BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 10 miesiąc temu #62365 przez Suari
A to, że się tu znalazłam to wszystko wina Asik :) przeglądałam swego czasu fm i tam znalazłam info o tym forum, a jej aktywność tam sprowadziła mnie tu :)
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #62372 przez Asik
Witaj Suari :) :) :) :) to super że dużo staraczek z fm przechodzi tutaj :) ojjj nie pożałujesz że w końcu się ujawniłaś :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #62398 przez gosiak
Witaj Suari:) cieszę się że nowe staraczki dołączają :lol: :lol: A Nasz Asik kusiciel to chyba większość z Nas tu sprowadził, w tym i mnie :kiss:

zapomniałam dodać małpa dziś się u mnie rozszalała na całego :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 10 miesiąc temu #62410 przez Agusia83
Hej dziewczynki...a ja sie bardzo wyspalam,....w koncu to mezus robil dzis sniadanko i to jeszcze do lezeczka :laugh: ....wczoraj odebralam kolejne wyniki badan, typu krew, mocz i hormonki tarczycy...i jestem pod wrazeniem, ze mam takie dobre wyniki....oczywiscie tsh idzie w gore i pewnie bede musiala miec znow podwyzszona dawke...ale co tam....
Kobitki, wiecie od kiedy mozna uslyszec bijace serduszko malenstwa przez stetoskop, przykladajac go do brzuszka? Zaparlam sie, ze znajde sluchawki w domu i sprobuje, ale gdzies je wcielo....chociaz pewnie to jeszcze za wczesnie bo dzidzia ma dopiero kilka cm... :P
Suari, fantastycznie, ze zdecydowalas sie do nas przyjsc i starac sie o malucha razem z nami :laugh:
Gosiak, wspolczuje Ci.....ten lekarz to jakis melepeta....nawet jezeli sie spieszyl do domu lub cos mu sie pochrzanilo w zyciu osobistym, nie mial prawa Cie potraktowac w taki sposob...Nie chodz juz do niego....moze uda Ci sie znalezc lekarza sympatycznego z NFZ...A, cytologie powinno sie powtarzac co roku, chyba, ze jest sie w gronie wiekszego ryzyka, to wowczas co pol roku...
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #62411 przez Asik
Agusia przez stetoskop to najwczesnierj około 20 tygodnia ciąży a i tak sie nie wszystkim dziewczynom udaje usłyszec bo zależy od tego jak się didzia ułozy :D :D :D

13 lata 10 miesiąc temu #62415 przez Agusia83
Dzieki Asik, to narazie zaniecham szukania stetoskopu:) :laugh:
13 lata 10 miesiąc temu #62417 przez Asik
No wiesz.. może jak go gdzies głebiej zakopałas to warto juz zacząć szukać a znajdzie się akurat na czas :D :D :D ja co u rodziców jestem to szukam i tak juz minęły 3 tyg :D a stetoskopu niet :D

13 lata 10 miesiąc temu #62426 przez Mirella
Mnie się przez stetoskop nigdy nie udało tak na 100% ;)

@ przylazła, dziwna jakaś, pierwszy raz po ciąży musiałam się prochów naćpać, jakieś mi się to dziwne wydaje w połączeniu z moim samopoczuciem ostatnimi czasy

A, i ksiądz po kolędzie był przed chwilą, kurcze stopera nie zdązyłam włączyć, ale chyba więcej jak trzy minuty to mu nie zajęła wizyta ;)
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #62463 przez delfinek83
Witam Suari i trzymam kciuki za dzidka :lol:

Gosiak, kurczę z tą @, a już myślałam że w tym cyklu będziesz się cieszyć, ale nie martw się, następny na pewno jest Twój :woohoo:
Bo ten to oczywiście należy do Lacrijki, hehe :silly:

Mirella, a jak @ dziwna to może to nie @ :unsure:

U mnie dzisiaj koniec @ :side: ehhh jak ja jej nie lubię!
Ale tak jak pisałam ostatnio, trochę poczekam, odpuszczę, gdzieś tak myślę przynajmniej do maja, czerwca a potem zobaczymy :silly:

ale nigdzie nie uciekam, i będę tu cały czas trzymać kciuki :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 10 miesiąc temu #62466 przez Suari
Agusia83- dlatego tu jestem, żeby z wami się starać :) może jakieś dobre fluidy przejdą nam od tych już oczekujących :) ja jak na razie w trakcie @ ale zaraz potem na nowo zaczynam starania, te dotychczasowe to nie były bardzo usilne, do "roboty" dziewuszki :)
13 lata 10 miesiąc temu #62484 przez Mirella
Delfinek, no mój mąż odważnie zapytał czy to nie poronienie czasem, ale nie chcę tak myśleć, boli jak diabli, pierwszy raz po ciązy naćpalam się prochów na @ ;)
13 lata 10 miesiąc temu #62492 przez Agusia83
A ja, mialam godzinke temu problem z forum...w ogole nie moglam na niego wejsc....ale na szczescie juz sie udalo:)
13 lata 10 miesiąc temu #62494 przez Asik
cos było nie tak bo nawet był bąd połączenia :) ale już jest okkk :D

13 lata 10 miesiąc temu #62520 przez Nati
Gosiaczku przykro mi z powodu @ :(:kiss:

delfinek no to do dzieła! :)

Mirella ja zawsze mam bolesne @ :/ i czasami to nawet tabletki nic nie dają, a do tego jeszcze obfite :( a moja zbliża się wielkimi krokami :(

Never judge the book by its cover...
13 lata 10 miesiąc temu #62530 przez Lacrijka
U mnie jak na razie cisza z @, dziś nie przylazła..ale tak mnie juz wszystko boli ze czuje ze lada dzien nadejdzie menda jedna.. Tempka juz spadła do 36,9 wiec nie ma sie juz co łudzic kobietki moje kochane..

U nas to taki halniak wieje ze szok, zaraz mi choinke zwieje z balkonu..a chciałam ja zachowac bo to nasza pierwsza poslubna ;) i posadzic w ogrodzie jak skonczymy domek na wiosne..ale on zaraz bedzie łysa :dry: :dry: :dry: :dry:

A wiecie moze co z Magda ?? czekala na wynik cytologii i zniknęła...Dziwne :dry: :dry: :dry: :dry:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia