- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- magda-w1980
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #14595 przez magda-w1980
eash wytrzymaj jeszcze te parę chwil... ale napewno będą te cyferki- będziesz mamą! 
grazia pisz szybciutko czy robiłaś teścik i jaki wynik....... czekamy..... garazia grazia...

grazia pisz szybciutko czy robiłaś teścik i jaki wynik....... czekamy..... garazia grazia...
Temat został zablokowany.
- Madzia89862
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- grazia
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- grazia
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #14605 przez grazia
grazia
witajcie dziewczyny przepraszam ze trzymalam was tak dlugo z wiadomoscia a wiec testu nie robilam poniewaz siostra meza powiedziala abym poczekala kilka dni i zobaczyla co sie wydarzy , troche dzisiaj pochodzilam po miescie i po powrocie z niego zauwazylam na wkladce jasno czerwone, bardziej krew jakby rozcienczona z woda a pozniej az do terz kompletnie nic kochane nie wiem co mam sadzic o tym mialam dzisiaj takie w dzien uczucie jakby jajniki by mi pulsowaly i nie wiem juz teraz co otym sadzic niewiem czy wytrzymam pare dni boje sie ze jesli fasolka jest a w pracy przed tym dlugim wekendem duzo pracy dzwigania , moze sie cos stac pomozcie co mam teraz zrobic i co otym sadzic troszeczke dalyscie mi wiary ze moze to byc ciaza wiec wiecie same cholernie sie BOJE bylo by cudownie ze fasolka jest juz we mnie , chyba jutro polece po test jesli w nocy nic sie niewydarzy chodzi mi o plamienie czekam na wiadomosci prosze pozdrawiam i przepraszam raz jeszcze jak mam wolne nadrabiam wizyte u mamy troszke po sklepach czekam
grazia
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 11 miesiąc temu #14610 przez Mirella
Grazia, nie ma na co czekać choćby ze względu na pracę, co się w Biedronkach dzieje to wszyscy wiedzą niestety....
Kurczę, no ja nie ukrywam że się boję, bo rzeczywiście narobiłyśmy Ci nadziei jak te wariatki.... Ale my to wszystko z dobrego serca, bo Ci dobrze życzymy, zasługujesz na swoją fasolkę
A test zrób tak czy inaczej jak najszybciej. Jak to nie fasolka to razem będziemy płakać, a jak to fasolka, to po prostu musisz się o tym szybko dowiedzieć żeby już o nią dbać
Kurczę, no ja nie ukrywam że się boję, bo rzeczywiście narobiłyśmy Ci nadziei jak te wariatki.... Ale my to wszystko z dobrego serca, bo Ci dobrze życzymy, zasługujesz na swoją fasolkę

A test zrób tak czy inaczej jak najszybciej. Jak to nie fasolka to razem będziemy płakać, a jak to fasolka, to po prostu musisz się o tym szybko dowiedzieć żeby już o nią dbać

- kivi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #14621 przez kivi
Grazia jak na mój biust...jesteś w ciąży
Idź na zwolnionko jak masz jakiekolwiek plamienie, teraz nie powinnaś szaleć z dźwiganiem! Nie musisz przecież odrazu mówić że jesteś w ciąży...źle się czujesz i potrezbujesz odpocząć!!! a na wolnym zrób test!!!!
Ściskammmmmmmm
Idź na zwolnionko jak masz jakiekolwiek plamienie, teraz nie powinnaś szaleć z dźwiganiem! Nie musisz przecież odrazu mówić że jesteś w ciąży...źle się czujesz i potrezbujesz odpocząć!!! a na wolnym zrób test!!!!
Ściskammmmmmmm
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- martela89
-
- Gość
-
14 lata 11 miesiąc temu #14642 przez martela89
Ja też jestem optymistycznie nastawiona,więc jak tylko zrobisz teścik to pisz co i jak
Trzymam kciuki

- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #14644 przez eash
o rany, Grazia, mi tez cos dziwnego sie w jajnikach dzieje - po pierwsze mam ciagle dol brzucha napiety, niby podobnie jak przed okresem, a jednak inaczej, i pojawilo mi sie pulsujące klucie w janikach, nie ciągłe, ale tak kilka - kilkanascie razy w ciagu doby, zwykle jak gwaltownie wstaje z pozycji leżącej lub siedzącej, raz w jednym, a raz w drugim jajniku. no wiec jesli naprawde jestem w ciazy - a nadal w to nie wierze i czekam na wyniki badan - i mam takie objawy, to ty - z podobnymi objawami - rob ten test, dziewczyno! a za dzien czy dwa zrob nastepny, a potem jeszcze jeden i jesli cos sie pojawi, to tak jak ja idz na krew. naprawde byloby super, gdybys zaszla w ciaze teraz, kiedy juz prawie jestes gotowa na in vitro. wiesz, wczesniej nic nie mowilam, bo szanuje twoj wybor i twoja wolna wole, ale ja jestem katoliczka i z punktu widzenia religii in vitro nie jest wskazane... nie chce cie denerwowac, dobijac czy cos... ale z całego serca ci zycze, zebys była w ciąży bez pomocy tej nowoczesnej medycyny i in vitro. trzymam kciuki, kochanie. rob test i dawaj znac szybciutko, co tam wyszlo.
ilona, heh, jak napisalas, ze sami juz dawno wyczarowalismy fasoline, to od razu mi przyszla na mysl magiczna rozdzka mojego mezulka i az mi sie goraco zrobilo, buahahaha
sluchajcie, nie miejcie mi za zle jakichs idiotycznych komentarzy, po prostu jestem na kilka godzin przed wynikami, ciagle nie wiem, i dostaje szalu przez to.
hej, Mirella, a moze tak:
"czary mary,
abrakadabra,
bara bara riki tiki tak,
Grazia w ciąży na mój znak!!!"

no i kto teraz wymysli lepiej, hm?
ilona, heh, jak napisalas, ze sami juz dawno wyczarowalismy fasoline, to od razu mi przyszla na mysl magiczna rozdzka mojego mezulka i az mi sie goraco zrobilo, buahahaha

sluchajcie, nie miejcie mi za zle jakichs idiotycznych komentarzy, po prostu jestem na kilka godzin przed wynikami, ciagle nie wiem, i dostaje szalu przez to.
hej, Mirella, a moze tak:
"czary mary,
abrakadabra,
bara bara riki tiki tak,
Grazia w ciąży na mój znak!!!"

no i kto teraz wymysli lepiej, hm?
- magga146
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Madzia
Mniej Więcej
- magga146
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Madzia
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #14646 przez magga146
grazia
dziwczyno idz rob test! i szybko medluj wynik. bo jesli jestes(a moim zdaniem jestes) to szybciutko na chorobowe, bo Ci nie wolno dzwigac! moja sis jak zaszla w ciaze to od razu na L4 bo w miesnym pracowala. no 3mam kciuki
dziwczyno idz rob test! i szybko medluj wynik. bo jesli jestes(a moim zdaniem jestes) to szybciutko na chorobowe, bo Ci nie wolno dzwigac! moja sis jak zaszla w ciaze to od razu na L4 bo w miesnym pracowala. no 3mam kciuki

- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- magga146
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Madzia
Mniej Więcej
- Madzia89862
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #14667 przez Madzia89862
eash ja tez czekam z niecierpliwoscia na wyniki.komp dopiero odpalilam bo od rana robie krokiety,saltki i mielone mezowi,bo wysylam mu do niemiec.zanjomy akurat jedzie i zawiezie mu moje domowe zarelko:)nie wiem w co rece wlozyc ale odswiezam stronke co chwila by sprawdzic co nowego ale jak wiem ze o 12 wyniki to tak od 11:30 bede odswiezac:)grazia rob ten test.wtedy nabierzesz pewnosci a mimo to zrob tez hcg:)3mam kciuki w wierze ze i tobie sie udalo kochana
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #14673 przez eash
jeszcze dwie godziny, uch... wiecie, czego sie najbardziej boje? ze wy juz jestescie pewne, ze ja jestem w ciazy, a tu nagle wyniki beda negatywne i co wtedy? rozczaruje siebie, ale i was i strasznie glupio i okrutnie to wyjdzie... ale naprawde... no jest 35 dzien cyklu i nie mam okresu ani zadnych objawow go zapowiadajacych. dwa testy plytkowe wskazaly slaba ciaze. bola mnie sutki i czuje dziwne klucie w jajnikach. no i jesli do tego wszystkiego hcg we krwi mam naprawde na poziomie ponad 200, no to chyba ciąża, nie? dzisiaj staram się w to uwierzyć, choć jeszcze sie boje, jeszcze mi sie wydaje, ze jak tylko uwierze, to czar prysnie i sie okaze, ze nie... ale ja glupia jestem, matko...
- Madzia89862
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej