- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 8 miesiąc temu #604227 przez studentkaae
ferritka napisał:
Sis - jesteś nio to w porządeczku dziękuję Ci Kochana za takie piękne życzenia hehe - czyli nadal wróżysz mi to cudowne trio hheehe dziękuję Ci baaardzoo, dobrze, że się drinem poczęstowałaś, bo ten jeden co został to na Ciebie właśnie czekał a jak Twoje zdrówko, jak wyniki z tego holtera?
noo, a syropek mam gotowy na przybycie Matiego Dave - nic się nie bój - będziemy gotowe i upojone syropkiem na czas, żeby nie dać ciała
to oficjalne otwarcie naszego biznesa już niedługo... odliczanie czas zacząć
aaaAaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSis, stówki Ci życzę bez botoxu, 2 dorodnych groszków podobnbych z twarzy do RYANA i DAVIDA BECKHAMA i fasolki ślicznej jak TY!!!! Samych pięknych szczęśliwych chwil, co by Cię emek na rekach nosił i pomagał Ci w pracach domowych odkurzał i śmieci wyrzucał sam od siebie spełnienia marzeń kochana moja tych małych i tych największych częstnęłam sie drineczkiem- syropeczkiem bo jeden obstał
Sis - jesteś nio to w porządeczku dziękuję Ci Kochana za takie piękne życzenia hehe - czyli nadal wróżysz mi to cudowne trio hheehe dziękuję Ci baaardzoo, dobrze, że się drinem poczęstowałaś, bo ten jeden co został to na Ciebie właśnie czekał a jak Twoje zdrówko, jak wyniki z tego holtera?
noo, a syropek mam gotowy na przybycie Matiego Dave - nic się nie bój - będziemy gotowe i upojone syropkiem na czas, żeby nie dać ciała
to oficjalne otwarcie naszego biznesa już niedługo... odliczanie czas zacząć
Temat został zablokowany.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
11 lata 8 miesiąc temu #604231 przez ann-sunshine
Sylwka a może małemu zimno się szybko robi i dlatego nie lubi się kąpać? Moja córcia też tak miała do momentu aż nie nabrała troszkę ciałka. Za to teraz z wanny nie wygonisz. I może niech tata kąpie - bo ma większe dłonie i dziecko będzie się pewniej czuło.
Dave, dobrze będzie, poznasz kiedy naturalny się zacznie, nie da rady tego pomylić, a zanim się rozkręci to spokojnie do szpitala zdążysz.
Ferri uwielbiam Cię czytać, zawsze uśmiech mam na twarzy dzięki Tobie.
Dave, dobrze będzie, poznasz kiedy naturalny się zacznie, nie da rady tego pomylić, a zanim się rozkręci to spokojnie do szpitala zdążysz.
Ferri uwielbiam Cię czytać, zawsze uśmiech mam na twarzy dzięki Tobie.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu #604235 przez Lacrijka
Mała napisał:
To jest tak, że jeżeli oba dzieciątka sa ułożone odpowiednio do porodu to raczej stawiaja na sn.. Ale szczerze mówiac ja wolę cesarke i juz wstępnie omawiam to z lekarzem prowadzącym który pracuje w szpitalu gdzie chce urodzic. Po tym co sie stało w Opolu jakoś przeraża mnie poród sn bliźniąt.. Rachu ciachu i po strachu jak to mówią
Lacrijka a ty będziesz naturalnie czy cc, jak to jest z bliźniakami?
To jest tak, że jeżeli oba dzieciątka sa ułożone odpowiednio do porodu to raczej stawiaja na sn.. Ale szczerze mówiac ja wolę cesarke i juz wstępnie omawiam to z lekarzem prowadzącym który pracuje w szpitalu gdzie chce urodzic. Po tym co sie stało w Opolu jakoś przeraża mnie poród sn bliźniąt.. Rachu ciachu i po strachu jak to mówią
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604237 przez Dave
Studentka - zbieraj syropek, zbieraj co byś jakiś zapasik miałam na nasza imprę
Ann - wiem, że się tego nie przegapi. Ale jakoś tak dziwnie. Niby już jedno dziecko mam a jakaś taka zielona jestem.
No oczywiście nie jest powiedziane, że się zacznie naturalnie. Może znów wywołanie będzie.
Lacra - chyba bym się bała bliźnięta sn rodzić.
Ann - wiem, że się tego nie przegapi. Ale jakoś tak dziwnie. Niby już jedno dziecko mam a jakaś taka zielona jestem.
No oczywiście nie jest powiedziane, że się zacznie naturalnie. Może znów wywołanie będzie.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez Dave.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604246 przez ferritka
pikawka ksiązkowa, powiedzieli mi że studenty to się mogą na mnie uczyć
miernik nie pokazał żadnych nieprawidłowości i w sumie nie wiedzą z czego co i jak mnie zacisnęło
no więc bedę zyć i mogę ćwiczyć, bo się zapytałam czy moge
a wiecie co, A mój tak się ucieszył, że wsio ok ,ż ekupił mi zestaw do herbaty - czajniczek z podgrzewaczem i 2 kubki i cukiernice z Bloesławca - a ja ostatnio mam napalernie na tego typu rzeczy www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tb...leslawca%3B492%3B294
ostatnio mu trułam, ze chciałabym taki komplet obiadowy z bolesławca ale jeden talerz kosztuje 30 zł -troszkę dużo ale ześwirowałam na punkcie tej ceramiki
Ann a Ty tam grzejesz mi miejsce na owu testach watku?? bo ja dzisiaj oficjalnie rzetelnie zaczynam podsikiwać
miernik nie pokazał żadnych nieprawidłowości i w sumie nie wiedzą z czego co i jak mnie zacisnęło
no więc bedę zyć i mogę ćwiczyć, bo się zapytałam czy moge
a wiecie co, A mój tak się ucieszył, że wsio ok ,ż ekupił mi zestaw do herbaty - czajniczek z podgrzewaczem i 2 kubki i cukiernice z Bloesławca - a ja ostatnio mam napalernie na tego typu rzeczy www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tb...leslawca%3B492%3B294
ostatnio mu trułam, ze chciałabym taki komplet obiadowy z bolesławca ale jeden talerz kosztuje 30 zł -troszkę dużo ale ześwirowałam na punkcie tej ceramiki
Ann a Ty tam grzejesz mi miejsce na owu testach watku?? bo ja dzisiaj oficjalnie rzetelnie zaczynam podsikiwać
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez ferritka.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
11 lata 8 miesiąc temu #604248 przez ann-sunshine
Mirella napisał:
a no faktycznie, teraz mnie się przypomniało, że takie też miałam, na kopertkę zapinane. Ale i tak wolę pajace
Ann, teraz są takie fikuśne bodziaki rozpinane z boku, że się przez głowę nie przekłada
a no faktycznie, teraz mnie się przypomniało, że takie też miałam, na kopertkę zapinane. Ale i tak wolę pajace
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 8 miesiąc temu #604250 przez gosiak
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
No mi się wydaje że przy bliźniakach lepiej ciąć, bezpieczniej a w Opolu to rzeźnia, mojej koleżance z wadą serca i z niską wagą jaką miała przed ciążą lekarz uparł sie na naturalny mimo że koleżanka błagała o cc... Na szczęście skończyło się bez komplikacji.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #604251 przez Lacrijka
Dave napisał:
Tez sie boje, dlatego ustawiam sobie cesarke Troche sie pomęcze po, ale jest wieksza szansa na to , ze cinki urodza sie całe i zdrowe
Gosiul - zie jestes jak Cie nie ma
Tez sie boje, dlatego ustawiam sobie cesarke Troche sie pomęcze po, ale jest wieksza szansa na to , ze cinki urodza sie całe i zdrowe
Gosiul - zie jestes jak Cie nie ma
Ostatnio zmieniany: 11 lata 8 miesiąc temu przez Lacrijka.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej