lol: :lol:
Kochana, no to jak bedę szła po te Gosiakowe summer -string to sie porozglądam za majtkami z golfem :S :S a jakie kolory preferujesz???
ciull tyle majtek to ja se muszę ten bagażnik zamontować na dachu ,l bo mnie się ino półtorej siatki w bagażniku mieści :blush: :blush: :blush: :blink: :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka