- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 8 miesiąc temu #606038 przez gosia28
Gosia Sz. trzymam kciuki za udaną wizytę.
Inso Natalka cudna
Sylwka u facetów takie zachowanie to chyba standard. Fajnie, że Kacperek śpi grzecznie. Kacperek mmmmmm mam sentyment, mój brat ma słodkiego niespełna dwuletniego Kacperka słodziaka
gosiak @ franca, ale niebawem wiosna nie tylko kalendarzowa to bociany wrócą
Inso Natalka cudna
Sylwka u facetów takie zachowanie to chyba standard. Fajnie, że Kacperek śpi grzecznie. Kacperek mmmmmm mam sentyment, mój brat ma słodkiego niespełna dwuletniego Kacperka słodziaka
gosiak @ franca, ale niebawem wiosna nie tylko kalendarzowa to bociany wrócą
Temat został zablokowany.
- anika321
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #606079 przez anika321
Witam.
Wraz z mężem staramy sie o dzidziusia dopiero od jakiś 4 tyg.
Cykle mam regularne co 28 dni. Zawsze bezbolesne.
Natomiast od dnia owulacji (13dc) pobolewa mnie podbrzusze,od 4 dni (od 21dc) boli mnie głowa.Kręci mi się w głowie ,jestem zmeczona i miewam delikatne szybko przechodzące mdłości.Dodam tez ze moje sutki od kilku dni są zaczerwienione a piersi pełniejsze.
Mamy juz jedno dziecko trafione za pierwszym razem.
ovufriend.pl/graph/8f8c1764700b335c7c05a7ae09f32a7f mój kalendarzyk.
Czy jest szansa że mogło się udać? testuje dopiero w pon-wt by być pewniejszą..chociaż strasznie mnie korci i sie obawiam tego bólu brzucha.
Prosze o odpowiedz.
Pozdrawiam
Wraz z mężem staramy sie o dzidziusia dopiero od jakiś 4 tyg.
Cykle mam regularne co 28 dni. Zawsze bezbolesne.
Natomiast od dnia owulacji (13dc) pobolewa mnie podbrzusze,od 4 dni (od 21dc) boli mnie głowa.Kręci mi się w głowie ,jestem zmeczona i miewam delikatne szybko przechodzące mdłości.Dodam tez ze moje sutki od kilku dni są zaczerwienione a piersi pełniejsze.
Mamy juz jedno dziecko trafione za pierwszym razem.
ovufriend.pl/graph/8f8c1764700b335c7c05a7ae09f32a7f mój kalendarzyk.
Czy jest szansa że mogło się udać? testuje dopiero w pon-wt by być pewniejszą..chociaż strasznie mnie korci i sie obawiam tego bólu brzucha.
Prosze o odpowiedz.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez anika321.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #606101 przez gosiak
Witaj Anika321
Pewnie że są szanse, tym bardziej że pierwsze dziecko udało się tak szybko ustrzelić
Co do objawów to jak i na @ tak i na ciąże są podobne, więc tu raczej warto poczekać do dnia spodziewanej miesiączki i testa strzelić, bo nakręcanie się przed terminem @ nie jest dobre powodzenia
Pewnie że są szanse, tym bardziej że pierwsze dziecko udało się tak szybko ustrzelić
Co do objawów to jak i na @ tak i na ciąże są podobne, więc tu raczej warto poczekać do dnia spodziewanej miesiączki i testa strzelić, bo nakręcanie się przed terminem @ nie jest dobre powodzenia
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 8 miesiąc temu #606102 przez gosia28
anika witaj na forum
z całym szacunkiem ale nikt tu Ci nie powie czy się udało czy nie. Musisz cierpliwie czekać do dnia kiedy powinnaś dostać @ Który dzień cyklu masz obecnie? Objawy często są podobne na @jak i na ciążę. Uzbroj się w cierpliwość, zadomawiaj się na forum będzie Ci raźniej
z całym szacunkiem ale nikt tu Ci nie powie czy się udało czy nie. Musisz cierpliwie czekać do dnia kiedy powinnaś dostać @ Który dzień cyklu masz obecnie? Objawy często są podobne na @jak i na ciążę. Uzbroj się w cierpliwość, zadomawiaj się na forum będzie Ci raźniej
- anika321
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #606115 przez anika321
No właśnie ja nigdy nie miałam objawów...ani jakiegokolwiek bólu w połowie cykly juz.Dzisiaj 24dc.znowu bol w podbrzuszu jak przez ostatnie 11 dni
Dziękuje za mile przywitanie
Dziękuje za mile przywitanie
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez anika321.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- anika321
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 8 miesiąc temu #606131 przez Mirella
Trzymajcie mnie bo mnie szlag trafiiiii............................. ponad godzinę siedziałam i klepałam zamówienie na zakupy na jutro, zostały mi ze trzy pozycje i kliknięcie zamawiam, i co???????????????? Połączenie z serwerem zostało zerwane, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, przecież jak mi koszyk wyczyści to ja komuś krzywdę zrobię, nie wiem jeszcze komu, ale coś mnie trafi jak nic. I nie wiem jakim cudem zrobię zakupy jak ten serwer nie wstanie, w realu nie ma szans, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie macie kogoś komu by się przydało ryło obić?????????????
Anika, dziewczyny dobrze gadają, czekaj, my tu już niejedne stuprocentowe objawy ciązy widziałyśmy a @ przyłaziła
Anika, dziewczyny dobrze gadają, czekaj, my tu już niejedne stuprocentowe objawy ciązy widziałyśmy a @ przyłaziła
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #606216 przez sylwus136
bryy
Sylwka to mąż ładnie opijał
Fajnie że Kacperek tak ładnie przesypia Ci noce
Mirella współczuję ładnie się musiałaś wkurzyć. Oby Ci się ta lista zapisała
Monia i tak i nie. Pracę wiadomo że można stracić ale właśnie wtedy ważne jest wsparcie rodziny i to jest rzecz jasna. Praca się za jakiś czas znajdzie i wszystko wróci do normy. Wiadomo każdy ma swoje zdanie i tak już pozostanie. A liczyć pieniądze każdy się uczy tak mi się wydaje. Ja jednak nie chciałabym żyć w takiej sytuacji że ciężko mi do następnego miesiąca i starać się teraz o dzidziolka. Dzieci są wspaniałe i jak bym miała widzieć że np. wszyscy w szkole jadą na wycieczkę a moje nie pojedzie bo albo jedzenie albo jego wycieczka to wiesz...
Głowa mi pęka dziś... chyba ciśnienie się zmienia bo jest masakra
Sylwka to mąż ładnie opijał
Fajnie że Kacperek tak ładnie przesypia Ci noce
Mirella współczuję ładnie się musiałaś wkurzyć. Oby Ci się ta lista zapisała
Monia i tak i nie. Pracę wiadomo że można stracić ale właśnie wtedy ważne jest wsparcie rodziny i to jest rzecz jasna. Praca się za jakiś czas znajdzie i wszystko wróci do normy. Wiadomo każdy ma swoje zdanie i tak już pozostanie. A liczyć pieniądze każdy się uczy tak mi się wydaje. Ja jednak nie chciałabym żyć w takiej sytuacji że ciężko mi do następnego miesiąca i starać się teraz o dzidziolka. Dzieci są wspaniałe i jak bym miała widzieć że np. wszyscy w szkole jadą na wycieczkę a moje nie pojedzie bo albo jedzenie albo jego wycieczka to wiesz...
Głowa mi pęka dziś... chyba ciśnienie się zmienia bo jest masakra
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #606219 przez ferritka
aloha
Natko, ależ z Ciebie ślicznusia czarnula nie chcę tu się wymądrzać ale będziesz miała branie, oj poważne branie
Dave , jak się czujecie? Mati fikołkuje ?? Piłkarz będzie mówie Ci
Zleciało jak nie wiem co i z przytupem na dodatek, pamiętam jakby to było wczoraj, jak pytałaś co to bedzie groszek czy fasolka i jak pytałaś jaką mam ksywkę dla Muminka a tu proszę już za chwilkę się rozpakujesz
Anika ,witaj ii od razu napisz sobie nasze motto " luz, blus i bzykanko" my tu nie potrafimy tak ooo powiedzieć "jest fasolka" bo hmmm każda z nas tu miała trylion razy wszystkie objawy a ja to prawie już rodziłam a tu @ przylazła i tyle z tego było. Nic nie pomaga jak cierpliwość jak już zaciążysz to Ci Mirellka może powróżyć czy groszek czy fasolka
dzisiaj nawet ładnie było i se pojszłam i se kupiłam śtućne włosy i se łarze po doma z kucykiem po pas jak byłam mała to miałam takie swoje nie wiem czy wyjdę z nimi na dwór ale po domu rewelacja
Studentka, ja poczynić kcę sernik co kasia tuskowa ma na blogu bo mnie sie przepis łatwy wydał a nie kce robić wszystkiego z torebki tylko czy mnie to takie smaczne wyjdzie jak ona na fotach pokazała no to nie wiem
Natko, ależ z Ciebie ślicznusia czarnula nie chcę tu się wymądrzać ale będziesz miała branie, oj poważne branie
Dave , jak się czujecie? Mati fikołkuje ?? Piłkarz będzie mówie Ci
Zleciało jak nie wiem co i z przytupem na dodatek, pamiętam jakby to było wczoraj, jak pytałaś co to bedzie groszek czy fasolka i jak pytałaś jaką mam ksywkę dla Muminka a tu proszę już za chwilkę się rozpakujesz
Anika ,witaj ii od razu napisz sobie nasze motto " luz, blus i bzykanko" my tu nie potrafimy tak ooo powiedzieć "jest fasolka" bo hmmm każda z nas tu miała trylion razy wszystkie objawy a ja to prawie już rodziłam a tu @ przylazła i tyle z tego było. Nic nie pomaga jak cierpliwość jak już zaciążysz to Ci Mirellka może powróżyć czy groszek czy fasolka
dzisiaj nawet ładnie było i se pojszłam i se kupiłam śtućne włosy i se łarze po doma z kucykiem po pas jak byłam mała to miałam takie swoje nie wiem czy wyjdę z nimi na dwór ale po domu rewelacja
Studentka, ja poczynić kcę sernik co kasia tuskowa ma na blogu bo mnie sie przepis łatwy wydał a nie kce robić wszystkiego z torebki tylko czy mnie to takie smaczne wyjdzie jak ona na fotach pokazała no to nie wiem
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez ferritka.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #606249 przez ferritka
hahahaha Dave jak zobaczysz konia bez ogona to to jest ten co go oskalpowałam dla własnych potrzeb
wiecie co stało się strasznego , 2 rzeczy
1. to pomierzyłam lazienkę na dole i dwa słupki nie wlezą ni uja chyba, ze se ten drugi postawie pod prysznicem chciałam se go powiesić nad lustrem pod sufitem, ino mi na długość nie wejdzie, bo zawadzi o kaloryfer
2 to chyba mi sie owu zbliża, bo dzisiaj to myslałam że mnie zaleje a za każdym razem jak mi sie wspomni żeby se siknąc na testa to ja w momencie wysikania jestem
skleroze mam jak berlin wielką
aa i czy któraś używała/ używa 3 kroki clinique? bo hmmm chodzi mi po głowie tylko nie wiem czy to poważnie warte swojej ceny jest? i działa takie cuda wianki na kiju z cerą?? Pani, Pani Ty jesteś specjalistką, pomaga na cerę??
wiecie co stało się strasznego , 2 rzeczy
1. to pomierzyłam lazienkę na dole i dwa słupki nie wlezą ni uja chyba, ze se ten drugi postawie pod prysznicem chciałam se go powiesić nad lustrem pod sufitem, ino mi na długość nie wejdzie, bo zawadzi o kaloryfer
2 to chyba mi sie owu zbliża, bo dzisiaj to myslałam że mnie zaleje a za każdym razem jak mi sie wspomni żeby se siknąc na testa to ja w momencie wysikania jestem
skleroze mam jak berlin wielką
aa i czy któraś używała/ używa 3 kroki clinique? bo hmmm chodzi mi po głowie tylko nie wiem czy to poważnie warte swojej ceny jest? i działa takie cuda wianki na kiju z cerą?? Pani, Pani Ty jesteś specjalistką, pomaga na cerę??
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez ferritka.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 8 miesiąc temu #606254 przez Mirella
Ferri, Ty się tak za mnie nie deklaruj, bo ja już mówiłam, że tym co jak przeciąg wpadają to nie wróżę, możesz sama wróżyć jak chcesz
Nati wycałowana mooocno, są ślady?
Lista się na szczęście zapisała, zamówienie poszło, jutro kolo południa zakupy wjadą do kuchni, takie zakupy świąŧeczne to lubię Nie mam tylko białej kiełbasy i ziemniaków, ale możliwe że na sklepie mają, tylko w ofercie netowej nie było, to mi dorzucą, wpisałam na dodoatkową.
Nati wycałowana mooocno, są ślady?
Lista się na szczęście zapisała, zamówienie poszło, jutro kolo południa zakupy wjadą do kuchni, takie zakupy świąŧeczne to lubię Nie mam tylko białej kiełbasy i ziemniaków, ale możliwe że na sklepie mają, tylko w ofercie netowej nie było, to mi dorzucą, wpisałam na dodoatkową.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43