- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #62398 przez gosiak
Witaj Suari:) cieszę się że nowe staraczki dołączają A Nasz Asik kusiciel to chyba większość z Nas tu sprowadził, w tym i mnie
zapomniałam dodać małpa dziś się u mnie rozszalała na całego
zapomniałam dodać małpa dziś się u mnie rozszalała na całego
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez gosiak.
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu #62410 przez Agusia83
Hej dziewczynki...a ja sie bardzo wyspalam,....w koncu to mezus robil dzis sniadanko i to jeszcze do lezeczka ....wczoraj odebralam kolejne wyniki badan, typu krew, mocz i hormonki tarczycy...i jestem pod wrazeniem, ze mam takie dobre wyniki....oczywiscie tsh idzie w gore i pewnie bede musiala miec znow podwyzszona dawke...ale co tam....
Kobitki, wiecie od kiedy mozna uslyszec bijace serduszko malenstwa przez stetoskop, przykladajac go do brzuszka? Zaparlam sie, ze znajde sluchawki w domu i sprobuje, ale gdzies je wcielo....chociaz pewnie to jeszcze za wczesnie bo dzidzia ma dopiero kilka cm...
Suari, fantastycznie, ze zdecydowalas sie do nas przyjsc i starac sie o malucha razem z nami
Gosiak, wspolczuje Ci.....ten lekarz to jakis melepeta....nawet jezeli sie spieszyl do domu lub cos mu sie pochrzanilo w zyciu osobistym, nie mial prawa Cie potraktowac w taki sposob...Nie chodz juz do niego....moze uda Ci sie znalezc lekarza sympatycznego z NFZ...A, cytologie powinno sie powtarzac co roku, chyba, ze jest sie w gronie wiekszego ryzyka, to wowczas co pol roku...
Kobitki, wiecie od kiedy mozna uslyszec bijace serduszko malenstwa przez stetoskop, przykladajac go do brzuszka? Zaparlam sie, ze znajde sluchawki w domu i sprobuje, ale gdzies je wcielo....chociaz pewnie to jeszcze za wczesnie bo dzidzia ma dopiero kilka cm...
Suari, fantastycznie, ze zdecydowalas sie do nas przyjsc i starac sie o malucha razem z nami
Gosiak, wspolczuje Ci.....ten lekarz to jakis melepeta....nawet jezeli sie spieszyl do domu lub cos mu sie pochrzanilo w zyciu osobistym, nie mial prawa Cie potraktowac w taki sposob...Nie chodz juz do niego....moze uda Ci sie znalezc lekarza sympatycznego z NFZ...A, cytologie powinno sie powtarzac co roku, chyba, ze jest sie w gronie wiekszego ryzyka, to wowczas co pol roku...
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #62411 przez Asik
Agusia przez stetoskop to najwczesnierj około 20 tygodnia ciąży a i tak sie nie wszystkim dziewczynom udaje usłyszec bo zależy od tego jak się didzia ułozy
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Asik.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 10 miesiąc temu #62426 przez Mirella
Mnie się przez stetoskop nigdy nie udało tak na 100%
@ przylazła, dziwna jakaś, pierwszy raz po ciąży musiałam się prochów naćpać, jakieś mi się to dziwne wydaje w połączeniu z moim samopoczuciem ostatnimi czasy
A, i ksiądz po kolędzie był przed chwilą, kurcze stopera nie zdązyłam włączyć, ale chyba więcej jak trzy minuty to mu nie zajęła wizyta
@ przylazła, dziwna jakaś, pierwszy raz po ciąży musiałam się prochów naćpać, jakieś mi się to dziwne wydaje w połączeniu z moim samopoczuciem ostatnimi czasy
A, i ksiądz po kolędzie był przed chwilą, kurcze stopera nie zdązyłam włączyć, ale chyba więcej jak trzy minuty to mu nie zajęła wizyta
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #62463 przez delfinek83
Witam Suari i trzymam kciuki za dzidka
Gosiak, kurczę z tą @, a już myślałam że w tym cyklu będziesz się cieszyć, ale nie martw się, następny na pewno jest Twój
Bo ten to oczywiście należy do Lacrijki, hehe
Mirella, a jak @ dziwna to może to nie @
U mnie dzisiaj koniec @ ehhh jak ja jej nie lubię!
Ale tak jak pisałam ostatnio, trochę poczekam, odpuszczę, gdzieś tak myślę przynajmniej do maja, czerwca a potem zobaczymy
ale nigdzie nie uciekam, i będę tu cały czas trzymać kciuki
Gosiak, kurczę z tą @, a już myślałam że w tym cyklu będziesz się cieszyć, ale nie martw się, następny na pewno jest Twój
Bo ten to oczywiście należy do Lacrijki, hehe
Mirella, a jak @ dziwna to może to nie @
U mnie dzisiaj koniec @ ehhh jak ja jej nie lubię!
Ale tak jak pisałam ostatnio, trochę poczekam, odpuszczę, gdzieś tak myślę przynajmniej do maja, czerwca a potem zobaczymy
ale nigdzie nie uciekam, i będę tu cały czas trzymać kciuki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez delfinek83.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #62466 przez Suari
Agusia83- dlatego tu jestem, żeby z wami się starać może jakieś dobre fluidy przejdą nam od tych już oczekujących ja jak na razie w trakcie @ ale zaraz potem na nowo zaczynam starania, te dotychczasowe to nie były bardzo usilne, do "roboty" dziewuszki
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Nati
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [*] Na zawsze w mej pamięci Dziadku [*] :(
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 10 miesiąc temu #62530 przez Lacrijka
U mnie jak na razie cisza z @, dziś nie przylazła..ale tak mnie juz wszystko boli ze czuje ze lada dzien nadejdzie menda jedna.. Tempka juz spadła do 36,9 wiec nie ma sie juz co łudzic kobietki moje kochane..
U nas to taki halniak wieje ze szok, zaraz mi choinke zwieje z balkonu..a chciałam ja zachowac bo to nasza pierwsza poslubna i posadzic w ogrodzie jak skonczymy domek na wiosne..ale on zaraz bedzie łysa
A wiecie moze co z Magda ?? czekala na wynik cytologii i zniknęła...Dziwne
U nas to taki halniak wieje ze szok, zaraz mi choinke zwieje z balkonu..a chciałam ja zachowac bo to nasza pierwsza poslubna i posadzic w ogrodzie jak skonczymy domek na wiosne..ale on zaraz bedzie łysa
A wiecie moze co z Magda ?? czekala na wynik cytologii i zniknęła...Dziwne