- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sasasasa
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- magga146
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Madzia
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #14754 przez magga146
dziekuje zadzialalo hihih to wlasnie jest tak jak z wrazenia chce sie za szybko napisac strona sie wiesza i przyciska sie wszytsko naraz
no jak nasze przeczucia sie sprawdza to juz jest zaczarowana
wiec duze czarowanie dla zalozycielki tego watku GRAZI dzieki niej i czarowania Mirelli juz dziewczynki moga sie cieszyc z fasolki
i troche czarowania takze dla nas zeby i nam sie udalo
a i nie uciekajcie nam z tego watku bo przynosicie szczescie
no jak nasze przeczucia sie sprawdza to juz jest zaczarowana
wiec duze czarowanie dla zalozycielki tego watku GRAZI dzieki niej i czarowania Mirelli juz dziewczynki moga sie cieszyc z fasolki
i troche czarowania takze dla nas zeby i nam sie udalo
a i nie uciekajcie nam z tego watku bo przynosicie szczescie
Temat został zablokowany.
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Asieńka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- sunaja21
- Wylogowany
- rozmowna
- Dawidek 12.11.2010r. KOCHAM :****
Mniej Więcej
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #14770 przez Madzia89862
no zesz kur...mac!przegapilam taki moment bo mi wylaczyli prad!!!a ja mam stacjonarny komp:(eah przede wszystkim gratuluje:)wiedzialam wiedzialam ze ci sie uda:)mirella cie zaczarowala teraz grazia:)
- Asieńka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #14773 przez eash
oh, dziewczyny, dochodze do siebie powoli. nie pisze za duzo, bo dzisiaj wypadlo mi w pracy 10 godzin siedziec, czyli do 17 i troche mam roboty. suwaczki juz wstawiam. dziekuje wam bardzo za wszystko, jestem PRZESZCZESLIWA!!! jeszcze sie glupia boje, ze cos bedzie nie tak, z niecierpliwoscia czekam teraz na przyszly tydzien, kiedy to postaram się umowic do ginekologa na wizyte. chyba 5 lekarzy musi mi to potwierdzic, zebym uwierzyla
sluchajcie, teraz skupiamy się na Grazi. Grazia, gdzie jestes? robilas test? jak sie czujesz? czekamy na ciebie.
sluchajcie, teraz skupiamy się na Grazi. Grazia, gdzie jestes? robilas test? jak sie czujesz? czekamy na ciebie.
- Asieńka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #14774 przez Asieńka
Bym zapomniała...
Dzięki Waszym poradą na temat obserwacji śluzu zaobserwowałam u siebie dzisiaj śluzik pożądany przez każdą przyszłą mamuśkę... Lewy jajniczek też daje znać o sobie także widzę, że w długiii weekend będzie przerabiana KAMASUTRA
Biedy mój małżonek Już mi go żal
Dzięki Waszym poradą na temat obserwacji śluzu zaobserwowałam u siebie dzisiaj śluzik pożądany przez każdą przyszłą mamuśkę... Lewy jajniczek też daje znać o sobie także widzę, że w długiii weekend będzie przerabiana KAMASUTRA
Biedy mój małżonek Już mi go żal
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #14775 przez Madzia89862
eash teraz mi dbaj o siebie i fasolke:)tak bardzo3malysmy wszystkie kciuki za ciebie i za cala teszte:)teraz sukcesywnie sie rozwiazuje wszystko najpierw,kivi,ty i teraz kolejne dziewczyny:)kciokow nie puszczamy:)
- magga146
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Madzia
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #14776 przez magga146
normalnie kurczy sie grono starajacych
fajnie macie dziewczynki w takich sytuacjach z jednej strony jestem super sczesliwa a z drugiem strasznie mi przykro ze mi sie jeszcze nie udalo jestem rozdarta
ale zeby mnie nikt zle nie zrozumial ja sie naprade ciesze ze sie udalo a jeszcze jak by sie okazalo ze grazi sie tez udalo to bym byla w ogole przesczesliwa. no a jak by mi sie udalo to chyba moj krzyk radosci byscie dziewczyny uslyszaly w waszych miastach hihih
oda do Mirelli
o Mirello
nasza fasolowa czarownico
nie czujesz kiedy czarujesz
a kiedy czarujesz to nawet troche rymujesz
a z tego rymu to wychodzi duzo dymu
tzn fasolki
hehe mam nadzieje ze sie podoba
fajnie macie dziewczynki w takich sytuacjach z jednej strony jestem super sczesliwa a z drugiem strasznie mi przykro ze mi sie jeszcze nie udalo jestem rozdarta
ale zeby mnie nikt zle nie zrozumial ja sie naprade ciesze ze sie udalo a jeszcze jak by sie okazalo ze grazi sie tez udalo to bym byla w ogole przesczesliwa. no a jak by mi sie udalo to chyba moj krzyk radosci byscie dziewczyny uslyszaly w waszych miastach hihih
oda do Mirelli
o Mirello
nasza fasolowa czarownico
nie czujesz kiedy czarujesz
a kiedy czarujesz to nawet troche rymujesz
a z tego rymu to wychodzi duzo dymu
tzn fasolki
hehe mam nadzieje ze sie podoba
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 7 miesiąc temu #14778 przez Mirella
no kurczę, muszę iść i dopiero za parę godzin wrócę.... Graziaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eash, całą ciążę się będziesz bała, byłoby dziwne gdyby było inaczej, normalka Taki to już nasz los matek wariatek Test z krwi daje 100% pewności, lekarz Ci nic więcej nie powie. A i tak uwierzysz dopiero jak dostaniesz solidnego kopniaka w wątrobę. Chociaż powiem Ci tak po cichutku, że ja nawet jak byłam w 9 miesiącu, 10 już prawie, bo przenosiłam, i patrzyłam jak mąż skręca łóżeczko to i tak nie wierzyłam.... Dopiero jak mi tę moją maleńką kruszynkę przynieśli po cesarce i przystawili do piersi to uwierzyłam, że to wszystko prawda, że ona NAPRAWDĘ JEST...
A propos wariatek to Kivi ma rację, ktoś musi po niej przejąć obowiązek wariowania z testami, dziewczyny, która się pisze?
GRAZIAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eash, całą ciążę się będziesz bała, byłoby dziwne gdyby było inaczej, normalka Taki to już nasz los matek wariatek Test z krwi daje 100% pewności, lekarz Ci nic więcej nie powie. A i tak uwierzysz dopiero jak dostaniesz solidnego kopniaka w wątrobę. Chociaż powiem Ci tak po cichutku, że ja nawet jak byłam w 9 miesiącu, 10 już prawie, bo przenosiłam, i patrzyłam jak mąż skręca łóżeczko to i tak nie wierzyłam.... Dopiero jak mi tę moją maleńką kruszynkę przynieśli po cesarce i przystawili do piersi to uwierzyłam, że to wszystko prawda, że ona NAPRAWDĘ JEST...
A propos wariatek to Kivi ma rację, ktoś musi po niej przejąć obowiązek wariowania z testami, dziewczyny, która się pisze?
GRAZIAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- czaarnaa_2007
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #14781 przez czaarnaa_2007
Witam:) Przede wszystkim GRATULACJĘ DLA GRAZI CIESZĘ SIĘ BARDZO TWOIM SZCZĘŚCIEM Dziękuję dziewczyny za odpowiedź w mojej sprawie. Moja Pani ginekolog stwierdziła że, moje cykle są normalne ponieważ jestem młodą kobietą i zdążą się jeszcze unormować tylko że ja mam już takie cykle odkąd pamiętam, poza tym mam dość dużego torbiela na prawym jajniku 4,47cm*4,20cm i do tego nadżerkę 1,87cm także zrobię tak jak mówicie będę musiała zmienić ginekologa, może inny lekarz mi coś więcej powie i w końcu mnie wyleczy... Muszę być i jestem dobrej myśli bo inaczej to chyba bym zwariowała