BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604956 przez Marta M
mam gadżet, wieszak na majty :)
Załączniki:
Temat został zablokowany.
11 lata 8 miesiąc temu #604957 przez ferritka
Marta M napisał:

ferritka napisał:

emka napisał:

Martunia, te drugie gacie to jak kask pilota bombowca wygląda :blush: :lol: :lol: :lol:

widzisz, to muszę mojemu takie kupić, pewnie tam w górze mu się przydadzą :):)

aaa Kochana to Ty nam tu garderobe Twojego emka wrzucasz, noooooo :blink: :blink: :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604959 przez Marta M

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
11 lata 8 miesiąc temu #604966 przez Gosia 2712
Pilot ?? mmm fajnie :P
Mnie tam zawsze ciaglo do mundorowek (policja albo wojsko ):) pamietam jak moj brat szedl do wojska to mu zazdroscilam i zawsze chcialam za niego jechac :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604970 przez Marta M

11 lata 8 miesiąc temu #604971 przez ferritka
Martunia, szczęsciaro Ty B) B) :lol: wiesz, że 89% kobiet żyjących na świecie pęka z zazdrości w tym ja, of kors B) B) :lol: :lol: :lol: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #604974 przez Marta M
ferritka napisał:

Martunia, szczęsciaro Ty B) B) :lol: wiesz, że 89% kobiet żyjących na świecie pęka z zazdrości w tym ja, of kors B) B) :lol: :lol: :lol: :blush:

:blush: :blush:
11 lata 8 miesiąc temu #604975 przez Gosia 2712
Ja to nawet juz raz skladalam papiery do policji ale nie pojechalam na testy bo stwierdzilam ze i tak nie dam rady bo nawet nie cwiczylam bo zaczelam prace w niemczech wiec mi sie juz po 12h nie chcialo isc biegac... :/ a zaluje teraz... moze juz bym w mundurze chodzila :( Ostatnio tez ogladalam wlasnie jakie testy trzeba przejsc do wojska :D powiedz mezowi ze mu zazdroszcze :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604980 przez ferritka

hmmmm a nie ma Twój małżonek boski pilot kolegi po fachu który kciał by zone?? :blush: :blush: :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604983 przez Marta M

ferri pewnie że jest kilku :lol: :lol:
11 lata 8 miesiąc temu #604989 przez Gosia 2712
Marta to jest wlasnie naj gorsze w tym... To tak fajnie wyglada... A czesto wyjezdza?

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604995 przez ferritka
wiem wiem są plusy i minusy, a strach jak wyjeżdża no masakryczny... :dry: :dry:
ale za to jak wraca :S :S klękajcie narody :lol: :lol:

kochana jeśli chodzi o przyszłośc z pilotem i spełnienie swoich dziecięcych marzeń to ja i na grenlandie pójdę i do Afryki :blink: :blink: :blink: :woohoo: :woohoo:
jak to Mała Twój też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604997 przez Marta M

11 lata 8 miesiąc temu #605003 przez Gosia 2712

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 8 miesiąc temu #605059 przez GwenB
O nieeeeee!!!!! widzę, że się na stringacze nie załapałam.. a to pech :( A taka promocja :P normalnie ebłam ze smiechu jak czytałam to co tu natworzyłyście wczoraj :laugh: :laugh: :laugh:

emka a po co tort? jakies okragle te urodziny? ja tez odprawiam urodziny małzowi w drugi dzien Swiąt i zapowiadzialam, ze tortu nie bedzie, wszyscy i tak beda objedzeni po pierwszym dniu, wiec piekę więcej "światecznego" ciasta i gotowe ;-)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia