- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604047 przez Gravity
iwonta_kg dziękuje za słowa otuchy teraz na kwiecień czeka Nas 2 a Ty i tak w lepszej sytuacji z tego co wide 17tyg a ja co dopiero ciągnę 5:( i dziś coś humoru brak:(
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez Gravity.
Temat został zablokowany.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 8 miesiąc temu #604050 przez studentkaae
Sylwka śliczny synuś - gratuluję
Lacra - fajowska taka lista, to lepsze niż kupowanie ciuchów czy kosmetyków dla samej siebie jakie to wszystko musi być słodkie, malutkie, kolorowe...
Pani - czyli dziś zaczynacie etap home sweet home, co? super - oczywiście czekamy z niecierpliwością na fotki
a gdzie ta Ferritka nasza? znowu jej 2 dni nie było
Lacra - fajowska taka lista, to lepsze niż kupowanie ciuchów czy kosmetyków dla samej siebie jakie to wszystko musi być słodkie, malutkie, kolorowe...
Pani - czyli dziś zaczynacie etap home sweet home, co? super - oczywiście czekamy z niecierpliwością na fotki
a gdzie ta Ferritka nasza? znowu jej 2 dni nie było
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 8 miesiąc temu #604056 przez sylwka727
Dzięki dziewczyny . Tak zdjęcia w szpitalu robione a miałam nie brać dobrze że mama powiedziała żebym wzięła bo teraz bym żałowała. Macie jakieś sprawdzone metody na spokojną kąpiel? bo mały się strasznie boi i płacze jak go rozbieram juz
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 8 miesiąc temu #604058 przez iwonta_kg
Gravity napisał:
Ja wcale nie czekam na ten kwiecień gravity. chciałabym przespać ten miesiąc. moj synek konczylby 16-go roczek pewnie nawet nie bede w stanie tego dnia pojsc na cmentarz
iwonta_kg dziękuje za słowa otuchy teraz na kwiecień czeka Nas 2 a Ty i tak w lepszej sytuacji z tego co wide 17tyg a ja co dopiero ciągnę 5:( i dziś coś humoru brak:(
Ja wcale nie czekam na ten kwiecień gravity. chciałabym przespać ten miesiąc. moj synek konczylby 16-go roczek pewnie nawet nie bede w stanie tego dnia pojsc na cmentarz
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 8 miesiąc temu #604067 przez MoNiaaa
sylwka boskie sa te zdjecia i na malego sie napatrzec nie mozna
sposobow na kapiel nie mam ale moze za kilka dni samo mu przejdzie Julka tez pierwsze kapiele przekrzyczala a z czasem uwielbiala sie kapac moze w szpitalu gdzies go poparzyli i ma uraz
iwonka nosisz w sobie nowe zycie wiem ze to Krystianka nie wroci ale ukoi bol napewno 3maj sie kochana
sposobow na kapiel nie mam ale moze za kilka dni samo mu przejdzie Julka tez pierwsze kapiele przekrzyczala a z czasem uwielbiala sie kapac moze w szpitalu gdzies go poparzyli i ma uraz
iwonka nosisz w sobie nowe zycie wiem ze to Krystianka nie wroci ale ukoi bol napewno 3maj sie kochana
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 8 miesiąc temu #604123 przez Dave
Wpadam tylko na moment.
Marzec się kończy to się kwietniówki zaczynają sypać. Mamy kolejnego forumowego dzieciaczka
Ja po wizycie. Wsio ok. Choć szyjka miękka, a to coś nowego bo przy Majce do końca był twardziel. Gin mówi, że święta w domku a potem to różnie może być. Następna wizyta 9 kwietnia i twierdzi, że nie dotrwam. Ale przy Majce też to słyszałam.
I .... zaczynam się dygać. Wywołanie przerabiałam i wiem co i jak, a teraz jak się ruszy naturalnie to nie wiem jak to ogarnę
Iwonta -
Marzec się kończy to się kwietniówki zaczynają sypać. Mamy kolejnego forumowego dzieciaczka
Ja po wizycie. Wsio ok. Choć szyjka miękka, a to coś nowego bo przy Majce do końca był twardziel. Gin mówi, że święta w domku a potem to różnie może być. Następna wizyta 9 kwietnia i twierdzi, że nie dotrwam. Ale przy Majce też to słyszałam.
I .... zaczynam się dygać. Wywołanie przerabiałam i wiem co i jak, a teraz jak się ruszy naturalnie to nie wiem jak to ogarnę
Iwonta -
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 8 miesiąc temu #604124 przez anoda89
Agusia ananas odpada bo stary nie lubi takich połączeń a ja uwielbiam, tuńczyk, kurczak jest ok Ciasto to robimy sernik z musem czekoladowym i jakieś teściowa zrobi.
Pani to gratuluje przeprowadzki i czekam na zdjęcia
Iwonta jesteś ślina i pamiętaj o tej małej istotce w brzuszku
Sylwka co prawda dzieci nie mam ale wydaje mi się że na początku dzieci tak reagują na kąpiel. Super mamuśka z Ciebie będzie tylko musicie się z Kacperkiem lepiej poznać
Pani to gratuluje przeprowadzki i czekam na zdjęcia
Iwonta jesteś ślina i pamiętaj o tej małej istotce w brzuszku
Sylwka co prawda dzieci nie mam ale wydaje mi się że na początku dzieci tak reagują na kąpiel. Super mamuśka z Ciebie będzie tylko musicie się z Kacperkiem lepiej poznać
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604137 przez Gravity
iwonta_kg ktos mi kiedys powiedzila ze "dzieci nienarodzone nie odchodza zmieniaj tylko date swoich urodzin" wiec glowa do do gory!wiem zal w srecu zostaj znam to uczucie:(
Dave to Ty sie szykuj zaraz po swietach:)albo 6 jak ja Ci mowie:))hhihi
kuzwa niedobrze mi
Dave to Ty sie szykuj zaraz po swietach:)albo 6 jak ja Ci mowie:))hhihi
kuzwa niedobrze mi
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez Gravity.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604146 przez ferritka
aaaAaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSis, stówki Ci życzę bez botoxu, 2 dorodnych groszków podobnbych z twarzy do RYANA i DAVIDA BECKHAMA i fasolki ślicznej jak TY!!!! Samych pięknych szczęśliwych chwil, co by Cię emek na rekach nosił i pomagał Ci w pracach domowych odkurzał i śmieci wyrzucał sam od siebie spełnienia marzeń kochana moja tych małych i tych największych częstnęłam sie drineczkiem- syropeczkiem bo jeden obstał
Asik mówiłam Ci, że uwielbiam Szymka? No kocham go normalnie taki cudny i jaki samodzielny, pogibał bioderkiem, muze kazał Ci zapodać i wygonił mamę, sam na sali taki mały indywidualista
Pani i jak w nowym mieszkanku? była już pierwsza noc?? niech Wam się pieknie i spokojnie mieszka a jak się czujesz tak ogólnie??
Mesy, na % to ja leciałam tamtego cykla i tylko sie zawała nabawiłam u mnie to nie zadziałało.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dave- boskie mebelki
Gratulacje Sylwka, cudny synuś, niech zdrowo rośnie
Dave kochana, aaaanie wiem czy Studentka syropka nartobiła na wielkie otwarcie naszego biznesa pamiętaj pierwszy ból czy cos dajesz znaka bo jak nie to my mamy Hołka i do tych Twoich dzielni mamy blisko - pamiętaj, zwarta i gotowa silna grupa pod wezwaniem geriatrycznych staraczek AA jest z Tobą i Mateuszkiem
Asik mówiłam Ci, że uwielbiam Szymka? No kocham go normalnie taki cudny i jaki samodzielny, pogibał bioderkiem, muze kazał Ci zapodać i wygonił mamę, sam na sali taki mały indywidualista
Pani i jak w nowym mieszkanku? była już pierwsza noc?? niech Wam się pieknie i spokojnie mieszka a jak się czujesz tak ogólnie??
Mesy, na % to ja leciałam tamtego cykla i tylko sie zawała nabawiłam u mnie to nie zadziałało.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dave- boskie mebelki
Gratulacje Sylwka, cudny synuś, niech zdrowo rośnie
Dave kochana, aaaanie wiem czy Studentka syropka nartobiła na wielkie otwarcie naszego biznesa pamiętaj pierwszy ból czy cos dajesz znaka bo jak nie to my mamy Hołka i do tych Twoich dzielni mamy blisko - pamiętaj, zwarta i gotowa silna grupa pod wezwaniem geriatrycznych staraczek AA jest z Tobą i Mateuszkiem
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez ferritka.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29