- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- grazia
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- grazia
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 7 miesiąc temu #15124 przez grazia
grazia
Mirella w tym cyklu mialam robiony tylko zastrzyk z pregnylu a wczesnie 2 miesiace temu bralam duphaston na potrzymanie ewentyalnie ciazy w jakims stopniu hormon ale po nim moje okresy byly normalne a teraz nie wiem co sie dzieje test pokazal tylko jedna kreche a czuje sie dziwnie zobaczymy co powie mi lekarz w srode ide marwie sie ze moze mi poprostu organizm przestymulowano dziewczyny pewnie ralaksuja sie ta majówka ,Ilona a ty kiedy masz termin to juz twoj 40 tydz.
grazia
Temat został zablokowany.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- grazia
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- grazia
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #15128 przez grazia
grazia
wlasnie nie mam niepomyslalam zeby wczoraj kupic choc jeden w zapasie jak tylko brde wiedziala co mi jest napewno napisze , a jak sie czujesz ty i twoja córcia , co tam dzisiaj porabiacie ja ogladam film na dvd bo w tv nic nie ma , zawsze jak Mirella patrze na zdjecie twojej Klaudusi to mi sie humor poprawia , nudy ,malo dzisiaj nas na forum tylko ja ty i Ilona , Ilona trzymaj sie kochana lada moment mozesz zostac mama powodzenia kochana
grazia
- sunaja21
- Wylogowany
- rozmowna
- Dawidek 12.11.2010r. KOCHAM :****
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #15129 przez sunaja21
grazia faktycznie twoja objawy sa dziwne szkoda ze nie masz testu bo ja bym powtorzyla!jak tylko wrocisz od lekarza to daj znac co i jak!
ilona - trzymam kciuki zeby wszystko poszło gładko - ale ci zazdroszcze jeszcze troszke i bedziesz tulić swoje maleństwo
ilona - trzymam kciuki zeby wszystko poszło gładko - ale ci zazdroszcze jeszcze troszke i bedziesz tulić swoje maleństwo
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #15130 przez Mirella
Grazia, u nas w porządku, nic sensownego nie robimy, bo pogoda jakaś taka.... zaraz ją zabiorę na dwór, niech sobie pooddycha powietrzem, a ja powieszę pranie i pewnie poprasuję na dworze.... i tyle mojego 3 maja. A wczoraj byliśmy na festynie, kupiłam jej wiatraczek do wózka i dostała masę balonów od sponsora festynu, takich co hostessy każdemu dają, ale miała zabawę
Ilona to nas zaskoczy bardziej niż myślimy, bardziej niż sama myśli
Sunaja, nawet nie masz pojęcia jak szybko mija ciąża.... To tylko na początku się wydaje, że jeszcze tyyyyyyle czasu
Sunaja, nawet nie masz pojęcia jak szybko mija ciąża.... To tylko na początku się wydaje, że jeszcze tyyyyyyle czasu
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #15132 przez ilona
Mirella napisał:
żde niby mnie złapie pojadę i urodzę niespodziewanie
życzyłabym sobie obyś miała racje "czarownico" nasza
Grazia, u nas w porządku, nic sensownego nie robimy, bo pogoda jakaś taka.... zaraz ją zabiorę na dwór, niech sobie pooddycha powietrzem, a ja powieszę pranie i pewnie poprasuję na dworze.... i tyle mojego 3 maja. A wczoraj byliśmy na festynie, kupiłam jej wiatraczek do wózka i dostała masę balonów od sponsora festynu, takich co hostessy każdemu dają, ale miała zabawę
żde niby mnie złapie pojadę i urodzę niespodziewanie
życzyłabym sobie obyś miała racje "czarownico" nasza
- grazia
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- grazia
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #15151 przez grazia
grazia
hej dziewczyny co u was , ja troszeczke polezalam nadal boli dol brzucha i piersi niemoge sie doczekac kiedy pojde do lekarza i powie mi co sie dzieje w moim organizmie , Ilona jak samopoczucie pewnie juz sie niemozesz doczekac kiedy dzidzia bedzie juz z wami , ja pewnie bym glupiala znajac siebie bylby na przemian placz i smiech ze to juz lada chwila trzymaj sie kochana z myslami jetesmy z toba no i kochana pisz co sie dzieje , ja za jakies dwa tygodnie ide na urlop odpoczne troche fizycznie i psychicznie ,no i czeka mnie wizyta w Bialymstoku tak sie boje piszcie co u was ,ESAH ,KIVI I RESZTA ZYJECIE
grazia
- kivi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #15163 przez kivi
Grazia
zrób kochana kolejny test!!! moim zdaniem...no wiesz...choć nie chcę sprawiać byś bardziej się nastawiała i później niemiło przekonała że nie bo przecież pewności mieć nie mogę...ale ja też miałam małe jakby kłócie w podbrzuszu ( ból) i piersi i sutki wrażliwe, bolące...Wszystko tak się właśnie zaczęło...a teraz już 10 tydzień ( teraz te "przyjemności" jak narazie do teraz aż - mdłości i wymioty)
tygodnie lecą szybko, nie pojawiam się bo mam gości, robię za nianię, znajomi z moim mężem odwiedzają ciekawe miejsca, gdzie trzeba się nieźle wdrapywać więc i ja i mały Mateuszek (syn koleżanki) 1,5 letni, zostajemy w domku i spędzamy czas na spacerkach, w piaskownicach, na oglądaniu bajek itp itd
Fajowo!!!!!
Czuję się beznadziejnie, po tabletkach które dostałam na wymioty lepiej, ale odstawiłam je wczoraj, musze sprawdzić jak bez nich i...już czuje, że nie ma zmain zbytnio ale coś za coś no nie? w końcu szczytny cel!!!!!!!!
Ściskam Was wszystkie mocno!
Grazia, masz wsparcie jak nic od całej naszej ekipy !!!!!
zrób kochana kolejny test!!! moim zdaniem...no wiesz...choć nie chcę sprawiać byś bardziej się nastawiała i później niemiło przekonała że nie bo przecież pewności mieć nie mogę...ale ja też miałam małe jakby kłócie w podbrzuszu ( ból) i piersi i sutki wrażliwe, bolące...Wszystko tak się właśnie zaczęło...a teraz już 10 tydzień ( teraz te "przyjemności" jak narazie do teraz aż - mdłości i wymioty)
tygodnie lecą szybko, nie pojawiam się bo mam gości, robię za nianię, znajomi z moim mężem odwiedzają ciekawe miejsca, gdzie trzeba się nieźle wdrapywać więc i ja i mały Mateuszek (syn koleżanki) 1,5 letni, zostajemy w domku i spędzamy czas na spacerkach, w piaskownicach, na oglądaniu bajek itp itd
Fajowo!!!!!
Czuję się beznadziejnie, po tabletkach które dostałam na wymioty lepiej, ale odstawiłam je wczoraj, musze sprawdzić jak bez nich i...już czuje, że nie ma zmain zbytnio ale coś za coś no nie? w końcu szczytny cel!!!!!!!!
Ściskam Was wszystkie mocno!
Grazia, masz wsparcie jak nic od całej naszej ekipy !!!!!
- grazia
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- grazia
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #15166 przez grazia
grazia
DZIEKUJE CI Kivi za slowa otuchy , szkoda ze ty zle znosisz ciaze , ale tak jak piszesz cos za cos ja ci powiem ze moglabym przelezec cala ciaze aby tylko malenstwo sie pojawilo , codziennie owas mysle co tam porabiacie jak wasze samopoczucie , tak jak pisalam ide w srode do medyka napisze po powrocie co u mnie a do tego czasu zostaje mi was drogie panie wspierac pozdrawiam
grazia
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
- grazia
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- grazia
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #15172 przez grazia
grazia
jak tylko wroce od lekarza to do kompa i napisze napewno co u mnie , u nas leje teraz jak scebra , mielismy z mezem isc na spacer ale caly czas pada teraz bardzo mocno , siedze i patrze kto jeszcze napisze co slychac malo nas dzisiaj na forum a co tam dzieje sie z EASH wogole nic nie pisze jak sie czuje i co u niej zapomiala o nas czy co , piszczie laski piszcie bo smutno bez was
grazia
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #15177 przez Mirella
Eash chyba nie ma netu w domu, tak mi się wydaje, bo zawsze z pracy pisze....
U nas też już leje, ale parę godzin na podwórku spędziłyśmy.
Grazia odpoczywaj na wszelki wypadek, jak to ciąża to musisz dbać o siebie, a jak to nie ciąża tylko coś sie dzieje to też musisz dbać o siebie żeby się dalej do ciąży przygotowywać. Ja jestem głęboko przekonana że wcześniej czy później zostaniesz mamą. Oczywiście z całego serca życzę Ci wcześniej
Kivi, niedługo koniec trzeciego miesiąca to i mdłości powinny ustąpić Ja nie mam w tej dziedzinie doświadczenia, bo w ogóle nie miałam, ale słyszałam o takich wypadkach że przechodziły z dnia na dzień jak ręką odjął
U nas też już leje, ale parę godzin na podwórku spędziłyśmy.
Grazia odpoczywaj na wszelki wypadek, jak to ciąża to musisz dbać o siebie, a jak to nie ciąża tylko coś sie dzieje to też musisz dbać o siebie żeby się dalej do ciąży przygotowywać. Ja jestem głęboko przekonana że wcześniej czy później zostaniesz mamą. Oczywiście z całego serca życzę Ci wcześniej
Kivi, niedługo koniec trzeciego miesiąca to i mdłości powinny ustąpić Ja nie mam w tej dziedzinie doświadczenia, bo w ogóle nie miałam, ale słyszałam o takich wypadkach że przechodziły z dnia na dzień jak ręką odjął
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #15180 przez Madzia89862
nawet dziwczyny sie tu wypowiadaly ze z dnia na dzien nudnosci i wymioty minely..ja tez nie wiem jak to jest ale wspolczuje ci z calego serca kivi i sunaja