BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 8 miesiąc temu #92396 przez Dorciaition
Magda już się nie mogę doczekać jak zobaczę Twój brzuszek :woohoo:
Angelika poprosimy o Twój :lol:

Gosiaczku faktycznie lepiej poczekać 1,2 dni i wtedy testować! Trzymam z całego mojego serduszka wielkie kciuki :side: za Ciebie Mała_czarna i resztę też oczywiście. Co by było dużo fasoleczek! :)

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #92398 przez mala_czarna
W Prima Aprilis a to dopiero byłby psikus :) ale za to jaki kochany :woohoo: Jeśli mi wykraczecie tego dzidziusia to Was chyba wycałuję :)
13 lata 8 miesiąc temu #92399 przez Dorciaition
My z radości Ciebie też wycałujemy :laugh:
A to już na zachętę :kiss: :kiss: :kiss:

13 lata 8 miesiąc temu #92405 przez mala_czarna
Dzięki :) dobre fluidy pilnie potrzebne :) Byleby od tego całowania deszcz nie zaczął padać :lol: bo juz sie piękna wiosna robi... :kiss:
13 lata 8 miesiąc temu #92408 przez Dorciaition
Haha, chyba nie będzie tak źle :silly: A, że wiosna to faktycznie, tylko niech ten śnieg jeszcze do końca stopnieje :)
Do juterka dziewczęta :kiss:

Załączniki:
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #92409 przez madziaska
mala_czarna tak jak Gosiak mowi ja juz zafasolkowana ;)
Gosiaku no to czekamy z niecierpliwoscia... za tydzien bedzie juz wiadomo :* Trzymam kciuki Kochana...
Dorcia trzymam za bete :)
13 lata 8 miesiąc temu #92414 przez mala_czarna
oj madziska tak sie cieszę, razem z Tobą. Teraz tylko 3mac kciuki aby wszystko przebiegało dobrze.
13 lata 8 miesiąc temu #92415 przez mala_czarna
Dziewczyny i ja zmykam spać :) Dobranoc, niech Wam sie aniołki przyśnią
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #92417 przez Dorciaition
Dziękuję kochana :kiss:
A Ty na Twoją zaleconą kiedy się wybierasz? Trzymam kciuki, choć wiem, że to tylko formalność. :)

Widziałyście coś takiego allegro.pl/lalka-jak-prawdziwe-niemowle-reborn-i1519630020.html

Jestem w totalnym szoku! Ale po co komuś taka lala?

13 lata 8 miesiąc temu #92421 przez Majowka
Jestem w szoku po zobaczeniu tej lali!!!!!!!
Czego to ludzie nie wymysla..............................
Jeszcze troche i bedzie sobie mozna kupic mamusie i tatusia :dry:

Tez jestem ciekawa na co komu taka lalka....?!?! bo jak bym kupila dziecku do zabawy to by pewnie straszyla kolezanki i strasze Panie, hehehehehe

Moze kiedys, jak sie ta zabawka upowchrzechni, to bedzie normalka, zobaczcie lalki naszych mam - szmaciaki, a ja chodzilam juz z rozowiutkim bobaskiem, teraz lale placza, robia kupy.....wiec za kilka lat beda wygladaly jak prwdziwe :D
13 lata 8 miesiąc temu #92425 przez Dorciaition
Mnie kojarzą się z horrorem. :S Fakt, są jak prawdziwe i ładne, ale mnie przerażają. :ohmy:
Właśnie czytałam, że kobiety po stracie dziecka zamawiają takie lalki. Zrobią taką samą jak to dziecko. W życiu czegoś podobnego bym nie kupiła.
Patrzeć na taka lalke, która faktycznie jest podobna do dziecka i która sie nie rusza... Oj nie! Dla mnie to tak jak posypywanie rany sola.
Faktycznie- czego to ludzie już nie wymyślą. :S

13 lata 8 miesiąc temu #92426 przez Edyta
ja tez obejrzalam ta lale i musze powiedziec ze tez sie zastanawiam po co ktos takie cos wymysla fajnie to wyglada ale mnie sie odrazu kojarzy ze jak by mamy chodzily z takimi lalkami na spacery i zamienialy dzieci na lalki eh masakra jaks do horrorow to moze sie nadac :angry:
13 lata 8 miesiąc temu #92430 przez Mirella
Brrrrrr...... koszmar koszmar i jeszcze raz koszmar, tak szczerze mówiąc to te lalki wcale mi się nie podobają, coś dziwnego w nich jest.
13 lata 8 miesiąc temu #92446 przez Lacrijka
Czesc Dziewuszki..

Przepraszam ze nie dalam wczoraj znac co z testem, ale rano nie mogłam sie zalogowac do forum.. Wyskakiwał mi jakis błąd.. A pozniej cały dzien poza domkiem Castorama, Obi itd itd..zaczynamy wykonczeniowy szał domkowy.. A wieczorem padłam na ryjaka..
Ale to Was srednio interesi w porównianiu z testem :P :P :P Jedna kreska, bobo test niebieski. No nic, byle do środy i bedzie przegląd..bede tam siedziec godzine (z zegarkiem w reku) coby mnie dobrze poogladał bo to juz nie sa zarty..tempka wysoka była chyba wynikiem wadliwej bateryjki którą juz wymieniłam nową na nową w sumie :huh: :huh: :huh:

Ja dzis znowu szał zakupowy..steropiany, piaski i te sprawy..czyli to co kobiety lubia najbardziej hahaha

Ps. Lalka okropna, efekt straszenia lepszy niz u Czaki
Ps 2 Trzymam kciuki za betujace dziś
Ps 3 Gosiak zostaw testy !!!
Ps 4
Załączniki:
13 lata 8 miesiąc temu #92448 przez Dorciaition
Lacrijka w takim razie czekamy do środy... Szybko zleci w tym szale zakupów :blink:

Ja już po becie i dalej idę się położyć. PODOBNO jutro będę wyniki :side:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży