- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #606265 przez ferritka
oł noł, no to wycofuje i kasuje co powiedziałam o wróżeniu
ja to też niedługa stażem jestem i do wróżenia groszków i fasolków nie mam uprawnienia i nie przeszłam szkolenia, to se pozwolę tylko ksywki wymyślać
kurka rurka ,fajna sprawa z zakupami przez neta, tylko przypadkiem mojemu staremu nie mów, że tak mozna spozywkę i chemie zamawiać, bo mnie już nigdy do ouchana nie zabierze
Dave, mój stary to jak słoń na wrotkach w składzie porcelany, ino by mi te moje nowe włosy pomotlał i kołtunów narobił
tu macie przepis na sernik, tak banalnie łatwy, że mi głupio bedzie jak mi on nie wyjdzie www.makelifeeasier.pl/gotowanie/puszysty-sernik-wielkanocny
ja to też niedługa stażem jestem i do wróżenia groszków i fasolków nie mam uprawnienia i nie przeszłam szkolenia, to se pozwolę tylko ksywki wymyślać
kurka rurka ,fajna sprawa z zakupami przez neta, tylko przypadkiem mojemu staremu nie mów, że tak mozna spozywkę i chemie zamawiać, bo mnie już nigdy do ouchana nie zabierze
Dave, mój stary to jak słoń na wrotkach w składzie porcelany, ino by mi te moje nowe włosy pomotlał i kołtunów narobił
tu macie przepis na sernik, tak banalnie łatwy, że mi głupio bedzie jak mi on nie wyjdzie www.makelifeeasier.pl/gotowanie/puszysty-sernik-wielkanocny
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez ferritka.
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 8 miesiąc temu #606282 przez sylwus136
Mirella ja też już po zakupach świątecznych ale po nogach robionych kurcze noo ja lubię zakupy
co robicie jutro na obiada z racji postu ?? Ja śledzika dziś kupiłam w śmietance i do tego ziemniaczki
Mój M. się śmieje ze mnie bo ja uwielbiam śledzie i mogłabym ciągle je jeść
Feri strzel fote i pokaa new włoski
co robicie jutro na obiada z racji postu ?? Ja śledzika dziś kupiłam w śmietance i do tego ziemniaczki
Mój M. się śmieje ze mnie bo ja uwielbiam śledzie i mogłabym ciągle je jeść
Feri strzel fote i pokaa new włoski
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #606285 przez ferritka
kuurza twarz, zapomniałam ze jutro taki wielki post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a my w lodówce kabanosy dwa na krzyż i serek homo na zakupy jutro po południu plan był jechać dopiero
też uwielbiam śledzie takie w sosie musztardowym ,albo chrzanowym z jajeczkiem mmmmmmmmmmmm om nom, nom
też uwielbiam śledzie takie w sosie musztardowym ,albo chrzanowym z jajeczkiem mmmmmmmmmmmm om nom, nom
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 8 miesiąc temu #606302 przez Dave
Feri - no to będzie cie mieć posta Na homo pojedziecie
A ja se właśnie szperam za szczotką do kibelka i dozownikiem i takimi pierdołami.
To nic, że aktualnie jesteśmy pod kreską finansową, w końcu jak mi się coś upaczy to będę miała gotowca no nie
A ja se właśnie szperam za szczotką do kibelka i dozownikiem i takimi pierdołami.
To nic, że aktualnie jesteśmy pod kreską finansową, w końcu jak mi się coś upaczy to będę miała gotowca no nie
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #606312 przez ferritka
Dave no to jak pod kreską no to mam pomysła - Ty weź parapetówe zrób to goście z pustymi rekami nie przyjdą a że ja jadę do ikeji we wtorek to po drodzę mogę Ci taką szczotkę anfachową póki co podciepać , bo tam zawsze są w promołszyn
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #606324 przez ferritka
Dave napisał:
parapety półbiedy- ważne że kibelos stoi
a ja najbardziej kocham właśnie potem kupować dodatki, wyszukiwać różności wpuśccie mnie na bazarek ze starociami a zatrace sie na nim bez pamięci ubolewam, że nigdzie tu koło mnie nie ma takiego.... aaalbo dajcvie mi niebieska torbę z ikeji pełną kasy to sie na tydzień w ikeji zakmnę na zakupach
Feri - dzięki
Tylko póki co to jeszcze parapetów ni ma
Ale plan jest dobry
parapety półbiedy- ważne że kibelos stoi
a ja najbardziej kocham właśnie potem kupować dodatki, wyszukiwać różności wpuśccie mnie na bazarek ze starociami a zatrace sie na nim bez pamięci ubolewam, że nigdzie tu koło mnie nie ma takiego.... aaalbo dajcvie mi niebieska torbę z ikeji pełną kasy to sie na tydzień w ikeji zakmnę na zakupach
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej