- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #62573 przez nikusia1988
Możecie się pochwalić jakimi termometrami mierzycie tempkę??? Bo ja mam jakiś zwykły elektryczny w lidlu kupiony no i teraz kilka razy pod rząd spr temp pod językiem i mi skakała raz 36.4 raz 36.5 i raz 36.6 i tak w kółko się powtarzały i nie wiem czy to termometr do piiiiiip... czy może to wynik tego że może troszeczkę w innym miejscu mierzyłam... tzn w tym samym bo pod językiem ale się naczytałam gdzieś że trzeba w tym samym miejscu bo bliżej zębów przednich jest inna temp i po bokach jest inna i koło gardła też inna i już nie wiem...
Zamówilam już sobie nowy... allegro.pl/show_item.php?item=1443585642
Zamówilam już sobie nowy... allegro.pl/show_item.php?item=1443585642
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez nikusia1988.
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 10 miesiąc temu #62612 przez gosiak
Nikusia najlepiej dopochwowo mierzyć ja mam zwykły rtęciowy.
Oj ja tez mam obfite i bolące @ dzis umieram i natletach jadę, a bóle takie że aż sie wymiotować chce;/
Lacrijka My tez swoją choinke pierwsza po ślubną mamy juz na podwórku i też planujemy co roku wysadzać do ogrodu:) tak na pamiątkę, ale tez tak atrasznie u mnie wieje że też juz prawie łysa:( a temperaturka minimalnie Ci spadła to się nie przejmuj ja dalek kciukasy trzymam:)
Agusia 83 no ja własnie jestem w tej grupie ryzyka i mimo co tam mi napisali ze co 3 lata zamierzam co pół roku się badać.
Oj ja tez mam obfite i bolące @ dzis umieram i natletach jadę, a bóle takie że aż sie wymiotować chce;/
Lacrijka My tez swoją choinke pierwsza po ślubną mamy juz na podwórku i też planujemy co roku wysadzać do ogrodu:) tak na pamiątkę, ale tez tak atrasznie u mnie wieje że też juz prawie łysa:( a temperaturka minimalnie Ci spadła to się nie przejmuj ja dalek kciukasy trzymam:)
Agusia 83 no ja własnie jestem w tej grupie ryzyka i mimo co tam mi napisali ze co 3 lata zamierzam co pół roku się badać.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu #62620 przez Agusia83
Lacrijka, ja wiem, ze jestes w ciazy.....pamietam pomiary swojej temperatury i w szczesliwym cyklu dzien po spodziewanej @ mialam 37...a 2 dni pozniej 36,9...myslalam, ze to juz spadek, ze na pewno nici z fasolinki, a jednak w tym dniu zrobilam tescik i wyszedl pozytywnie...
ja wierze, ze bedzie malenstwoL(
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #62623 przez Lacrijka
Agusia83 napisał:
A jak zrobiłas teścik po spóżnieniu @ to kreska była jak malowana, czy taka sobie ??
Gosiaku, szkoda ze @ przylazła u Ciebie, bo jezeli sie okaże ze ja cięzarówka jestem to bede sama na pazdziernik, no chyba ze Mała juz sie na pazdziernik załapała..ale jej cos dawno nie było..Fasolkowac dziewczynki, nie bede pisała sama do siebie na pazdziernikówach jak coś
Lacrijka, ja wiem, ze jestes w ciazy.....pamietam pomiary swojej temperatury i w szczesliwym cyklu dzien po spodziewanej @ mialam 37...a 2 dni pozniej 36,9...myslalam, ze to juz spadek, ze na pewno nici z fasolinki, a jednak w tym dniu zrobilam tescik i wyszedl pozytywnie...
A jak zrobiłas teścik po spóżnieniu @ to kreska była jak malowana, czy taka sobie ??
Gosiaku, szkoda ze @ przylazła u Ciebie, bo jezeli sie okaże ze ja cięzarówka jestem to bede sama na pazdziernik, no chyba ze Mała juz sie na pazdziernik załapała..ale jej cos dawno nie było..Fasolkowac dziewczynki, nie bede pisała sama do siebie na pazdziernikówach jak coś
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Lacrijka.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #62632 przez angellika1
Lacrijka powiedz ni gdzie mieszkasz!!! przyjdę do Ciebie i nie ręczę za siebie (chociaż na kobietę w ciąży trzeba uważać) Zacznij kochana się cieszyć fasolką!! masz jakiś test w domku??? jeżeli tak to marsz do łazienki!!!!!
Dziewczyny powiedzcie mi która jest godzina??? Mi komp pokazuje 16 z minutami a na forum jest 18 z minutami???!!!
Dziewczyny powiedzcie mi która jest godzina??? Mi komp pokazuje 16 z minutami a na forum jest 18 z minutami???!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez angellika1.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #62635 przez Lacrijka
16:47 teraz jest u mnie.. Test robiłam wczporaj, i znow był tylko cień, a od wtorku, kiedy wyszły mi tamte kreski powinna juz byc piekna krecha..Więc albo te testy sa zjebcone albo spada mi hcg..na poniedziałek kupiłam sobie Quick Vue czy jak to sie tam pisze, zobaczymy.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Lacrijka.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #62637 przez Agusia83
Najpierw zrobilam 1 test, (quick view) i kreska byla minimalna, szczerze, ledwo zauwazalna...ale pod swiatlo byla....stwierdzilam, ze poczekam do rana i zrobilam kolejny, z porannego moczu i krecha byla taka sama...bardzo sie zasmucilam, myslalam, ze testy do dupy....ale dziewczyny polecily mi bobo test...no i w tym samym dniu, popoludniu, po kilkakrotnym juz sikaniu zrobilam 3 tescik i krecha byla juz widoczna golym okiem:)..zreszta cos kolo 50-70 strony powinnas chyba znalezc moj test:) ..juz ten ladny....i to bylo we wtorek a we srode poszlam do lekarza...zrobilam bete i ona juz wynosila prawie 400 ..
Tak wiec, jesli nie masz pewnosci co do testow, to naprawde zrob bete...ona jest wiarygodna na 1000000000000000000000%....
Tak wiec, jesli nie masz pewnosci co do testow, to naprawde zrob bete...ona jest wiarygodna na 1000000000000000000000%....
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #62640 przez Agusia83
Kochana, ale ja we srode bylam u lekarza i powtwierdzil ciaze, ale rano zrobilam jeszcze jeden test jeszcze innej firmy i krecha tez byla baaaaaaardzo blada....chcesz to zrobie zdjecie bo go zachowala i zobaczysz...tego bladego i tego ladniejszego
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #62641 przez angellika1
Dokładnie ja po tych moich testach zrobiłam bete i wynosiła tylko 72 a testy pokazywały właśnie cień cienia i to przez chyba 3 dni....
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #62651 przez gosiak
Lacrijka wejdź sobie na sierpniówki tam jest nie wiem ile , ale bardzo dużo dziweczyn z naszych byłych staraczek kojarzę 2 Asik i angelika a reszta to dziewczyny co sie dopisały , więc na pewno sama na październiku nie będziesz, co dzień nowa mamuśka będzie Ci dochodzić do towarzystwa:) i będziecie mogły sie wymieniać swoimi sprawami ciążowymi i słuchaj agi co Ci pisze o tempkach
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #62655 przez angellika1
gosiak napisał:
Wątek październikówek 2011 został już założony
Także Lacrijka ró bete i zapisuj sie tam!!!
A najlepiej jutro rano zrób ten test który masz one są dobrej jakości ... Nie czekaj do poniedziałku
na pewno sama na październiku nie będziesz, co dzień nowa mamuśka będzie Ci dochodzić do towarzystwa:) i będziecie mogły sie wymieniać swoimi sprawami ciążowymi
Wątek październikówek 2011 został już założony
Także Lacrijka ró bete i zapisuj sie tam!!!
A najlepiej jutro rano zrób ten test który masz one są dobrej jakości ... Nie czekaj do poniedziałku
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #62661 przez gosiak
Lacrijka nie doszukuj nie doszukuj jestes w ciąży i koniec piersiątka przerwe sobie zrobiły i jeszcze zabolą, każda babeczka inaczej przechodzi ciążulkę jedną cały czas bolą , jedną troszkę , a inną może wcale
ja dziś dziewczyny nie mogłam byłam w realu a tam same babeczki w zaawansowanej ciąży, normalnie na wiosnę to będzie was jak grzybów po deszczu hihihi, ale jedną babeczke to z takim mega brzusiem widziałam że chyba bliźniaki musza być, aż mi głupio bo tak się zapatrywałam i się zastanawiałam czy ja się kiedyś takiego doczekam:(
ja dziś dziewczyny nie mogłam byłam w realu a tam same babeczki w zaawansowanej ciąży, normalnie na wiosnę to będzie was jak grzybów po deszczu hihihi, ale jedną babeczke to z takim mega brzusiem widziałam że chyba bliźniaki musza być, aż mi głupio bo tak się zapatrywałam i się zastanawiałam czy ja się kiedyś takiego doczekam:(
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #62666 przez angellika1
gosiak Nas kochana Nas Zobaczysz jak szybko dołączysz do ciężarówek
pzred ciążą też widziałam dużo kobiet z brzuszkiem i to był dobry znak
Raz nawet pamiętam taką kobietke maiła koszulke z napisem na brzuchu "wychodze w lutym" i szukam szukam tez takiej i nie moge znaleźć
pzred ciążą też widziałam dużo kobiet z brzuszkiem i to był dobry znak
Raz nawet pamiętam taką kobietke maiła koszulke z napisem na brzuchu "wychodze w lutym" i szukam szukam tez takiej i nie moge znaleźć