BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 10 miesiąc temu #62669 przez Suari
Gosiak- pewnie, że doczekasz, wszystkie doczekamy :) ja przynajmniej w to mocno wierze. :)
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #62671 przez Lacrijka
Nie moge sie za barzo wypowiedziec co do bólu piersi, czy bola inaczej niz zawsze, bo dla mnie to nowosc od ok 3 cykli.. NIgdy mnie piersi na @ nie bolały.. Ale za to dzis zauwazyłam ze spadł mi apetyt..jak przez kilka dni jadłam wiecej od małża tak dzis zjadłam tylko jajeczniczke i to koniec.. I mam dziwne napady gorąca..siedze sobie siedze a tu nagle taka fala po mnie ciepła przechodzi...a moze ja juz przechodze menopauze hahahahaha :P :P :P :P
13 lata 10 miesiąc temu #62673 przez gosiak
angelika koszulki z napisami na allegro możesz zamówić i podajesz im druk jaki chcesz:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #62679 przez angellika1
gosiak szukałam na allegro ale w ciążowych i nic nie znalazłam może spróbuję w normalnych tylko w większym rozmiarze :)
13 lata 10 miesiąc temu #62682 przez gosiak
no dokladnie :blink: tylko musisz pogrzebać :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #62683 przez Agusia83
Lacrijka, to nie menopauza a glupotka juz Ci bije do glowy...ja tez czasem tak mam....raz mi bardzo zimno a raz cieplej i mam lekkie dusznosci....wszystkie Ci wrecz krzyczymy.....ZROB BETE :laugh:
13 lata 10 miesiąc temu #62684 przez Agusia83
a propos koszulki....ja tez taka chce:) super sprawa....
13 lata 10 miesiąc temu #62743 przez Lacrijka
Takie spanie mnie łamie ze normalnie szok w trampkach..nie wiem czy to objaw ciązowy czy tego ze od paru dni budzę sie juz 5-6 rano..gdzie zawsze spałam do 9 i cięzko mi było wstac.. Olaboga !!
13 lata 10 miesiąc temu #62775 przez angellika1
ja na początku ciąży też sie budziłam wcześnie a nawet w nocy :)
13 lata 10 miesiąc temu #62776 przez madziaska
Czesc dziewczyny:) Jestem tu nowa...troche poczytalam na tym forum, ale jest tego tak duzo, ze nie bylam w stanie wzystkiego ogarnaąc.Mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie;) zaczynamy starac sie o dzieciatko, wlasciwie to trzeci miesiac bez "zabezpieczenia", a juz dwa razy wydawalo mi sie, ze jestem w ciazy;) Nie staramy sie bardzo intensywnie, ale jakas nadzieja zawsze jest... T dobre miejsce na "WYGADANIE" sie...My babki tego potrzebujemy;)Pozdrawiam:)
13 lata 10 miesiąc temu #62784 przez angellika1
Witaj madziaska i rozgość się :) Ne dziwie się że nie przeczytałaś całego wątku bo jego początek nazywał sie "starania o ciążę" a te nazywa sie "starania o ciążę cd" łącznie około 6000 postów :)
Jestem pewna że niedługo zafasolkujesz bo ostatnio tyle pozytywnych testów sie tu pojawia :D :D :D
13 lata 10 miesiąc temu #62797 przez madziaska
Dziekuje za mile przyjecie:) Ja tez mam nadzieje, ze niedlugo zafasolkuje, narazie 19 dc, moze teraz sie udalo.... chociaz przeczuc zadnych i objawow tez;) Mozecie cos napisac o bolu okoloowulacyjnym, mam go zawsze. Od kilku cykli obserwuje, ze pojawia sie 15 dc, ale przeczytalam ze moze pojawic sie zarowno przed, w trakcie jak i po owulacji, jak to z Wami jest??? "Przytulanko" bylo 12 i 13 dnia cyklu i chyba za wczesnie prawda??? Wspomniany bol byl 15 dc... Juz sama sie w tym gubie:/
13 lata 10 miesiąc temu #62806 przez gosiak
witaj madziaska w naszym gronie staraczek i zafasolkowanych :lol: oj jest co czytać :laugh: :side:
dziewczyny wpiszcie sie do listy staraczek- liste znajdziecie na wątku "staraczki meldunek"

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #62813 przez delfinek83
Mirella, ja broń Boże nie miałam nawet tego na myśli, ale wręcz przeciwnie! napisałam że to może nie @, myśląc o fasolce :kiss:
A że można mieć okres normalnie na początku ciąży i jak jeszcze napisałaś że ta @ jakaś dziwna, to by się nawet zgadzało i pasowało do Twojego ostatniego równie podejrzanego samopoczucia :silly:
Także Ty kochana nie bierz nawet pod uwagę żadnego poronienia :ohmy: tylko jak już to ciążę!!! :lol:

Witaj madziaska, będę trzymać kciuki za Twoje staranka :woohoo:
Lacrijka, testuj testuj ;) a najlepiej zrób betę :blink:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 10 miesiąc temu #62854 przez gosiak
madziaska z tą owulka to nigdy nic nie wiadomo żeby trafić z tym dniem najlepiej przytulać sie co 2-3 dni i nie skupiać się na dzidzi a na przyjemności samego przytulania, ja przez dwa cykle to stosuje co 2-3 dni ale ze skupianiem się żeby nie myśłeć o dzidzi jest ciężko, najszybciej udaje sie tym dziewczynom co odpuszczają i wyluzowują, ja przez dwa przynajmniej cykle będe raczej uważać żeby niezafasolkować, dla czego pisałam wcześniej, ale jak się pojawi niespodziewanie to będę najszczęśliwsza w świecie:) życzę powodzonka :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży