- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #604335 przez ferritka
dzisiaj se jechałam z A i se staneliśmy na światłach i akurat pacze przez okno a tam odziez używana z norwedii i kartka bluzki na kilogramy, MAJTKI 1,50 i mówie mojemu " Ty kto kupije uzywane majtki z norwegii za 1,50 jak se może w auchanie za 1 zł kupić nówki sztuki" hmmm taka zagwustka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pogodnyki to same kłamczuchy. Ja sie zastanawiam tylko9 jak na tvn mówią, że mają sprawdzalność 95% -gdzie im się sprawdziła ta pogoda, bo u mnie nigdy się nie sprawdza
Dave to trafił mi się okaz, tylko co by mi się stary nie popsuł po weselu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pogodnyki to same kłamczuchy. Ja sie zastanawiam tylko9 jak na tvn mówią, że mają sprawdzalność 95% -gdzie im się sprawdziła ta pogoda, bo u mnie nigdy się nie sprawdza
Dave to trafił mi się okaz, tylko co by mi się stary nie popsuł po weselu
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 8 miesiąc temu #604348 przez studentkaae
o jacie, to faktycznie nieciekawie jak maleństwo płacze, pokarmu brak i mleka w domu nie ma dobrze, że teraz już coraz częściej można przez neta zakupki zrobić i przywożą do domu, np. tak jak tesco ma - te same ceny co na miejscu i przywóz kosztuje jakieś grosze
ło matko - nasi już 3:0 wygrywają szok
ło matko - nasi już 3:0 wygrywają szok
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 8 miesiąc temu #604351 przez gosiak
Ja kiedyś w ciuchu byłam i tam faktycznie majciory i staniki wiszom ja bym tego nie dotkła a babki co niektóre to wydzierały sobie te "cuda"
No wakacje z dzieckami kosztują, w ogóle ostatnio jesteśmy z T na zakupach w biedzie a tam małżeństwo z dwójką dzieciów i tylko słychać " tata a ja chce to" "mama kup mi to" i to tak cały czas...aż się śmiałam do T że są i plusy bycia we dwoje
Dwójka dzieci dla mnie to też była by góra
No wakacje z dzieckami kosztują, w ogóle ostatnio jesteśmy z T na zakupach w biedzie a tam małżeństwo z dwójką dzieciów i tylko słychać " tata a ja chce to" "mama kup mi to" i to tak cały czas...aż się śmiałam do T że są i plusy bycia we dwoje
Dwójka dzieci dla mnie to też była by góra
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #604357 przez studentkaae
Mała no też prawda, to kicha, się mój plan rypnął to wtedy tylko telefon do przyjaciela jak emka w domu nie ma
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604358 przez ferritka
Martunia, aaa no jak to na kilo te matjtki były to się opłaca , mozna rzec promocja
nooo Sis, A siedzi i ogląda i się cieszy, a ja mu tłumaczę że to san marino to taka drużyna mocna jakby do niego na orlika ta nasza reprezentacja przyjechała i HURRA wygrywała z A i jego kolegami 3-0 , no słaby powód do dumy
Dziołszki ze śląska -jak Wam mleka braknie to walcie do mnie jak w dym, wsiadan Hołka programuje i cisne do Was z mlekiem jakby tak emek był poza zasięgiem i wszyscy inni by zawiedli
nooo Sis, A siedzi i ogląda i się cieszy, a ja mu tłumaczę że to san marino to taka drużyna mocna jakby do niego na orlika ta nasza reprezentacja przyjechała i HURRA wygrywała z A i jego kolegami 3-0 , no słaby powód do dumy
Dziołszki ze śląska -jak Wam mleka braknie to walcie do mnie jak w dym, wsiadan Hołka programuje i cisne do Was z mlekiem jakby tak emek był poza zasięgiem i wszyscy inni by zawiedli
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez ferritka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #604366 przez studentkaae
no fakt, powodu do dumy nie ma, ale chociaż hańby nie będzie, że nawet z san marino by przegrali. hahaha- a kosecki to sobie chyba dzisiaj dodatkowe gatki ubrał i obandażował klejnoty rodowe... ) żeby powtórki z piątku nie było
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #604377 przez ferritka
Gosiak, kufa no nie zdązyłam zapisac, ale to jak kcesz to wleza tam i Ci fajne na lato stringi wybiora. Ty na kilogramy to fest dużo tych majtek wejdzie, to się może szarpnę i se też kilogram zafunduje se wezmę 2torby z ikeji te niebieskie to może zapakuje je stringami po brzegi
hmmm tylko mam bagasżnik malusieńki nie wiem czy mi do niego 2 kilo majtek wlezie
hmmm tylko mam bagasżnik malusieńki nie wiem czy mi do niego 2 kilo majtek wlezie
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #604379 przez gosiak
ferritka napisał:
No zleje się zara
Gosiak, kufa no nie zdązyłam zapisac, ale to jak kcesz to wleza tam i Ci fajne na lato stringi wybiora. Ty na kilogramy to fest dużo tych majtek wejdzie, to się może szarpnę i se też kilogram zafunduje se wezmę 2torby z ikeji te niebieskie to może zapakuje je stringami po brzegi
No zleje się zara
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 8 miesiąc temu #604380 przez Lacrijka
ferritka napisał:
A maja z golfem, albo pantalony ?? Bo ja w tej ksiązy to sie dorobilam kufra hahaha
A maja z golfem, albo pantalony ?? Bo ja w tej ksiązy to sie dorobilam kufra hahaha
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #604386 przez ferritka
Lacrunia, no szastasz kochanieńka szastasz. Norwestkie majtki z golfem to bank będą z 2,5 zł za kilo stały bo to wyższa pułka jest
Kochana, no to jak bedę szła po te Gosiakowe summer -string to sie porozglądam za majtkami z golfem a jakie kolory preferujesz???
ciull tyle majtek to ja se muszę ten bagażnik zamontować na dachu ,l bo mnie się ino półtorej siatki w bagażniku mieści
Kochana, no to jak bedę szła po te Gosiakowe summer -string to sie porozglądam za majtkami z golfem a jakie kolory preferujesz???
ciull tyle majtek to ja se muszę ten bagażnik zamontować na dachu ,l bo mnie się ino półtorej siatki w bagażniku mieści