- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- mala_czarna
- Gość
13 lata 8 miesiąc temu #91951 przez mala_czarna
No i Małysz skoczył..wreszcie sie Polacy doczekali. Ale ja trochę zawiedziona, liczyłam na te mini zawody a tu nie było dane.
Lacrijka moim zdaniem objawy są dziwne i dają do myślenia. Dziewczyny mają rację. Najlepiej jest sprawdzić jak najszybciej. Giny to też ludzie i mogą się pomylić. Znalazłabym jakiegos prywatnie gina i szybko sie udała. Myślę, że ktoś się znajdzie (przecież nie musi być od razu z najwyższej półki). Spawdzi, zrobi przegląd i powie jak sprawa się przedstawia. A na kolejną wizytę możesz przecież iść do renomowanego lekarza, który dalej Cię poprowadzi. To tylko moje skromne zdanie..
Lacrijka moim zdaniem objawy są dziwne i dają do myślenia. Dziewczyny mają rację. Najlepiej jest sprawdzić jak najszybciej. Giny to też ludzie i mogą się pomylić. Znalazłabym jakiegos prywatnie gina i szybko sie udała. Myślę, że ktoś się znajdzie (przecież nie musi być od razu z najwyższej półki). Spawdzi, zrobi przegląd i powie jak sprawa się przedstawia. A na kolejną wizytę możesz przecież iść do renomowanego lekarza, który dalej Cię poprowadzi. To tylko moje skromne zdanie..
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 8 miesiąc temu #91964 przez angellika1
Mirella ja z dobranocek wyrosłam razem z moim synem ale muszę się z powrotem przyzwyczajać
Lacrijka a ja uważam ze Ci najlepsi lekarze to czasem już "po łebkach"badaję bo są tak bardzo pewni swojej wiedzy ....
Lacrijka a ja uważam ze Ci najlepsi lekarze to czasem już "po łebkach"badaję bo są tak bardzo pewni swojej wiedzy ....
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 8 miesiąc temu #91979 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Aaaaaaaaaaa maz mi rozwalil auto
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #91996 przez Lacrijka
MagdaM napisał:
To teraz kupi Ci nowy Ja tak wlasnie zdobyłam nowe autko
Kupiłam na rano testa..mam cos z głowa chyba..Ale strzele, a co tam
Aaaaaaaaaaa maz mi rozwalil auto
To teraz kupi Ci nowy Ja tak wlasnie zdobyłam nowe autko
Kupiłam na rano testa..mam cos z głowa chyba..Ale strzele, a co tam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Lacrijka.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 8 miesiąc temu #92007 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Ten jest nowy - od pazdziernika go mam
Trzymam kciuki za testa!!
Ide spac
Trzymam kciuki za testa!!
Ide spac
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #92014 przez Diana
Madziaska ja byłam też koło 37 ale dokładnie nie pamiętam. Ale ja miałam cykle średnio 33 dni. A poza tym sprzęt do usg był chyba kiepskiej jakości!
Lacrijka to zrób jeszcze ten test! A beta w takich małych ilościach to może być też błąd pomiaru!
Marta to na pewno nic takiego po prostu zakwasy masz może!
Witaj Wiki!
Magda to szkoda ale nie ma co się denerwować, samochód rzecz nabyta!
Lacrijka to zrób jeszcze ten test! A beta w takich małych ilościach to może być też błąd pomiaru!
Marta to na pewno nic takiego po prostu zakwasy masz może!
Witaj Wiki!
Magda to szkoda ale nie ma co się denerwować, samochód rzecz nabyta!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Diana.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 8 miesiąc temu #92092 przez ann-sunshine
Dzień dobry w niedzielny poranek,
gabi i mała czarna, wiki dopiszcie się do listy staraczek jeżeli chcecie oczywiście: www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...meldunek/Page-4.html
Magda - auto, no cóż będzie nowe, a Ty się ciesz że mężowi nic się nie stało, bo męża nie tak łatwo wymienić na nowy dobry model
lacrijka, daj znać co w środę lekarz zobaczy na badaniu
wiki witaj, życzę szybkiego zafasolkowania
mała czarna - chyba czytałaś nasze wcześniejsze wpisy, więc do obecnych objawów ciąży podchodź sceptycznie, bo my kobiety już tak mamy, że jak chcemy dzidzię to objawy mamy wszystkie nawet jak dzidzi jeszcze nie ma
małpa mało dała mi się we znaki tym razem, ale sprzątanie w ogrodzie za to mocno - wszystko mnie boli, ale to nic bo zaraz zrobi się zielono i pachnącą
gabi i mała czarna, wiki dopiszcie się do listy staraczek jeżeli chcecie oczywiście: www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...meldunek/Page-4.html
Magda - auto, no cóż będzie nowe, a Ty się ciesz że mężowi nic się nie stało, bo męża nie tak łatwo wymienić na nowy dobry model
lacrijka, daj znać co w środę lekarz zobaczy na badaniu
wiki witaj, życzę szybkiego zafasolkowania
mała czarna - chyba czytałaś nasze wcześniejsze wpisy, więc do obecnych objawów ciąży podchodź sceptycznie, bo my kobiety już tak mamy, że jak chcemy dzidzię to objawy mamy wszystkie nawet jak dzidzi jeszcze nie ma
małpa mało dała mi się we znaki tym razem, ale sprzątanie w ogrodzie za to mocno - wszystko mnie boli, ale to nic bo zaraz zrobi się zielono i pachnącą
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 8 miesiąc temu #92124 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hej
Musicie myslec tylko o tym, ze ja nie mieszkam w miescie. Tu nie ma ani autobusu ani busa. Do sklepu, do lekarza trzeba miec samochod. Na uczelnie rowniez. A ja go wlasnie nie mam. I mamy inne wydatki niz naprawa pilna auta, bez ktorego jestem jak bez reki
Dzis jestem troche zla, bo to ewidentnie jego wina i jego glupota. No ale tez przez to, ze ja mam auto lepsze i mocniejsze wiec jak on w nie wsiadl to podzialaly mlodziencze zapedy
Grrrr
Musicie myslec tylko o tym, ze ja nie mieszkam w miescie. Tu nie ma ani autobusu ani busa. Do sklepu, do lekarza trzeba miec samochod. Na uczelnie rowniez. A ja go wlasnie nie mam. I mamy inne wydatki niz naprawa pilna auta, bez ktorego jestem jak bez reki
Dzis jestem troche zla, bo to ewidentnie jego wina i jego glupota. No ale tez przez to, ze ja mam auto lepsze i mocniejsze wiec jak on w nie wsiadl to podzialaly mlodziencze zapedy
Grrrr
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- wielkaB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- teraz czekam na moje malenstwo
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #92161 przez wielkaB
witam jestem tu nowa my z moim mezem starmy sie o dzidzie juz rok i 7 miesiecy przeszłam juz duzo lekarzy i kazdy mowi mi ze wszystko jest w porzadku a moja psychika mnie blokuje niby juz nie mysle o dziecku dalej go nie ma czasem mam juz dosc
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 8 miesiąc temu #92166 przez ann-sunshine
Witaj WielkaB,
na tym forum jest tyle różnych historii ile dziewczyn, poczytaj sobie ten wątek od początku
ja z moim menem staramy się dopiero 3 cykl, ale są tu dziewczyny które starały się dużo dłużej i powiedzą Ci, że nie warto tracić nadziei, bo cuda się zdarzają i pojawiają się szczęśliwe fasolki
na tym forum jest tyle różnych historii ile dziewczyn, poczytaj sobie ten wątek od początku
ja z moim menem staramy się dopiero 3 cykl, ale są tu dziewczyny które starały się dużo dłużej i powiedzą Ci, że nie warto tracić nadziei, bo cuda się zdarzają i pojawiają się szczęśliwe fasolki
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #92197 przez Majowka
Czesc WielkaB!
Witamy serdecznie na naszym forum
ale fajnie, tyle nowych staraczek, hehe, bedzie razniej
Nie poddawaj sie, po takich dlugich starankach to faktycznie mozna juz sie troszke zdolowac, ale jesli juz kilku lekarzy stwierdzilo, ze wszystko ok, to po prostu trzeba sie duzo przytulac i czekac
Witamy serdecznie na naszym forum
ale fajnie, tyle nowych staraczek, hehe, bedzie razniej
Nie poddawaj sie, po takich dlugich starankach to faktycznie mozna juz sie troszke zdolowac, ale jesli juz kilku lekarzy stwierdzilo, ze wszystko ok, to po prostu trzeba sie duzo przytulac i czekac