- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
MartaM wlasciwie to nie wiem, bo z tego wszystkiego to nawet nie zapytalam... Lekarz mowi, ze powinno byc dobrze, wiec mu wierze Ale nie wiem jak wytrzymam te trzy tygodnie....
Lacrijka moja mama miala we wczesnej ciazy krwawienie jak normalna @ polozyli ja do szpitala na 10 dni, a teraz mam 20-letniego brata... Moim zdaniem jak najszybciej powinnas wybrac sie do gin i to chyba obojetnie do kogo byle by mial USG... trzymaj sie
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Madziaska a fotki z usg też ci nie dał?? Na pewno będzie dobrze, trzy tygodnie zlecą
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Lacrijka, czytaj uważnie, otóż ja, z zasady przeciwniczka, w tym wypadku mówię, idź na betę. Tak na wszelki wypadek, po takim mikroporonieniu to zapomnij o przedlużających się objawach ciąży, nie ma być, nie ma bata, i masz rację, przegląd potrzebny, jakieś to u Ciebie nietypowe.
A co do THS czy TSH, czy jak tam się to tarczycowe nazywa, to ja się nie znam, ale na początku staraczek, dawno temu było o tym, i prawdopodobnie Kivi, nasza pierwsza wystarana, straciła przez tarczycę pierwszego szkraba. Także tarczycę wyprostować koniecznie, też nie ma bata.
Wszystkim mówię dzień dobry i idę sobie bo od wczoraj @ i humorek ho ho ho.....
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
madziaska czym Ty się denerwujesz?? lekarz Cię uspokoił że jest dobrej myśli wszystko ładnie wygląda, infekcji nie ma więc nie martw się i broń Boże czasem w necie nic nie czytaj bo cos wyczytasz głupiego i bedziesz sie niepotrzebnie denerwować, wszystko jest i będzie dobrze i już
witam Cię Wiki w klubie
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Lacrijka zasuwaj Ty po testa ino już a potem do pierwszego lepszego gina z usg chyba na usg będzie ktoś umiał rozpoznać czy jest fasolka czy nie no bo te Twoje objawy to na prawdę podejrzane
m
No wlasnie wiem, ze to nie jest zbyt normalne..a widziałas moja tempke z dzisiaj ?? i to wyjełam teromometr po pierwszym pikaniu, a dopiero pozniej przeczytałam na instrukcji (nowy) ze i tak trzeba trzymac najkrócej 3 min a pika po 60sek..wiec nie wiem jaka bym miała tempke jakbym pomierzyła te 3 min.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaciskam kciuki!!
Martus nie martw sie, napewno nic sie zlego nie dzieje - ale ja chyba dlatego seksu nie bede uprawiac
Madziaska nie kazdy daje foty z USG wiec luuuuuzik!! Najwazniejsze, ze jest ok!!
Nie wiem co mi sie podzialo, ale pomylam gary, zrobilam 3 prania i juz 2 schowalam suche... Glodna jestem ciagle i mnie mdli... I zjadlam ogorki kiszone 2 + kiwi
I nie zapeszac ale poszlam do wc i... pierwszy raz w zyciu mam wrazenie, ze widac mi brzuszek!! Stalam i sie gapilam jak glupia - oby tak dalej
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Lacrijka widziałam temperature i zdziwiła mnie strasznie na poączątku cyklu i po okresie to troche dziwna taka wysoka
na początek domowy sposób - test...a potem zbadać się dokładnie...
no ja już też drugie pranie robię, kurze pościerane, poodkurzałam, pomyłam podłogi i teraz jakiś szybki obiad bo nie chce mi sie dziś kwitnąć w kuchni...
Magda a Ty jeszcze mniejsze czcionki ustaw ja mam słaby wzrok kobito musiałam nosem o monitor miziać...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Dzien dobry dziewuszki Widze, ze wszytskie spia, ja wczoraj polozylam sie po lekarzu po 20, strzasznie chcialo mi sie spac
A u lekarza, to tak: zrobil USG i jest pecherzyk ciazowy, mowi, ze owu pewnie byla pozniej, to by sie zgadzalo Twierdzi, ze to tak szybko sie rozwija, ze moze za dwa dni wiecej juz byloby widac... Gin mowi, ze jest dobrej mysle, ale dal mi DUPHASOTON, poniewaz w ty czasie czesto dochodzi do mikroporonien i tak na wszelki wypadek mam go brac.... Nastepna wizyta za trzy tyg, jak nic po drodze sie nie wydarzy... Przypomne, ze wczorja byl 37 dzien cyklu....Najdluzsze cykle mialam 31 dniowe... W sumie dobrze, ze poszlam, bo zadnej infekcji nie ma, a tego balam sie najbardziej :)Aaaa i mam zrobic bete...
DIANKA w ktorym dniu cyklu bylas dokladnie pierwszym razem i nie bylo widac???????
WITAJ WIKI !!!!!
Madziaska- ja byłam w 5tc4d i było już całe 3mm, a w czwartek idę i okaże się co widać. Duphaston też biorę, ale dlatego, że dopatrzył się jakiegoś małego krwiaczka, mam nadzieję, żę wszystko będzie dobrze. Usg mi robił, zdjęcie dostałam i wyszedł 6tc. Betę robiłam w 31,33,35 dc i powiedział mi, że mam więcej nie robić, bo będę schizy przechodzić Więc się dziewuszko nie martw na zapas, tylko trzeba myśleć pozytywnie, bo stres niczemu dobremu nie służy.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mirella i Gosia - laski jak bedzie co pokazywac to napewno pokaze
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...