- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 10 miesiąc temu #62671 przez Lacrijka
Nie moge sie za barzo wypowiedziec co do bólu piersi, czy bola inaczej niz zawsze, bo dla mnie to nowosc od ok 3 cykli.. NIgdy mnie piersi na @ nie bolały.. Ale za to dzis zauwazyłam ze spadł mi apetyt..jak przez kilka dni jadłam wiecej od małża tak dzis zjadłam tylko jajeczniczke i to koniec.. I mam dziwne napady gorąca..siedze sobie siedze a tu nagle taka fala po mnie ciepła przechodzi...a moze ja juz przechodze menopauze hahahahaha
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #62679 przez angellika1
gosiak szukałam na allegro ale w ciążowych i nic nie znalazłam może spróbuję w normalnych tylko w większym rozmiarze
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 10 miesiąc temu #62776 przez madziaska
Czesc dziewczyny:) Jestem tu nowa...troche poczytalam na tym forum, ale jest tego tak duzo, ze nie bylam w stanie wzystkiego ogarnaąc.Mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie;) zaczynamy starac sie o dzieciatko, wlasciwie to trzeci miesiac bez "zabezpieczenia", a juz dwa razy wydawalo mi sie, ze jestem w ciazy;) Nie staramy sie bardzo intensywnie, ale jakas nadzieja zawsze jest... T dobre miejsce na "WYGADANIE" sie...My babki tego potrzebujemy;)Pozdrawiam:)
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #62784 przez angellika1
Witaj madziaska i rozgość się Ne dziwie się że nie przeczytałaś całego wątku bo jego początek nazywał sie "starania o ciążę" a te nazywa sie "starania o ciążę cd" łącznie około 6000 postów
Jestem pewna że niedługo zafasolkujesz bo ostatnio tyle pozytywnych testów sie tu pojawia
Jestem pewna że niedługo zafasolkujesz bo ostatnio tyle pozytywnych testów sie tu pojawia
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 10 miesiąc temu #62797 przez madziaska
Dziekuje za mile przyjecie:) Ja tez mam nadzieje, ze niedlugo zafasolkuje, narazie 19 dc, moze teraz sie udalo.... chociaz przeczuc zadnych i objawow tez;) Mozecie cos napisac o bolu okoloowulacyjnym, mam go zawsze. Od kilku cykli obserwuje, ze pojawia sie 15 dc, ale przeczytalam ze moze pojawic sie zarowno przed, w trakcie jak i po owulacji, jak to z Wami jest??? "Przytulanko" bylo 12 i 13 dnia cyklu i chyba za wczesnie prawda??? Wspomniany bol byl 15 dc... Juz sama sie w tym gubie:/
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #62813 przez delfinek83
Mirella, ja broń Boże nie miałam nawet tego na myśli, ale wręcz przeciwnie! napisałam że to może nie @, myśląc o fasolce
A że można mieć okres normalnie na początku ciąży i jak jeszcze napisałaś że ta @ jakaś dziwna, to by się nawet zgadzało i pasowało do Twojego ostatniego równie podejrzanego samopoczucia
Także Ty kochana nie bierz nawet pod uwagę żadnego poronienia tylko jak już to ciążę!!!
Witaj madziaska, będę trzymać kciuki za Twoje staranka
Lacrijka, testuj testuj a najlepiej zrób betę
A że można mieć okres normalnie na początku ciąży i jak jeszcze napisałaś że ta @ jakaś dziwna, to by się nawet zgadzało i pasowało do Twojego ostatniego równie podejrzanego samopoczucia
Także Ty kochana nie bierz nawet pod uwagę żadnego poronienia tylko jak już to ciążę!!!
Witaj madziaska, będę trzymać kciuki za Twoje staranka
Lacrijka, testuj testuj a najlepiej zrób betę
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #62854 przez gosiak
madziaska z tą owulka to nigdy nic nie wiadomo żeby trafić z tym dniem najlepiej przytulać sie co 2-3 dni i nie skupiać się na dzidzi a na przyjemności samego przytulania, ja przez dwa cykle to stosuje co 2-3 dni ale ze skupianiem się żeby nie myśłeć o dzidzi jest ciężko, najszybciej udaje sie tym dziewczynom co odpuszczają i wyluzowują, ja przez dwa przynajmniej cykle będe raczej uważać żeby niezafasolkować, dla czego pisałam wcześniej, ale jak się pojawi niespodziewanie to będę najszczęśliwsza w świecie:) życzę powodzonka