BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 8 miesiąc temu #604190 przez Lacrijka
Dave - oddychaj, bezie czad.. :laugh: :laugh: :laugh:
Temat został zablokowany.
11 lata 8 miesiąc temu #604197 przez Mała
Lacrijka a ty będziesz naturalnie czy cc, jak to jest z bliźniakami?
11 lata 8 miesiąc temu #604198 przez Dave
Z taką ekipą, jasne że będzie czad, aż iskry polecą :lol: :kiss: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 8 miesiąc temu #604201 przez ferritka
Dave a wiesz ,że Twój Mati to pierwszy taki "mój" staraczkowy synuś będzie :blush:
Natka Inso to pierwsza córcia ;D znowu bedę oficjalną ciocią taką nie przyszywaną tylko staraczkową, wyczekaną B) B) :lol:

a ja już mogę ćwiczyć :silly: :silly: :silly: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #604210 przez Mała
Ferri co ci tam powiedzieli, byłaś na zdjęciu miernika, no nie
11 lata 8 miesiąc temu #604213 przez Dave
Ferri - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Jak tam właśnie Twoja forma? Jak pikawa?

Tylko nie przesadź z tymi ćwiczeniami tak na start :)

11 lata 8 miesiąc temu #604227 przez studentkaae
ferritka napisał:

aaaAaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSis, stówki Ci życzę bez botoxu, 2 dorodnych groszków podobnbych z twarzy do RYANA B) i DAVIDA BECKHAMA i fasolki ślicznej jak TY!!!! Samych pięknych szczęśliwych chwil, co by Cię emek na rekach nosił i pomagał Ci w pracach domowych odkurzał i śmieci wyrzucał sam od siebie :blink: :blink: :blink: spełnienia marzeń kochana moja tych małych i tych największych :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: częstnęłam sie drineczkiem- syropeczkiem bo jeden obstał B)

Sis - jesteś :) nio to w porządeczku :) dziękuję Ci Kochana za takie piękne życzenia :kiss: :kiss: hehe - czyli nadal wróżysz mi to cudowne trio :) hheehe :) dziękuję Ci baaardzoo, dobrze, że się drinem poczęstowałaś, bo ten jeden co został to na Ciebie właśnie czekał :) a jak Twoje zdrówko, jak wyniki z tego holtera?

noo, a syropek mam gotowy na przybycie Matiego :) Dave - nic się nie bój - będziemy gotowe i upojone syropkiem na czas, żeby nie dać ciała ;)
to oficjalne otwarcie naszego biznesa już niedługo... odliczanie czas zacząć :)
11 lata 8 miesiąc temu #604231 przez ann-sunshine
Sylwka a może małemu zimno się szybko robi i dlatego nie lubi się kąpać? Moja córcia też tak miała do momentu aż nie nabrała troszkę ciałka. Za to teraz z wanny nie wygonisz. I może niech tata kąpie - bo ma większe dłonie i dziecko będzie się pewniej czuło.

Dave, dobrze będzie, poznasz kiedy naturalny się zacznie, nie da rady tego pomylić, a zanim się rozkręci to spokojnie do szpitala zdążysz.

Ferri uwielbiam Cię czytać, zawsze uśmiech mam na twarzy dzięki Tobie.
11 lata 8 miesiąc temu #604235 przez Lacrijka
Mała napisał:

Lacrijka a ty będziesz naturalnie czy cc, jak to jest z bliźniakami?

To jest tak, że jeżeli oba dzieciątka sa ułożone odpowiednio do porodu to raczej stawiaja na sn.. Ale szczerze mówiac ja wolę cesarke i juz wstępnie omawiam to z lekarzem prowadzącym który pracuje w szpitalu gdzie chce urodzic. Po tym co sie stało w Opolu jakoś przeraża mnie poród sn bliźniąt.. Rachu ciachu i po strachu jak to mówią :dry:
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604237 przez Dave
Studentka - :lol: zbieraj syropek, zbieraj co byś jakiś zapasik miałam na nasza imprę :laugh:

Ann
- wiem, że się tego nie przegapi. Ale jakoś tak dziwnie. Niby już jedno dziecko mam a jakaś taka zielona jestem.
No oczywiście nie jest powiedziane, że się zacznie naturalnie. Może znów wywołanie będzie.

Lacra - chyba bym się bała bliźnięta sn rodzić.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604246 przez ferritka
pikawka ksiązkowa, powiedzieli mi że studenty to się mogą na mnie uczyć :lol:
miernik nie pokazał żadnych nieprawidłowości i w sumie nie wiedzą z czego co i jak mnie zacisnęło :dry: :dry: :dry:
no więc bedę zyć i mogę ćwiczyć, bo się zapytałam czy moge :S :S

a wiecie co, A mój tak się ucieszył, że wsio ok ,ż ekupił mi zestaw do herbaty - czajniczek z podgrzewaczem i 2 kubki i cukiernice z Bloesławca - a ja ostatnio mam napalernie na tego typu rzeczy www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tb...leslawca%3B492%3B294
ostatnio mu trułam, ze chciałabym taki komplet obiadowy z bolesławca ale jeden talerz kosztuje 30 zł -troszkę dużo :dry: ale ześwirowałam na punkcie tej ceramiki :blush: :blush: :blush: :blush: B) B) B)

Ann :kiss: :kiss: a Ty tam grzejesz mi miejsce na owu testach watku?? bo ja dzisiaj oficjalnie rzetelnie zaczynam podsikiwać :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu #604248 przez ann-sunshine
Mirella napisał:

Ann, teraz są takie fikuśne bodziaki rozpinane z boku, że się przez głowę nie przekłada :)

a no faktycznie, teraz mnie się przypomniało, że takie też miałam, na kopertkę zapinane. Ale i tak wolę pajace :P
11 lata 8 miesiąc temu #604250 przez gosiak
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604251 przez Lacrijka
Dave napisał:

Lacra - chyba bym się bała bliźnięta sn rodzić.

Tez sie boje, dlatego ustawiam sobie cesarke :) Troche sie pomęcze po, ale jest wieksza szansa na to , ze cinki urodza sie całe i zdrowe :)

Gosiul - zie jestes jak Cie nie ma :(
11 lata 8 miesiąc temu #604256 przez Dave
Feri - no to dobry (prawie)mąż :lol: :lol: Dobrze się zapowiada :silly:

Ann - pajace rulez :P :lol:

Lacra
- i bardzo dobrze robisz! Po co bezsensownie ryzykować.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka