BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 8 miesiąc temu #92210 przez Mirella
Ha, WielkaB wlazłaś w ostatni etap, teraz to już z górki :lol:
witaj i rozgosć się :D

Magda, a to nie możesz teraz męża autem jeździć? Niech on piechotą zasuwa :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #92232 przez bewipo
madziaska nic sie nie martw, zapytałam czy dał ci zdjęcie, bo byś nam wkleiła. Ale jak nie dal to nic, nie wszyscy dają :)

Witaj WielkaB :)
13 lata 8 miesiąc temu #92244 przez MagdaM
Witaj WielkaB i powodzenia :)

Mirellka on ma do pracy 40 km... Jak sie upre to na studia bede, ale jego autem strach sie bac :laugh: brat zaoferowal, ze mi na ten tydzien alfe pozyczy - w szoku ciezkim jestem :ohmy: :lol:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 8 miesiąc temu #92254 przez wielkaB
badanie nasienia gosiak tez zrobilismy i jest wszystko ok tylko nie rozumiem dlaczego niektore dziewczyny pisza ze juz w pierwszym miesiacu maja jakies obiawy co moze byc to tylko podwyszona temeratura nastepne dopiero po uplywie 5 tygodni do 8 tygodni a tez moze wcale ich niebyc jezeli czlowiek sie tak nakreca to nie wyjdzie sam gin mi tak powiedzial ja sie nie podaje wiem ze nam sie w koncu uda juz odpuscilam nie mysle o tym nasz organizm nam sprawia figle wiec po dwuch niach nie ma sie w niego co wsluchiwac czy juz jest ta fasolka bo to tylko sprawia nam figle np jak sie nakrecalam to o tydzien mi sie miesiaczka spozniala tez mialam gazy i takie tak ale za to ze sie zabardzo nakrecalam
13 lata 8 miesiąc temu #92309 przez Marta M
Witaj WielkaB, ja juz jestem ciezarowka i tez przeszlam etap staranek w kilku cyklach, tez co miesiac mialam wszystkie objawy a @ i tak przychodzila, wszystkie ciezarkowki tak mialy ze najpierw wkrecanie i myslenie o dzidzi i nici, dopiero jak odpuscily myslenie, to jakby jakas blokada odpuszczala i zachodzily..i w szczesliwym cyklu oprocz objawow na @ zadnych ciazowych nie bylo ;) Teraz zycze Ci juz szybkiego zafasolkowania :):)
13 lata 8 miesiąc temu #92323 przez Dorciaition
Cześć dziewczęta :blink:
Ale miałam do nadrabiania :) Byłam na roczku chrześniaka w weekend.

Gabi i Mała Czarna, Wiki, WielkaB witajcie :lol: Super, że jesteście u nas. Trzymam kciuki żeby szybko się udało i wierzę, że tak będzie, bo nasze forum jest magiczne. Aa, i muszę Was uprzedzić- uzależnia :silly:

Lacrijka no jestem bardzo ciekawa co tam u Ciebie się dzieje...

Madziaska nie denerwuj się. Na pewno wszystko będzie dobrze! Skoro gin tak mówił to uwierz mu :kiss:

Tylko na mnie nie krzyczcie. :P
Mówię, że nie macie się denerwować, a sama mam takiego stresa, że idę jutro na betę. B) B)

Alanek[*] :(
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #92335 przez madziaska
Witam nowe staraczki :)
Mnie dzisiaj dopadly lekkie mdlosci, moze to dziwne, ale ciesze sie z nich ;)
Lacrijka zrobilas test???
Dorcia dzieki :kiss:
13 lata 8 miesiąc temu #92338 przez bewipo
madziaska to nie dziwne, że cieszysz się z mdłości :) Ale pewnie niedługo zaczniesz na nie narzekać ;)
13 lata 8 miesiąc temu #92341 przez Mirella
Dorcia oszalałaś ewidentnie i to podwójnie ;)
Po pierwsze po co mówisz nowym staraczkom że forum uzaleznia? Jeszcze pójdą w diabły....

po drugie po co na betę? coś się stało czy Cię schiza dopadła?

ehhh, nie pilnować Was przez chwilę....

Lacrijka coś mi się wydaje że testa kupiłaś czy mi się wydaje?
13 lata 8 miesiąc temu #92353 przez Dorciaition
Mirella wiedziałam, że mnie opierniczysz :silly: Wcale nie jestem zdziwiona :P
A tak chcę iść żeby sprawdzić czy jest ok, bo do gina dopiero za tydzień :dry:
A, że forum uzależnia to komplement :lol: :silly:

Madziaska wcale się Tobie nie dziwię, choć faktycznie później nie będzie to zbyt przyjemne, ale też chciałbym mieć mdłości itp.

13 lata 8 miesiąc temu #92361 przez Mirella
A pewnie, wiadomo ze na mnie liczyć można, że zaraz za wałek złapię :P
a jednak schiza.... ehhh
no ale popatrzę na to przez palce, wyjątkowo!
13 lata 8 miesiąc temu #92374 przez gosiak
cześć dziewczyny nie pamiętam czy dziś pisałam (?) jakoś taka cisza tu dziś :S

Dorcia Dorcia no jak Cię tak kusi ta betka to idź, ale idziesz tam gdzie ostatnio? no żebyśmy znowu nie czekały tyle dni :P jak drugi raz takie coś się zdarzy to wiesz... już na pewno wszystkie pójdziemy po te wyniki :lol: :lol:

madziaska no prosze mdłości Cię dopadły ...no życzę aby jak najkrócej trwały :woohoo:

Lacrijka??????????????

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 8 miesiąc temu #92383 przez mala_czarna
Jeśli o mnie chodzi to mnie tak łatwo nie wystraszyć :) Forum uzależnia -zauważyłam. Odkąd sie zapisałam to tego forum nie ma dnia abym tu nie zajrzała :laugh: Z niecierpliwoscią śledzę Wasze losy. A ja z niecierpliwoscią wyczekuję @. Ehh jeszcze 2 dni do @ i zobaczymy. Jak narazie żadnych objawów zbliżającej się @.. ale byc moze wkrecam sobie sama :blush:

madziaska życzę Ci aby to była fasolka :)

Lacrijka moze zdradzisz jaki wynik testu? Czekamy z niecierpliwoscią.

3mam kciuki!!
13 lata 8 miesiąc temu #92389 przez Dorciaition
O, dzięki Mirella :laugh:
Gosiak idę do tych samych babek :dry: Mam tam najbliżej :S Już jutro z samego rana uprzedzę je, żeby wyniki lepiej były na czas, bo będą miały z Wami do czynienia :side:
Mam potrzebę pójścia na betę :blink: choć wiem wiem gadałam, że już nie pójdę, ale jak wiadomo kobieta zmienną jest :lol:

Widzis Mirella Mała_czarna się nie boi i z nami zostanie :P Powodzonka!

Lacrijka...

13 lata 8 miesiąc temu #92394 przez gosiak
madziaska już zafasolkowana :laugh: :laugh: pozwolę sobie przypomnieć :blush: wiem wiem tyle nas tu że można się pogubić :silly:

za dwa dni się okaże i Ciebie :side: trzymam kciuki :) ja jeszcze troche poczekam miałam testować w Prima Aprilis ale że mi sie cykle od 2 miesięcy o jeden dzień wydłużyły to dzień po tym zakręconym dniu chyba zatestuję :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży