BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #927329 przez anoda89
Sorry, że wam tak nachalnie Wojtasa wrzucam ale wychwalić się nie mogę ;) :P :laugh:

Oglądanie listków i taaakie wielkie oczy ;) :)

a tu chciał chyba z łóżeczka uciec :cheer:
Załączniki:
Podziękowania: Mała

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #927338 przez Mirella
Anoda nie masz tych bocznych ochraniaczy do łóżeczka? Uciekanie uciekaniem, ale wiesz.... ja od straszenia jestem daleka, ale Duśka kiedyś przełożyła sobie nogę przez dwa szczebelki, nie wiem jakim cudem, darła się jak nie wiem co bo nie mogła wyjąć, za mała była, żeby rozumiała co to znaczy "nie ruszaj się" a ja byłam bliska zawału normalnie. I niby miałam ochraniacze a ona i tak taki numer wycięła ;/

U mnie pierwszym objawem ciąży to była masakryczna senność, zaczęło się mniej więcej tydzień po zapłodnieniu, codziennie po południu co najmniej dwie godziny spałam. I wcale mi to nie przeszkadzało spać w nocy ;/

10 lata 6 miesiąc temu #927348 przez anoda89
Mirella mam ale jeszcze ich nie użyłam żeby na młodego mieć oko nie wstając z fotela ;) Kurcze to może założę bo ostatnio co się przebudzę to on w poprzek śpi.

10 lata 6 miesiąc temu #927353 przez MoNiaaa
anoda piękny ci on :)
Mirella widze ze Duzka od początku niezla artystka była!!
ja z początku uzywalam tych ochraniaczy na szczebelki ale ok 5mc chyba zdjelam bo Zuzia z kolei naciagala go tak do siebie i często glowe sobie zakrywala mimo ze był przywiązany

wczoraj urodzila moja kolezanka niestety kilka miesięcy temu nasi mezowie się"pogniewali na siebie" i nie widujemy się już wiec maluszka zobaczę tylko na fb lub gdzies przypadkiem :P az od rana mam jakiś napływ checi na kolejnego bobasa :P :blush: ciekawe czy to kiedyś minie ?

http

]

10 lata 6 miesiąc temu #927367 przez Magdzialenka
Anoda89- śliczny bobas :) zazdraszczam

Jeżeli chodzi o moje objawy to brak :(
jedynie kucie jajników -dzis juz tylko delikatne i przedwczoraj cała noc nie spałam...wiercilam sie do 6 rano nie wiem czemu...
Znając życie w niedziele przyjdzie @

10 lata 6 miesiąc temu #927397 przez MoNiaaa
mamy 1000 stron :laugh: :laugh: :laugh:

magdzialenka czekaj cierpliwie wiem ze się latwo mowi bo tez wyskakiwałam z testami przezd spodziewana @ ale tylko się denerwowałam później i plulam sobie w brode po co.
poki nie ma @ jest nadzieja :)

http

]

10 lata 6 miesiąc temu #927406 przez Magdzialenka
Sa dwa uda albo sie uda albo sie nie uda :) :silly: :side:

10 lata 6 miesiąc temu #927413 przez anoda89
Monika ja na Wojtka muszę mieć oko cały czas i nie wiem czy mu się to będzie podobało bo nic nie będzie widział chociaż łóżeczko jest tylko do spania ewentualnie jak chcę mleko zrobić to go wkładam ale to rzadko. Monika no to na co czekasz ;) Polujcie teraz na chłopaka :P

Magdzialenka zaraz będzie rok od mojego pierwszego testu który mi nic nie pokazał a 5 dni po spodziewanej @ piękne II kreski. Tobie też tego życzę z całego serca
:)

10 lata 6 miesiąc temu #927418 przez Magdzialenka
Dziękuje :)

10 lata 6 miesiąc temu #927429 przez mesy
kurcze zabijcie mnie ale zapomnialam wam tu dac znac :dry:

ma ie mojego zlosnika

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

porod wspominam dobrze i za 2 lata wracam na staraczki :P nie nadrobie was :/
Podziękowania: Asik, Mała

10 lata 6 miesiąc temu #927438 przez anoda89
Mesy Ty cholero :angry: ;) :) No ja Cię wywoływałam w czasie ciąży ale jak żeś o nas zapomniała i nie wchodziłaś to nie wiesz :P
Patryk cudo :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Jak Ci idzie mamowanie?

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #927446 przez mesy
an oda wiem :P koncowka ciazy byla dla mnie ciezka i brzuch wydawal mi sie wielki a teraz za nim tesknie :P haha bylam straszna maruda :P o dzis na fb znalalzlam takie cos i tj w 100% prawda

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wojtek cudoo ♥♥♥

mamowanie idzie jakos idzie ;) z dnia na dzien co raz lepiej i co raz bardziej kocham moje dziecko :)

gosiaa trzymam za ciebie kciuki :* w koncu zdecydowaliscie sie zrobic ruch w kierunku
:) super - bardzo sie ciesze ;)
Podziękowania: gosiak

10 lata 6 miesiąc temu #927448 przez anoda89
Dobra jesteś rozgrzeszona ;) No ja się nie wypowiem czy to prawda bo mi szybko zleciało i cc miałam ponad 2 tyg wcześniej. Poczekaj jak Patryk będzie miał ze2-3 mich to dopiero się jak łyse konie będziecie znać i wszystko będzie cacy.

10 lata 6 miesiąc temu #927450 przez mesy
anoda no czekam , czekam ;) choc poznajemy sie co dzien i codziennie maly nas zaslakuje czyms innym ;) np jak ma robic kupe to robi usta w dziubek i juz wiemy co jest na rzeczy haha

10 lata 6 miesiąc temu #927454 przez anoda89
hahaha dobre :cheer: u nas młody robi się dziwnie spokojny i zaraz zaczyna się stękanie aż w pokoju atmosfera się psuję :laugh:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka