BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 9 miesiąc temu #91530 przez Wiki81
Ja też siedzę i czytam i czytam a w mieszkaniu bałagan :lol:

gabi28: Do maja jeszcze miesiąc z kawałeczkiem więc może jeszcze ktoś dołączy do nas :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #91560 przez Majowka
Czesc Wiki!
W grupie raziej :)
13 lata 9 miesiąc temu #91576 przez Mirella
Wiki witaj i rozgość się :D
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #91602 przez madziaska
Dzien dobry dziewuszki :) Widze, ze wszytskie spia, ja wczoraj polozylam sie po lekarzu po 20, strzasznie chcialo mi sie spac ;)
A u lekarza, to tak: zrobil USG i jest pecherzyk ciazowy, mowi, ze owu pewnie byla pozniej, to by sie zgadzalo ;) Twierdzi, ze to tak szybko sie rozwija, ze moze za dwa dni wiecej juz byloby widac... Gin mowi, ze jest dobrej mysle, ale dal mi DUPHASOTON, poniewaz w ty czasie czesto dochodzi do mikroporonien i tak na wszelki wypadek mam go brac.... Nastepna wizyta za trzy tyg, jak nic po drodze sie nie wydarzy... Przypomne, ze wczorja byl 37 dzien cyklu....Najdluzsze cykle mialam 31 dniowe... W sumie dobrze, ze poszlam, bo zadnej infekcji nie ma, a tego balam sie najbardziej :)Aaaa i mam zrobic bete...
DIANKA w ktorym dniu cyklu bylas dokladnie pierwszym razem i nie bylo widac???????
WITAJ WIKI !!!!! :)
13 lata 9 miesiąc temu #91605 przez MagdaM
Czesc Wiki :)

Boze a ja zaczynalam staranka od maja rok temu - ale zlecialo :ohmy:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 9 miesiąc temu #91642 przez angellika1
Witaj Wiki :) Forum staraczek jest wyjątkowe :) Na pewno niedługo zafasolkujesz:)
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #91673 przez Lacrijka
Czesc..

Wiecie co mnie zastanawia od paru dni.. Ile po mikroporonieniu które prawdopodobnie miałam w poprzednim cyklu moga sie utrzymywac "objawy" ciazy. Wtedy miałam ciagle problemy ze zgaga, powiekszone piersi, mrowienie w sutkach i swedzenie, wzdecia na wieczor, śpioszkanie non stop właczone, kłucie w jajnikach itd itd..Jestem niby dwa dni po @ a te objawy nie ustapiły..Jak byłam rano w sklepie to dostalam takiego swedzenia cyców ze szok.. Nie wiem juz co o tym myslec.. No i jak zmierzyłam sobie rano tempke to miałam prawie 36,9 :ohmy: :ohmy: :ohmy: dobry gin potrzebny chyba od zaraz !!!!!!

Wiki witaj :laugh:
13 lata 9 miesiąc temu #91675 przez angellika1
Lacrijka a ginka w 100% potwierdziła mikroporonienie? Zrobiła Ci jakieś badanie
Przepraszam ale nie pamiętam beta też Ci spadla?
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #91680 przez Lacrijka
Angelika - nie badał mnie gin w ogole, spojrzał na bete i po wyniku (beta spadła) wywnioskował ze po ptokach..aleeee w ten sam dzien co beta spadła rano robilam test i były dwie kreski (czułosc 25) a poprzednia beta była 12,16..a od poniedziałkowego testu do bety która była juz niska mineły 2 godziny.. I przez dwie h beta mogła poleciec z ponad 25 (tak sadze, skoro test 25 pokazał II) do 2,9 ??? Nie wiem, a najdziwniejsze jest to ze, nie siedze i nie wkrecam sobie tych objawow, pogodziłam sie juz z tym co sie stało i one same o sobie daja znac..wiec nie urajam sobie :huh: :huh: :huh:

Wklejam test z poniedziałku..
Załączniki:
13 lata 9 miesiąc temu #91685 przez angellika1
qrcze to ja już nie kumam, masz wszystkie objawy ciaży a w ciąży nie jesteś?? A masz jeszcze jakiś zapasowy test?
Najlepiej bedzie jak zmienisz lekarza gdyby nie spadek bety to bym byla pewna ze gin sie pomylił.
13 lata 9 miesiąc temu #91689 przez Lacrijka
No szukam nowego gina, ale terminy masakra !!!!!!!!!!!! Dzis znalazłam jeszcze jedna fajna babeczke..termin ?? 7.07 !!!!!!!!!!

Masakra !!!!
Dobra, nie doszukuje sie juz niczego.. Ide sprzatac lepiej :) :) :)
13 lata 9 miesiąc temu #91706 przez MagdaM
Lacrijka wiem, ze pewnie nie zwrocisz uwagi na to co napisze, ale skoro gin nie badal Cie wogole to co mogl stwierdzic? Nic! Co to za gin do jasnej cholery...
W jakim Ty rejonie mieszkasz?? Terminy straszne - az uwierzyc nie moge :ohmy:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 9 miesiąc temu #91710 przez bewipo
Lacrijka objawy powinny ustąpić od razu.
Spadek bety w ciąży tez może się zdarzyć w przypadku gdy były dwa zarodki, a jeden obumarł. Co w sumie nie jest jakąś rzadkością.
madziaska pęcherzyk jest to dobrze. Duphaston to już wszystkim standardowo zapisują :)
13 lata 9 miesiąc temu #91714 przez Lacrijka
MagdaM napisał:

Lacrijka wiem, ze pewnie nie zwrocisz uwagi na to co napisze, ale skoro gin nie badal Cie wogole to co mogl stwierdzic? Nic! Co to za gin do jasnej cholery...
W jakim Ty rejonie mieszkasz?? Terminy straszne - az uwierzyc nie moge :ohmy:

Madzia, dlaczemu z góry zakladasz ze nie zwróce uwagi na to co mi napiszesz ?? Jest cos o czym nie wiem ?? :P
Ja jestem z Wro i takie tu sa terminy..Oczywiscie do pierwszego lepszego dostałabym sie od reki ale ja chce próbowac do jakiegos z lepszą renoma sie wcisnac..zeby mial wiedze, a nie jak to Gosiaku wczoraj nazwał slepego dziecioła co w pipy zagląda hihihi

Bewipo wlasnie mi tez sie wydaje ze juz po teoretycznej @ nie powinnam miec objawów..ale teraz np. to jajcor mnie tak pika ze szok..na owu za szybko bo ja to z tych 20d.c owulkowych jestem.. Trzeba isc na przegląd podwozia natentychmiast !!!
13 lata 9 miesiąc temu #91733 przez Marta M
Lacrijka a ta @ byla taka sama jak zwykle, czy czyms sie roznila od poprzednich? Trwala tak samo dlugo? Moze dla pewnosci zrob jutro test, a juz koniecznie zmien gina...

Ja znow sie martwie bo od przytulanka z mezem, a dawno go nie bylo boli mnie podbrzusze, zwlaszcza przy wstawaniu, poruszaniu sie..heh..

Madziaska, wiekszosci mowia ze wczesna ciaza a po kilku tygodniach okazuje sie ze wiek plodu sie wyrownuje do daty ostatniej miesiaczki :):) A z ciekawosci ile mm ma Twoj pecherzyk?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia