BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 8 miesiąc temu #604036 przez pani_p
Melduję, że przeprowadzka dobiegła końca! Padam na pysk, że tak powiem, ale cieszę się :-D zdj obiecuję będą, ale jak sobie sprawimy tutaj neta. Narazie będę do Was pisać z komórki :-)

Sylka no gratulacje! Piękny synuś :-*
Temat został zablokowany.
11 lata 8 miesiąc temu #604038 przez gosia28
Sylwka gratuluję Ci z całego serca synka :) cudny jest :kiss:

pani to ulga teraz :)

Lacra lista imponująca

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604047 przez Gravity
iwonta_kg dziękuje za słowa otuchy teraz na kwiecień czeka Nas 2 a Ty i tak w lepszej sytuacji z tego co wide 17tyg a ja co dopiero ciągnę 5:( i dziś coś humoru brak:(

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
11 lata 8 miesiąc temu #604050 przez studentkaae
Sylwka :kiss: śliczny synuś - gratuluję :)

Lacra - fajowska taka lista, to lepsze niż kupowanie ciuchów czy kosmetyków dla samej siebie :) jakie to wszystko musi być słodkie, malutkie, kolorowe... :)

Pani - czyli dziś zaczynacie etap home sweet home, co? super - oczywiście czekamy z niecierpliwością na fotki :)

a gdzie ta Ferritka nasza? znowu jej 2 dni nie było :(
11 lata 8 miesiąc temu #604056 przez sylwka727
Dzięki dziewczyny :kiss: . Tak zdjęcia w szpitalu robione a miałam nie brać dobrze że mama powiedziała żebym wzięła bo teraz bym żałowała. Macie jakieś sprawdzone metody na spokojną kąpiel? bo mały się strasznie boi i płacze jak go rozbieram juz :(

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
11 lata 8 miesiąc temu #604058 przez iwonta_kg
Gravity napisał:

iwonta_kg dziękuje za słowa otuchy teraz na kwiecień czeka Nas 2 a Ty i tak w lepszej sytuacji z tego co wide 17tyg a ja co dopiero ciągnę 5:( i dziś coś humoru brak:(

Ja wcale nie czekam na ten kwiecień gravity. chciałabym przespać ten miesiąc. moj synek konczylby 16-go roczek :( :( :( :( :( :( :( :( :( pewnie nawet nie bede w stanie tego dnia pojsc na cmentarz :(

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 8 miesiąc temu #604062 przez gosiak
Właśnie, gdzie jest ferri?

Pani czekamy na fotki Waszego eM ;)

Wiecie jakie imie właśnie słyszałam w tv ? Afrodyta i to mała dziewczynka ludziska niektórzy poupadali na łeby B)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 8 miesiąc temu #604067 przez MoNiaaa
sylwka boskie sa te zdjecia i na malego sie napatrzec nie mozna :kiss:
sposobow na kapiel nie mam ale moze za kilka dni samo mu przejdzie Julka tez pierwsze kapiele przekrzyczala a z czasem uwielbiala sie kapac :) moze w szpitalu gdzies go poparzyli i ma uraz

iwonka :kiss: :kiss: nosisz w sobie nowe zycie wiem ze to Krystianka nie wroci ale ukoi bol napewno 3maj sie kochana :kiss:

http

]
11 lata 8 miesiąc temu #604123 przez Dave
Wpadam tylko na moment.

Marzec się kończy to się kwietniówki zaczynają sypać. Mamy kolejnego forumowego dzieciaczka :laugh:

Ja po wizycie. Wsio ok. Choć szyjka miękka, a to coś nowego bo przy Majce do końca był twardziel. Gin mówi, że święta w domku a potem to różnie może być. Następna wizyta 9 kwietnia i twierdzi, że nie dotrwam. Ale przy Majce też to słyszałam.

I .... zaczynam się dygać. Wywołanie przerabiałam i wiem co i jak, a teraz jak się ruszy naturalnie to nie wiem jak to ogarnę :cheer:

Iwonta - :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 8 miesiąc temu #604124 przez anoda89
Agusia ananas odpada bo stary nie lubi takich połączeń a ja uwielbiam, tuńczyk, kurczak jest ok :) Ciasto to robimy sernik z musem czekoladowym i jakieś teściowa zrobi.

Pani to gratuluje przeprowadzki i czekam na zdjęcia :)

Iwonta jesteś ślina i pamiętaj o tej małej istotce w brzuszku :kiss: :kiss:

Sylwka co prawda dzieci nie mam ale wydaje mi się że na początku dzieci tak reagują na kąpiel. Super mamuśka z Ciebie będzie tylko musicie się z Kacperkiem lepiej poznać ;) :)
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604137 przez Gravity
iwonta_kg ktos mi kiedys powiedzila ze "dzieci nienarodzone nie odchodza zmieniaj tylko date swoich urodzin" wiec glowa do do gory!wiem zal w srecu zostaj znam to uczucie:(

Dave to Ty sie szykuj zaraz po swietach:)albo 6 jak ja Ci mowie:))hhihi
kuzwa niedobrze mi

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604146 przez ferritka
aaaAaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSis, stówki Ci życzę bez botoxu, 2 dorodnych groszków podobnbych z twarzy do RYANA B) i DAVIDA BECKHAMA i fasolki ślicznej jak TY!!!! Samych pięknych szczęśliwych chwil, co by Cię emek na rekach nosił i pomagał Ci w pracach domowych odkurzał i śmieci wyrzucał sam od siebie :blink: :blink: :blink: spełnienia marzeń kochana moja tych małych i tych największych :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: częstnęłam sie drineczkiem- syropeczkiem bo jeden obstał B)

Asik :kiss: :kiss: mówiłam Ci, że uwielbiam Szymka? No kocham go normalnie :blush: :blush: :blink: taki cudny i jaki samodzielny, pogibał bioderkiem, muze kazał Ci zapodać i wygonił mamę, sam na sali taki mały indywidualista :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Pani i jak w nowym mieszkanku? była już pierwsza noc?? :blink: :blink: :lol: niech Wam się pieknie i spokojnie mieszka :kiss: a jak się czujesz tak ogólnie??

Mesy, na % to ja leciałam tamtego cykla i tylko sie zawała nabawiłam :lol: :lol: u mnie to nie zadziałało.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dave- boskie mebelki B) B)

Gratulacje Sylwka, cudny synuś, niech zdrowo rośnie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dave kochana, aaaanie wiem czy Studentka syropka nartobiła na wielkie otwarcie naszego biznesa :cheer: :cheer: B) pamiętaj pierwszy ból czy cos dajesz znaka bo jak nie to my mamy Hołka i do tych Twoich dzielni mamy blisko - pamiętaj, zwarta i gotowa silna grupa pod wezwaniem geriatrycznych staraczek AA jest z Tobą i Mateuszkiem :kiss: :kiss: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #604150 przez Dave
Jest i Feri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gravi - Ty wiesz, że ta Twoja przepowiednia to się może spełnić :silly: :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #604166 przez Mała
Sylwka cuuuudny Kacperek :kiss:

Dave o matko to już :ohmy: Kochana ja pierwszy też miałam wywoływany, brrrr i powiedziałam nigdy więcej, drugi sam się rozchulał i poszło szybko. Życzę Ci tego :kiss:
11 lata 8 miesiąc temu #604179 przez Dave
Mała - zobaczymy jak to będzie :laugh:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby