- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 8 miesiąc temu #604271 przez Lacrijka
gosiak napisał:
Pacze, pacze..ale juz nie kumam tego co sie tam dzieje
Malo mnie bo juz mi sie źle siedzi kurewka.. eMek mnie goni do leżenia jak tylko widzi ze juz 15 min cos robie..oujec idzie. A poza tym, siedze ciągle u cinek i przekładam, planuje itd itp.. Staruś to mi zaraz karte do banku zablokuje haha
Jestem Lacruś cały czas ino Ciebie jakoś mało młotów paczysz?
Pacze, pacze..ale juz nie kumam tego co sie tam dzieje
Malo mnie bo juz mi sie źle siedzi kurewka.. eMek mnie goni do leżenia jak tylko widzi ze juz 15 min cos robie..oujec idzie. A poza tym, siedze ciągle u cinek i przekładam, planuje itd itp.. Staruś to mi zaraz karte do banku zablokuje haha
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #604283 przez Lacrijka
Mała napisał:
Nie sądze, żebysmy sie zdecydowali na kolejne dziecko.. będzie dwójka, wystarczy. Nie sztuka jest "natrzaskac" dzieci i nie moc im nic dac.. Dwójeczke wykarmimy, wyksztalcimy i postaramy sie żeby były szczęsliwe.. Mamy niby ten dom, ale na trójke dzieci juz ciasno. Dziewczyny jak dorosną każda będzie chciała swój pokój, na tyle miejsca jest.. Tzn jakby sie nam "wpadło" pociąc sie nie potne, ale raczej będziemy uważac.
Lacrijka w d...e z cierpieniem po, najważniejsze coby Iguś i Zoja były zdrowe. A myślałaś o tym czy dziewczyny będą mieć brata/braci jakby się udało
Nie sądze, żebysmy sie zdecydowali na kolejne dziecko.. będzie dwójka, wystarczy. Nie sztuka jest "natrzaskac" dzieci i nie moc im nic dac.. Dwójeczke wykarmimy, wyksztalcimy i postaramy sie żeby były szczęsliwe.. Mamy niby ten dom, ale na trójke dzieci juz ciasno. Dziewczyny jak dorosną każda będzie chciała swój pokój, na tyle miejsca jest.. Tzn jakby sie nam "wpadło" pociąc sie nie potne, ale raczej będziemy uważac.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604284 przez ferritka
Lacrijka, my będziemy miały już naszą firmę otwartą, to tylko słowo a nieodpłatnie do ciebie wpadamy i wiesz co każesz to wykonamy i nawet nie odczujesz, że cięcie było we wszystkim Cię wyręczymy - sprzątanie, gotowanie opieka nad Cinkami full serwis
mi się też wydaje ,że cesarka to taka bezpieczniejsza przy dwupaku jest - ale nie znam się, tylko mi się tak wydaje
Dobrze mówisz kochana, nie filozofia natrzaskać dzieci( popatrzyłam se na A, i se myslę, że czasami to mega filozofia i normalnie matematyczny pitagoras jakiś) a potem studia kosztują, same pójście do pierwszej klasy Was szarpnie teraz przy dwóch Cinkach bardzo.
Dave Kochana moja, my się u Ciebie wszystkiego nauczymy i to Ty nam wydasz rekomendacje bez Twojej aprobaty nie ruszymy dalej w swiat z naszymi usługami więc wiesz, w Twoich rękach nasza przyszłość ;D
mi się też wydaje ,że cesarka to taka bezpieczniejsza przy dwupaku jest - ale nie znam się, tylko mi się tak wydaje
Dobrze mówisz kochana, nie filozofia natrzaskać dzieci( popatrzyłam se na A, i se myslę, że czasami to mega filozofia i normalnie matematyczny pitagoras jakiś) a potem studia kosztują, same pójście do pierwszej klasy Was szarpnie teraz przy dwóch Cinkach bardzo.
Dave Kochana moja, my się u Ciebie wszystkiego nauczymy i to Ty nam wydasz rekomendacje bez Twojej aprobaty nie ruszymy dalej w swiat z naszymi usługami więc wiesz, w Twoich rękach nasza przyszłość ;D
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez ferritka.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604302 przez Lacrijka
Coś przegapiłam z tą firma ??
Mala, moze to troche egoistyczne z mojej strony że nie będziemy miec więcej dzieci.. Ale nie chce tak jak moje dwie kuzynki.. Maja jedna troje a druga czworo dzieci.. I teraz wszystkie sa w szkołach a te bidulki siedza obie po nocach i myslą co kupic - zeszyty czy buty do szkoły.. Nie che tak.. I nie wiem co Cie tu rozśmieszyło
Mala, moze to troche egoistyczne z mojej strony że nie będziemy miec więcej dzieci.. Ale nie chce tak jak moje dwie kuzynki.. Maja jedna troje a druga czworo dzieci.. I teraz wszystkie sa w szkołach a te bidulki siedza obie po nocach i myslą co kupic - zeszyty czy buty do szkoły.. Nie che tak.. I nie wiem co Cie tu rozśmieszyło
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez Lacrijka.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604305 przez studentkaae
Lacrijka - popieram, w przypadku bliźniaków chyba też bym się bała rodzić naturalnie. jednak cesarka w tym przypadku będzie raczej bezpieczniejsza, tak myślę. a poza tym -hmmm, czy miałabyś siłę, żeby dwójkę dzieci urodzić jedno po drugim? noo, to chyba mega wyczyn jest dla organizmu.
Dave - spoko, spoko, niczego nam nie braknie
Ferri - no widzisz, kocha Cię ten D, oj kocha i o to chodzi to herbatka juz rozumiem zrobiona do nowego sprzęcicha i se pijecie
Dave - spoko, spoko, niczego nam nie braknie
Ferri - no widzisz, kocha Cię ten D, oj kocha i o to chodzi to herbatka juz rozumiem zrobiona do nowego sprzęcicha i se pijecie
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez studentkaae.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 8 miesiąc temu #604327 przez Marta M
Lacra tyle się opisałam a widzę że dziewczyny wszystko wymieniły co chciałam...
i jak ann radzi mleko modyfikowane na pierwszym miejscu, raz zostałam sama na noc i nie miałam nic pokarmu, o 6tej rano dzwoniłam do mamy żeby przyjechała z mlekiem, jechała do mnie 120km bo nie miałam auta a Maja wrzeszczała i ja płakałam razem z nią przez te dwie godziny...
i jak ann radzi mleko modyfikowane na pierwszym miejscu, raz zostałam sama na noc i nie miałam nic pokarmu, o 6tej rano dzwoniłam do mamy żeby przyjechała z mlekiem, jechała do mnie 120km bo nie miałam auta a Maja wrzeszczała i ja płakałam razem z nią przez te dwie godziny...