- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #14463 przez eash
dziewczyny, jeszcze wam napisze, jak to wczorajsze badanie. zdenerwowalam sie jak nie wiem. przez telefon umowilam sie z jedna taka fajna pielegniarka, a jak poszlam wczoraj, to byla inna, taka stara baba... poszlam i mowie, ze umawialam sie na pobranie krwi na hcg. a ona: "na co?". to ja jej mowie: "na hcg, na beta hcg". a ta: "hcg? a co to takiego?". no normalnie jaky mi ktos w pysk strzelil! popatrzylam na nia jak na wariata i mowie: "to taki hormon, nie slyszala pani o nim?", na co ona, juz wyraznie urazona: "pierwsze slysze... watpie, zeby tu takie cos bylo" i rzucila mi druk z laboratorium, na ktorym zaznacza sie badania do wykonania: "jak pani znajdzie cos takiego, to pobierzemy". no wiec ja cala juz w nerwach, wsciekla jak nic, ale mimo to zachowujaca poprawnosc polityczna, nerwowo zaczelam szukac tego beta hcg no i, k...a mać znalazlam. a ona "no, faktycznie... a ile ja mam pobrac tej krwi, sama nie wiem..." potem jeszcze sie zastanawiala, ile to badanie moze kosztowac, godzine szukala cennika, potem kazala mi samej odszukac tego w cenniku... no mowie wam, masakra jakas!pierwszy raz takie cos mi sie zdarzylo! co za baba! i to jest podobno dyplomowana pielegniarka!!!
Boże, mam tylko nadzieje, ze nie popieprzyla czegos i odeslala to do laboratorium jak nalezy, no i ze wyniki w piatek beda.
no mowie wam, takie historie na nfz sie zdarzaja...
koszmar.
Boże, mam tylko nadzieje, ze nie popieprzyla czegos i odeslala to do laboratorium jak nalezy, no i ze wyniki w piatek beda.
no mowie wam, takie historie na nfz sie zdarzaja...
koszmar.
Temat został zablokowany.
- Katarzynka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kingusia i Mateuszek -Kocham miłością bezwarunkową
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu - 14 lata 11 miesiąc temu #14465 przez Katarzynka
No koszmar ja też chodze na NFZ ale u mnie jest zawsze wszystko dobrze a ta baba to naprawde jakaś wogle nie do życia...
Eash nie denerwuj się głupotami bo to dzidzi szkodzi
Eash nie denerwuj się głupotami bo to dzidzi szkodzi

Ostatnio zmieniany: 14 lata 11 miesiąc temu przez Katarzynka.
- Madzia89862
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #14474 przez Madzia89862
ash napewno bedzie dobrze i wyslala probke do badania.teraz tylko nalezy czekac choc wiem ze to do najlatwiejszych nie nalezy.3 mam kciuki i za grazie tez..a wlasnie..hallo grazia!!test zrobiony?
- magga146
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Madzia
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #14476 przez magga146
eash czaarnaa_2007
ja juz pisalam ze jak na moje to ma za krotkie cykle, moze i uda sie wyliczyc dzien plodny ale moim zdaniem, kiedys czytalam ze jak jest za krotki cykl to wtedy jajeczko ma za malo czasu na zagniezdzenie sie i dochodzi najczesciej do samoistnego poronienia. miałam to nawet na zajeciach z NPR-u przed slubem. tez bym poszla do gina i tak jak muwisz eash jak by mnie olal to bym zmienila.
eash
a co do badania masakra. ja to jestem zbyt nerwowa pewnie zrobila bym zadyme w tej przychodni. normalnie podziwiam Cie za cierpliwosc. no i czekam na wynik
ja juz pisalam ze jak na moje to ma za krotkie cykle, moze i uda sie wyliczyc dzien plodny ale moim zdaniem, kiedys czytalam ze jak jest za krotki cykl to wtedy jajeczko ma za malo czasu na zagniezdzenie sie i dochodzi najczesciej do samoistnego poronienia. miałam to nawet na zajeciach z NPR-u przed slubem. tez bym poszla do gina i tak jak muwisz eash jak by mnie olal to bym zmienila.
eash
a co do badania masakra. ja to jestem zbyt nerwowa pewnie zrobila bym zadyme w tej przychodni. normalnie podziwiam Cie za cierpliwosc. no i czekam na wynik

- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #14506 przez eash
o ja durna... sluchajcie, co zrobilam: telefoniczne molestowanie pielegniarki nic nie dalo, bo do osrodka wyniki dojda dopiero jutro w poludnie, wiec w necie wygrzebalam nr do tego laboratorium i zadzwonilam, a dziewczyna, ktora odebrala, nie chciala nic powiedziec, bo "ochrona danych osobowych"... blagalam ja jak wariatka, to w koncu wydusila tylko, ze wyniki juz sa, a potem cos, ze wynik 293, ale wlasciwie tu jest wiele innych wartości i ona nie jest pewna i nie czuje sie uprawniona do podawania mi jednoznacznej interpretacji... tere fere... nic wiecej nie powiedziala. matko kochana!!! jesli 293, to gdzies 4 tydzien!!! ale mogla sie pomylic, mogla nie odczytac tego wlasciwie... no i jest jeszcze gorzej, niz godzine temu. PO CO JA TAM DZWONILAM!!! OSZALEJE!!!

Boże, daj beta hcg na poziomie 293, błagam...

Boże, daj beta hcg na poziomie 293, błagam...
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #14509 przez eash
jade do zus, us i po zakup jakichs tam materialow do schroniska, juz mnie tu dzisiaj nie bedzie, odezwe sie jutro. jak ja wytrzymam do jutra do 12? nie mam pojecia... chyba sobie ze dwa litry melisy wypije albo co... musze wiedziec, musze, musze... to jest gorsze jak czekanie na wyniki matury lub egzaminu magisterskiego. naprawde po scianach zaczynam chodzic. co za dzien, w ogole nic w pracy nie robie, nie moge sie skupic, normalnie kosmos... dziewczyny, dzisiaj tak strasznie potrzebuje waszego wsparcia, czarujcie, zaklinajcie, modlcie sie za mnie, rzucajcie uroki, odmawiajcie swoje mantry, skladajcie ofiary, robcie wszystko w mojej intencji, BLAGAM...!
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- sasasasa
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Madzia89862
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Katarzynka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kingusia i Mateuszek -Kocham miłością bezwarunkową
Mniej Więcej
- kivi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Madzia89862
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 11 miesiąc temu #14528 przez Mirella
Eash, czwarty tydzień, czyli wszystko się zgadza!!! Będziesz mamą!!! Juhuuuuuuuuuuuu!!!
Nie rymuję, tak mi jakoś wyszło, ale zostawiłam bo mi się spodobało, chociaż tandetny ten rym
Kurczę, Grazia, bo ja osiwieję przez Ciebie.... Zaczynam mieć wyrzuty sumienia, czy my dziewczynie nie narobiłyśmy nadziei na wyrost?.... Grazia!!!!!! plisssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie rymuję, tak mi jakoś wyszło, ale zostawiłam bo mi się spodobało, chociaż tandetny ten rym

Kurczę, Grazia, bo ja osiwieję przez Ciebie.... Zaczynam mieć wyrzuty sumienia, czy my dziewczynie nie narobiłyśmy nadziei na wyrost?.... Grazia!!!!!! plisssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!
- magga146
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Madzia
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #14547 przez magga146
eash
ale z Ciebie jest agentka hihi normalnie sie nasmialam. ale pewna jestem ze masz w sobie fasolke wiec nie nerw sie bo to szkodzi o! bedziesz mama
to moze wszytskie dziewczyny zacznijmy wołac GRAZIAAA GRAZIAA to moze ja myslami sciagniemy.
mirella
ale to nie tylko Ty sobie tak pomyslals nam wszytskim najpierw to na mysl przyszlo, mam nadzieje ze sie nie pomylilysmy a grazia poprostu nie ma dostepu do netu i nie moze nam sie pochwalic
ale z Ciebie jest agentka hihi normalnie sie nasmialam. ale pewna jestem ze masz w sobie fasolke wiec nie nerw sie bo to szkodzi o! bedziesz mama

to moze wszytskie dziewczyny zacznijmy wołac GRAZIAAA GRAZIAA to moze ja myslami sciagniemy.
mirella
ale to nie tylko Ty sobie tak pomyslals nam wszytskim najpierw to na mysl przyszlo, mam nadzieje ze sie nie pomylilysmy a grazia poprostu nie ma dostepu do netu i nie moze nam sie pochwalic