- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #604920 przez missyy
ferritka napisał:
Spoko, a jaki chcesz? A ja po mamie uwielbiam piec. Sernik to mężulek w mig wsuwa:P
Poszłam za radą mojej ginekolog, "jak ma pani myśleć o dziecku, to się Pani wykończy, trzeba znaleźć sobie hobby itd " Buahaha pewnie, powinnam chyba porządnego kopa w dupę dostać
no to mam hobby, ciasta , Utuczę każdego, bo sama mam dietę
Missyy, no to ja też poproszę sernik, bo uwielbiam a mam dwie koślawe ręce do wypieków
Spoko, a jaki chcesz? A ja po mamie uwielbiam piec. Sernik to mężulek w mig wsuwa:P
Poszłam za radą mojej ginekolog, "jak ma pani myśleć o dziecku, to się Pani wykończy, trzeba znaleźć sobie hobby itd " Buahaha pewnie, powinnam chyba porządnego kopa w dupę dostać
no to mam hobby, ciasta , Utuczę każdego, bo sama mam dietę
Temat został zablokowany.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604930 przez anoda89
Ja tak żurek lubię i najlepiej jakby był taki kwasior W ciastach to mój mąż się specjalizuję a ja tylko sprzątam Ferri kcesz to powiem żeby blachę więcej zrobił to Ci wyślę
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez anoda89.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #604932 przez missyy
ferritka napisał:
no pewnie, twaróg beztłuszczowy Znalazłam w mamy przepisach, ciasto biszkoptowe <Kukułka>. Moze być pychotka, bo do kremu dodaje się setkę wódki, bita smietana D mniammmm
Chyba cukiernie otworzę
przecież wszyscy doskonale wiedzą, że serniki są dietetyczne -nietuczące. AMEN
biore każdy, bo uwielbiam
no pewnie, twaróg beztłuszczowy Znalazłam w mamy przepisach, ciasto biszkoptowe <Kukułka>. Moze być pychotka, bo do kremu dodaje się setkę wódki, bita smietana D mniammmm
Chyba cukiernie otworzę
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #604938 przez ferritka
Anodka, pewnie, poproszę
też lubię takiego kwasiora ;D tylko A nie lubi
A zabrał mnie przedwczoraj na kolacje do takiej góralskiej karczmy, yyy jajcura czy jakos tak i tam zamówiliśmy sobie wypasiony żurek - taki gęsty i mega pyszny i stamtąd właśnie mam hopla na punkcie tej ceramiki bo oni tam wszystko, cała zastawe mają taką
Martunia, jako szefowa gacianego biznesa powinnaś mieć nie tylko pieczątkę, ale również wizytówki i gadżety dla klientów
też lubię takiego kwasiora ;D tylko A nie lubi
A zabrał mnie przedwczoraj na kolacje do takiej góralskiej karczmy, yyy jajcura czy jakos tak i tam zamówiliśmy sobie wypasiony żurek - taki gęsty i mega pyszny i stamtąd właśnie mam hopla na punkcie tej ceramiki bo oni tam wszystko, cała zastawe mają taką
Martunia, jako szefowa gacianego biznesa powinnaś mieć nie tylko pieczątkę, ale również wizytówki i gadżety dla klientów
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604939 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Heja
Jak tam przygotowania przedświąteczne??
Ja mam 4 dni wolnego od piątku , jak dla mnie to rarytas, czasem nawet w sobote byłąm w pracy. Już nie mogę się doczekać, no ale u mnie przygotowania daleko w polu jeszcze, w piątek będę dopiero myć okna...
Mój Emek ma urodziny, wyprawiam w drugi dzień świąt. Macie jakiś ŁATWY przepis na tort?
Feritka Uwielbiam żurek, ale robić nie umiem. Raz robiłam nie wyszedł no to sobie dałam spokój.
Ja mam 4 dni wolnego od piątku , jak dla mnie to rarytas, czasem nawet w sobote byłąm w pracy. Już nie mogę się doczekać, no ale u mnie przygotowania daleko w polu jeszcze, w piątek będę dopiero myć okna...
Mój Emek ma urodziny, wyprawiam w drugi dzień świąt. Macie jakiś ŁATWY przepis na tort?
Feritka Uwielbiam żurek, ale robić nie umiem. Raz robiłam nie wyszedł no to sobie dałam spokój.
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez emka.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604942 przez ferritka
emka napisał:
Emka, kochana najłatwiejszy przepis na tort to .......KUPIĆ!! mi zawsze wychodzi
Martunia, te drugie gacie to jak kask pilota bombowca wygląda :lol:myslę , że ten model powinien się nazywać " żelazne jaja"
Heja
Emka, kochana najłatwiejszy przepis na tort to .......KUPIĆ!! mi zawsze wychodzi
Martunia, te drugie gacie to jak kask pilota bombowca wygląda :lol:myslę , że ten model powinien się nazywać " żelazne jaja"
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez ferritka.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Marta M