BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 8 miesiąc temu #604429 przez Lacrijka
studentkaae napisał:

no racja Sis - przekonałaś mnie - weź kilo :)

eeeeeeee - Lacrijka - 4,25 kg :unsure: :unsure: :ohmy: :ohmy: :ohmy: eeejjj, Ty nie kupuj od razu dla Zoji i Igi majtasów - zanim one w nie wejdą to się już moda dawno zmieni :silly:

A jest w ogóle moda na majtasy ?? bulahaha.. Jaka ja zacofana jestem na tej wsi :ohmy: Ciekawe czy mam modne..hmmm

Studentka, ale te 4kilo to dla mnie samej zagarniam..tak mi wyszło w przelicznikuuuu na śtuki :)
Temat został zablokowany.
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604434 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Lacra no na gwałt Ci te majtki pantalony potrzebne, bo Max bidny uchudnie bo będzie się bał do miski podejść :lol:

Na gwałt Gosiulku to mam inksze..takie w serduszka i z kokardkoom hahaha :woohoo: :woohoo: :woohoo: :lol: :laugh: Dobra, piere mi juz..cza chyba isc spac :huh:
11 lata 8 miesiąc temu #604435 przez studentkaae
hahaha no właśnie - czy jest moda na majtasy?? hmmm... ;)

ide sie z tym przespać chyba i jutro Wam powiem jakie kcem i ile ostatecznie :)
dobrej nocki :kiss: :kiss: :woohoo:
11 lata 8 miesiąc temu #604438 przez Gosia 2712
Hehehehehehhe :P nie moge ze smiechu z Was :P
Ferii to moze ja sie tez zalapie na chociaz pol kg ?? Ale jakby byly to takie :D

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604440 przez ferritka
Lacrunia, spoko, na luzie, ja Ci takich małych śtuk dla Cinek tam wyszukam B) B) kufa nie ma lipy, Cinki jak w takich norweskich majciach wyskoczą to im wszyscy na dzielni ich zazdrościć bedą B)
Mało tego ja myslę, że jak one już lekko używane są to znaczy że z porządnego materiała są i pewnie te norweskie majtki to z Cinkami bedą se rosły i normalnie na wuefie to wszystkie koleżanki bedą im zazdrościły, że są takie modowe :lol: :lol: :lol: :lol:

Gosia - no postaram się ino nie wiem czy w błękitnym kolorze będą, ale to task 4,25 dla Lacry, kilo dla Gosiaka, kilo dla Studentki i kilo dla Gosi, ja se wezmę z 3 bo jakoś targam majtki to se wezme na "zaś " - jakby coś to dajcie esa. Ino mnie potem nie zostawcie z 10 kilogramami majtek, bo po uj mi tyle. Se nie bedę jak gwiazda hollywoodu po jednym użyciu wyrzucac, bo szkoda - przecież mozna uprać i sprzedać dalej :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604441 przez Lacrijka
Gosia 2712 napisał:

Hehehehehehhe :P nie moge ze smiechu z Was :P
Ferii to moze ja sie tez zalapie na chociaz pol kg ?? Ale jakby byly to takie :D

To Ci sie nie opłaca..jedna śtuka na kilo wlizie .. a Fercia mowiła że u Oszo sa za 1zł nówki śtuki..przemyśl to sobie :)
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604443 przez Gosia 2712
Lacrus ale to na namiot :P wiec jedne starcza :D

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604445 przez Lacrijka
Ejjj, to mi tez wez jedna taka śtukę.. Starus bedzie miał czym motor przykryc..ostatnio na giełdzie 5 dyszków płacił za plandeczkę a tu bezie po zeciku.. Jesuu, mój eMus ma nową, oszczędną żonę ..Farciaaaarz
Dooobra, ide śpioszac bo zaraz sie pogrąże haha
11 lata 8 miesiąc temu #604447 przez ferritka
Lacrunia to ja Ci wyszykam 2 większe śtuki na Wasze motory i 2 mniejsze śtuki też na Cinkowe roewerki ;D
emek to Ci za ten zakupi zwiększy debet na karcie, mówie Ci B) B) B) :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #604448 przez Gosia 2712
a jak cinki podrosna to Ci go podaruje i sie w nim pobawia :D

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604449 przez gosiak
Hahah ferri jak byś takie 2w1 wyszukała, co by jako koszulke można by nosić to weź no mi, ino smsa mi puść po ile takie stoją bo wiesz jak drogie to będe musiała przedyskutować taki wydatek z T. :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
11 lata 8 miesiąc temu #604453 przez Lacrijka
Jesuuu, juz mnie wszystko swędzi od samej gadki o tych majtach.. :laugh: :laugh: :laugh:

Fercia - jak dzieki Tobie eMus mi zwiekszy limit karciany to kupie Ci normalnie kokakolowe żele i czupsa :laugh: Tak sie szarpne, a co B)
11 lata 8 miesiąc temu #604460 przez ferritka
spox Lacrunia, jesteśmy umówione B) B)

gosiak się bedę rozglądać za takimi 2w1 , ale kolor obojetnie jaki ???

myslę se teraz, że jak Martunia nam to rozkminiła to może wartoby było jakby każda z nas tak po parze jej odpaliła gratis, co myslicie?? :S :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #604465 przez Dave
dziolchy, na chwile z malzem pogadalam, i bylo co nadrabiac.
i jak mi tak bedziecie pisac to ja tez kcem z kilo majtasow,bo po takich tekstach, to ze smiechu mi sie usikuje,wiec majty potrzebne od zaraz.
tylko Feri,zebys mi sie na majtkowy biznes nie przeciepla. my Cie tu potrzebujemy do naszej porodowkowej paki:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 8 miesiąc temu #604468 przez gosiak
ferritka napisał:

Gosia - no postaram się ino nie wiem czy w błękitnym kolorze będą, ale to task 4,25 dla Lacry, kilo dla Gosiaka, kilo dla Studentki i kilo dla Gosi, ja se wezmę z 3 bo jakoś targam majtki to se wezme na "zaś " - jakby coś to dajcie esa. Ino mnie potem nie zostawcie z 10 kilogramami majtek, bo po uj mi tyle. Se nie bedę jak gwiazda hollywoodu po jednym użyciu wyrzucac, bo szkoda - przecież mozna uprać i sprzedać dalej :lol: :lol: :lol:

Jak dobrą cene dasz to i nieuprane zejdą :silly: B)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży