BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 8 miesiąc temu #604855 przez Mirella
dlatego ja kupię gotowy :P idę sprzątać i pranie nastawić, i chyba sobie kawkę zrobię chociaz nie powinnam, ale co tam :P
Temat został zablokowany.
11 lata 8 miesiąc temu #604901 przez missyy
Ja nie lubię żurku, ale mam pecha bo mój M uwielbia :woohoo: Skoczę z garnkiem do siory, bo ona zawsze gotuje go na święta :P heh. Odwzajemnie się i w zamian upiekę jej sernik i gitara :lol: :lol: :lol:
I po kłopocie B)

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]
11 lata 8 miesiąc temu #604911 przez ferritka
Missyy, no to ja też poproszę sernik, bo uwielbiam a mam dwie koślawe ręce do wypieków :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #604920 przez missyy
ferritka napisał:

Missyy, no to ja też poproszę sernik, bo uwielbiam a mam dwie koślawe ręce do wypieków :dry: :dry:

Spoko, a jaki chcesz? :lol: A ja po mamie uwielbiam piec. Sernik to mężulek w mig wsuwa:P
Poszłam za radą mojej ginekolog, "jak ma pani myśleć o dziecku, to się Pani wykończy, trzeba znaleźć sobie hobby itd " Buahaha :P pewnie, powinnam chyba porządnego kopa w dupę dostać :D

no to mam hobby, ciasta :D, Utuczę każdego, bo sama mam dietę B)

11 lata 8 miesiąc temu #604924 przez ferritka
przecież wszyscy doskonale wiedzą, że serniki są dietetyczne -nietuczące. AMEN :lol: :lol: :lol:
biore każdy, bo uwielbiam :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604930 przez anoda89
Ja tak żurek lubię i najlepiej jakby był taki kwasior :side: W ciastach to mój mąż się specjalizuję a ja tylko sprzątam :laugh: Ferri kcesz to powiem żeby blachę więcej zrobił to Ci wyślę ;) :woohoo:
11 lata 8 miesiąc temu #604931 przez Marta M
Helo,

to ja przyszłam po te obiecane majtki :lol: :lol: :lol:

I już obmyśliwuje pieczątkę dla szefowej gacianego biznesu, znaczy się dla mnie :silly: :silly:
11 lata 8 miesiąc temu #604932 przez missyy
ferritka napisał:

przecież wszyscy doskonale wiedzą, że serniki są dietetyczne -nietuczące. AMEN :lol: :lol: :lol:
biore każdy, bo uwielbiam :blush: :blush:

no pewnie, twaróg beztłuszczowy :D Znalazłam w mamy przepisach, ciasto biszkoptowe <Kukułka>. Moze być pychotka, bo do kremu dodaje się setkę wódki, bita smietana :cheer: D mniammmm :lol:
Chyba cukiernie otworzę :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #604938 przez ferritka
Anodka, pewnie, poproszę :lol: :lol:
też lubię takiego kwasiora ;D tylko A nie lubi :dry:

A zabrał mnie przedwczoraj na kolacje do takiej góralskiej karczmy, yyy jajcura czy jakos tak i tam zamówiliśmy sobie wypasiony żurek - taki gęsty i mega pyszny i stamtąd właśnie mam hopla na punkcie tej ceramiki bo oni tam wszystko, cała zastawe mają taką :blush: :blush: :blush:

Martunia, jako szefowa gacianego biznesa powinnaś mieć nie tylko pieczątkę, ale również wizytówki i gadżety dla klientów B) B) :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604939 przez emka
Heja :)
Jak tam przygotowania przedświąteczne??

Ja mam 4 dni wolnego od piątku , jak dla mnie to rarytas, czasem nawet w sobote byłąm w pracy. ;) Już nie mogę się doczekać, no ale u mnie przygotowania daleko w polu jeszcze, w piątek będę dopiero myć okna...
Mój Emek ma urodziny, wyprawiam w drugi dzień świąt. Macie jakiś ŁATWY przepis na tort?

Feritka Uwielbiam żurek, ale robić nie umiem. ;) Raz robiłam nie wyszedł no to sobie dałam spokój.

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604941 przez Marta M
gadżety hmmm niech pomyślę, może gratisy dla mężów jeśli zakupią 5 ton:

skromne i nieskromne do wyboru:

Załączniki:
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604942 przez ferritka
emka napisał:

Heja :)
Jak tam przygotowania przedświąteczne??

Ja mam 4 dni wolnego od piątku , jak dla mnie to rarytas, czasem nawet w sobote byłąm w pracy. ;) Już nie mogę się doczekać, no ale u mnie przygotowania daleko w polu jeszcze, w piątek będę dopiero myć okna...
Mój Emek ma urodziny, wyprawiam w drugi dzień świąt. Macie jakiś ŁATWY przepis na tort?

Feritka Uwielbiam żurek, ale robić nie umiem. ;) Raz robiłam nie wyszedł no to sobie dałam spokój.

Emka, kochana najłatwiejszy przepis na tort to .......KUPIĆ!! mi zawsze wychodzi :S :S :blink:

Martunia, te drugie gacie to jak kask pilota bombowca wygląda :blush: :lol: :lol: :lol:myslę , że ten model powinien się nazywać " żelazne jaja" B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #604947 przez emka
Marta a z zajączkiem nie było?? Hmmm tylko on ma długie tylko uszy... Z jednym uchem chyba by nie było ciekawie :lol:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 8 miesiąc temu #604950 przez missyy
super te majtasy :P wabik jak nic

to ja letę do fryca :lol: :lol: :lol: :lol: chyba w fotelu nie usiedzę. :) Zobaczymy co z tego wyjdzie :P

11 lata 8 miesiąc temu #604951 przez Marta M
ferritka napisał:

emka napisał:

Martunia, te drugie gacie to jak kask pilota bombowca wygląda :blush: :lol: :lol: :lol:

widzisz, to muszę mojemu takie kupić, pewnie tam w górze mu się przydadzą :):)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia