BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #604472 przez ferritka
Dave , jako że ja od reklamy i promocji w naszym biznesie jestem, to jakoś muszę na ulotki zarobić :S :S to bedzie takie dodatkowy pieniądz zanim nie rozkręcimy naszych usług na dobre :blink: :blink: :blink:

Gosiak, nie no nie będziemy robić wiochy, przynajmniej takiech chodzone zamoczę w zimnej wodzie na kfilkę B) B) :lol: :lol: :lol: :side: :side:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #604476 przez Dave
feri-leb na karku masz. jakis grosz na start musi byc:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #604481 przez gosiak
ferritka napisał:

Dave , jako że ja od reklamy i promocji w naszym biznesie jestem, to jakoś muszę na ulotki zarobić :S :S to bedzie takie dodatkowy pieniądz zanim nie rozkręcimy naszych usług na dobre :blink: :blink: :blink:

Gosiak, nie no nie będziemy robić wiochy, przynajmniej takiech chodzone zamoczę w zimnej wodzie na kfilkę B) B) :lol: :lol: :lol: :side: :side:

Co racja to racja :silly: :silly:

Idem spać, pewnie jakieś majtkowe sny mnie nawiedzą, może jakiś wzór mi się przyśni :silly:

Tak w ogóle jak ktoś nowy wpadnie na to forum to nie chcę widzieć miny tego kogoś po przeczytaniu trzech ostatnich stron :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 1 tydzień temu #604499 przez Dave
dzień dobry!!!!
i jak tam, majtochy wyjaśnione??

12 lata 1 tydzień temu #604516 przez pani_p
Dzien dobry :-)

Ja po pierwszej nocy u siebie :-D wszystko supcio, tylko człowiek jeszcze taki wyczulony i w nocy się trochę budziłam.
Ferri pytałaś jak się czuję, ogólnie dobrze, są lepsze i gorsze dni, wtedy czuje sie słabo i bym tylko spała :-) a dzisiaj to mnie wszystko boli po tej przeprowadzce. A nie nosilam ciężkich rzeczy, właściwie tylko sprzatalam i tak się widocznie styrałam.

Wy to jesteście udane :-D majty na kilogramy by brały :-D z tego jeszcze jakiś biznes ukręcicie:-D
12 lata 1 tydzień temu #604555 przez Lacrijka
Jesssuuu, ja zasnąc nie moglam bo sie bałam że towara braknie :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Noo, a tak w ogóle to dzień dobry :)
12 lata 1 tydzień temu #604569 przez Ingrid29
dzień dobry :) nie normalnie oplułam monitor, jak Was poczytałam. To ja też się piszę na 1 kg majtasów - proszę o miks kolorów, stringi i zwykłe :S :silly:
12 lata 1 tydzień temu #604570 przez Asik
witojcie :)

jeshooo... no padłam sikłam, padłam i tak leżałam rechocząc :) hahahahaha normalnie tak się uśmiałam jak nie pamiętam kiedy :) :) :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 1 tydzień temu #604585 przez MoNiaaa
wariatki :P

tylko zebyscie wy z forum nie znikly jak zaczniecie mierzyc te majciochy i moze zaopaczcie sie odrazu w jakis srodek grzybobojczy :lol:

http

]
12 lata 1 tydzień temu #604596 przez anoda89
Hejo :)
Wariatki z was niezłe :laugh: Majtochy na wagę kto by pomyślał. Ferri ty procent od kilograma bierz bo się natachasz tych galotów ;) :woohoo:
12 lata 1 tydzień temu #604641 przez Dave
dzís nam budowlancy zakomunikowali, ze chca sie z nami pozegnac:-D

12 lata 1 tydzień temu #604644 przez Mirella
Wy to wszytko powinniście pisać tylko dla zalogowanych, bo jeszcze kto podkradnie pomysł na biznes ;)
12 lata 1 tydzień temu #604649 przez ferritka
Ingrid, mixem kolorów mnie zabiłaś :lol: :lol: :lol:

dzień dobry kochane,

jeeejku kurka rurka, ależ mnie baniak boli ,wstałam a tu eb jakby mi ktoś z rańca strzelił :dry:
chyba mnie od tego majtkowego wczorajszego podniecenia ta głowa boli :blink: :blink:

śniegiem sypnęło , niedobrze :angry: stronie od solarium, ale tak mi brakuje słonka, że chyba padne i n ie wstane do czerwca, która idzie ze mną się wygrzać?? :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #604667 przez Gosia 2712
Hej :)
Feri Mirelka dobrze pisze trzeba by bylo opatentowac Twojego interesa :D

U nas zimno jak uj :S ale podobno ma sie juz powoli ocieplac ... Tak mowili dzisiaj w pogodzie (tylko mam nadzieje ze to "powoli" nie bedzie trwalo przez miesiac :P )

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

12 lata 1 tydzień temu #604690 przez nefretete666
Czesc dziewczyny:) U mnie snieg... masakra niech ta zima juz ucieka jak najdalej zaraz kwiecien i swieta a ja sie czuje jak na boze narodzenie bo iczywiscie na boze narodzenie w uk sniegu nie bylo...A tak w oglle to czuby z was niezle heheheh Feri ja tez chce gacie tylko wybierz mi takie bez plam i zoltych paskow ehhehe
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia