BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #604389 przez gosiak
Lacra tylko wiesz,z golfem to już mniej majtków Ci wlezie na kg :laugh: :S

Ferri a masz więcej tych torbów z ikei? To może wiesz jakiś dodatkowy bagażnik by Twój A na dach zamontował :unsure: bo wiesz taka okazja to ja nie wiem kiedy może się przytrafić...a tak nas obkupisz i będziemy chadzać w majtkach wyśmiganych dotykanych hahahah :lol:

Edit; ferri widze i Ty o dodatkowym bagażniku pomyślałaś, więc kochana jutro szalejesz i przebierasz :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #604397 przez ferritka
kufa Gosiak, no nie powiem zachęciłaś mnie B) B)
to ja se pozyczę auto od A najlepiej, tam mi wlezie dość sporo tych torbów ikejowych :S :S może też coś dla emków wysznupie czadowego - wiecie jak jest, Norweskie chłopy to może jakich lepszych materiałów na klejnoty używają - cieplejszych, może by na naszych jaki gen norweski przeszedł :blink: :blink: :side:

tylko se myslę czy nam aby w tych norweskich majtkach zbyt ciepło w lato nie będzie :dry: tak sie trochę głupio w majtkach spocić :blink: :blink: :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #604398 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Ferri a masz więcej tych torbów z ikei? To może wiesz jakiś dodatkowy bagażnik by Twój A na dach zamontował :unsure: bo wiesz taka okazja to ja nie wiem kiedy może się przytrafić...a tak nas obkupisz i będziemy chadzać w majtkach wyśmiganych dotykanych hahahah :lol:

Edit; ferri widze i Ty o dodatkowym bagażniku pomyślałaś, więc kochana jutro szalejesz i przebierasz :lol:

To jak myslisz Gosiak, dwa kilo ?? Hmmmm Fercia - upchosz ?? Torbe z Ikeii stawiam :laugh:

Boszzzzze, dobrze ze te moje córeńki tego nie widzą :huh: :huh: :huh: Ferri - spać !!! :woohoo:
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #604404 przez ferritka
Lacrijka napisał:

gosiak napisał:

To jak myslisz Gosiak, dwa kilo ?? Hmmmm Fercia - upchosz ?? Torbe z Ikeii stawiam :laugh:

Lacrijka, chobym miała na chama uciskać nogą to upchom :lol: :lol: B)
Lacrunia, jak spać :S :side: , jak ja pierwszą noc bez miernika , po prawie tygodniowym poście :lol: :lol: czekam na koniec meczu :side: :side: :side: :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #604405 przez studentkaae
Ferri to i dla mnie weź z pół kilo :P
12 lata 1 tydzień temu #604406 przez Lacrijka
studentkaae napisał:

Ferri to i dla mnie weź z pół kilo :P

Chyba bedziesz musiała poczekac na drugi kurs :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 1 tydzień temu #604407 przez gosiak
Lacrijka napisał:

gosiak napisał:

Boszzzzze, dobrze ze te moje córeńki tego nie widzą :huh: :huh: :huh:

Wiesz co...ja bym na Twoim ze 3 kg wzieła bo wiesz nie wiadomo ile ta zima jeszcze potrwa, a wiesz jak nie zużyjesz to najwyżej mi odsprzedasz jak zajdę i mi kufer urośnie, z złotówkę mi upchniesz oczywiście za kg :S a jak ferri bagażnik zamontuje to warto więcej wziąc co by jej się opłacał po te majty jechać :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 1 tydzień temu #604408 przez studentkaae
kufa, to się już na promocyję nie łapnę pewnie :( i co ja zrobię - po 3 zł za kilo bede przepłacać??? :ohmy: :ohmy: :ohmy: :cheer:
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #604413 przez Lacrijka
Ide zważyc swoje majty i będę wiedziała ile śtuk wchodzi na kilo..Feriiii, poczekasz ???

Studentka, spoko - Fercia Ci za to wyśle gratis :silly:
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #604414 przez gosiak
Lacrijka napisał:

Ide zważyc swoje majty i będę wiedziała ile śtuk wchodzi na kilo..Feriiii, poczekasz ???

Hahahhahahahahahahahahaahhahh :lol: :lol: :lol: o kuwa :lol:

Feri pewnie sprawdza ile jej majtków wlezie do tych ikejowych torb niebieskich :woohoo: :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 1 tydzień temu #604420 przez ferritka
eej, tylko jak ja tyle tych kilogramów majtek z norwegii bedę przewozić to tak co mnie za kontrabande nie zamkna, nie wiem czy np cła nie trzeba opłacić , hmmmm

Sis luz, wezmę ci kilo, co się będziesz kurcze na 075gr szarpać. emek Ci dorzuci do 1,50 a potem ile radości jak mu cały dzień bedziesz się prezentować w co nowych -uzywanych gaciach :)

no Lacra, zważ dokładnie, bo nie wiem czy mi autko nie siądzie jak tyle kilo + ja do niego wrzucę :laugh:
ale serio, ile majtek trzeba zebrać w kupe zeby kilo wyszło ??? bo jakby to było duzo to może i tyłby to zakup życia :blink: :blink: :blink: :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #604422 przez Lacrijka
No wiec tak.. Polskich majtasów na kilo wchodzi okolo mnóstwo, ale norweskie solidniejsze pewnie podwójnie tkane i trochu cięższe no to z wizualnego punku aspektu, dochodzę do kontrowersji że te 3 kilo x niepełne okołomnóstwo to moze byc przykusooo.. Poprosże 4kg 25dkg :laugh:

Lacra w ciąży karmi Maxia :laugh: :laugh: :laugh:
Załączniki:
12 lata 1 tydzień temu #604425 przez studentkaae
no racja Sis - przekonałaś mnie - weź kilo :)

eeeeeeee - Lacrijka - 4,25 kg :unsure: :unsure: :ohmy: :ohmy: :ohmy: eeejjj, Ty nie kupuj od razu dla Zoji i Igi majtasów - zanim one w nie wejdą to się już moda dawno zmieni :silly:
12 lata 1 tydzień temu #604426 przez gosiak
Lacra no na gwałt Ci te majtki pantalony potrzebne, bo Max bidny uchudnie bo będzie się bał do miski podejść :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 1 tydzień temu #604428 przez ferritka
kufa Lacra, żeś mi teraz klina wbiła bo jak te te 3 kilo x niepełne około mnóstwo to przykusooo to słabo, to ja bedę musiała z 3 kursy ebnąc, bo jak tak to wychodzi to warto się szarpnąć :lol: :lol: B)

to wezmę róno kolorowe i kilka czarnych ( jak któraś kce białe to mogę wziąc, tylko hmmm nie wiem czy używane białe norweskie u nas w naszych polskich warunkach bedą białe też , hmmmm ) albo wiecie co :lol: :lol: jak bedę na miejscu to Lacrijce ememesa puszczę z fotą z wzorami to mi oddzwonicie jakie kcecie :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka