- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
moofka napisał: hej wtrącę się i zdradzę, że na wątku owu u mesy zdiagnozowano fazę maniakalnego macierzyństwa
Tylko, że my obydwoje byśmy chcieli 3, nawet 4 Ale ja muszę też do pracy kiedyś wrócić, chcemy dla każdego dziecka coś odłożyć, może kawałek ziemii kupić, żeby miały coś na start w swoim życiu. Im więcej dzieci tym jednak o to trudniej. Obydwoje z mężem uwielbiamy podróże a im wiecej dzieci tym trudniej dziadkom sprzedac na tydzien itd generalnie postanowilismy, ze nie bedziemy sie starać o 3. Do tego ja mam już 5 ciąże, muszę brać w ciąży luteinę i leki na tarczyce. Od 2010 roku co roku jestem w ciazy i troche mam psychicznie dosc.mesy napisał: bella ale dwojka tez jest ok a moze z czasem twojemu sie odmieni albo zycie samo was zweryfikuje i trzecie samo wskoczy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z Antkiem kłucia, bóle podbrzusza, bezsenność, częstomoczMagdzialenka napisał: Dziewczyny a jakie mialyscie objawy ciazy w pierwszych tygodniach?
W obecnej ciąży wzdęcia, gazy, tańczące jelita nawet w nocy, wzmożona diureza...`
Ups - sorki przez Antka mi się 2 posty dodały.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
moof poki co bedzie maminsynek jak bedzie mial siostrzyczke , albo braciszka to sie odmamuni
- Magdzialenka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Martyna - ja miałam raz taki miesiąc ze byłam pewna ze to ciaza wszystkie objawy miałam książkowo hehe teraz nawet nie mowie na głos jak cos mnie boli albo czuje sie dziwnie bo to moj mózg warjuje ;P
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mesy napisał: bella a to inna sprawa. No chyba , ze ...ale to fakt jak sie juz dziecko ma to sie odklada dla niego jak najwiecej , a czym wiecej dzieci tym trudniej
moof poki co bedzie maminsynek jak bedzie mial siostrzyczke , albo braciszka to sie odmamuni
haha oł jee
to tak jak u mnie
Antek zasypia z mamusią, śpi z mamusią, daje buzi mamusi minimum 5 razy dziennie i po przebudzeniu Gdy wyjde z pokoju to od razu "mama!" - nawet jak sikam to mnie za majtki trzyma i woła "sisi!"
Będzie dzidzia to bede miała 2 misie tulisie A z czasem licze na to, że się zajmą sobą
Dzieci tak krótko są dziećmi - trzeba korzystać
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Jak wy urodzicie kolejne szkraby to moze i ja wroce na staraczki, ale to ewentualnie za 3 lata, tak zeby jedna w szkole a druga w przedszkolu byly. No i niestety pod warunkiem ze przez te lata finansowo sie u nas poprawi
Dziekuje wam za mile slowa pod adresem moich ksiezniczek :-* wszystkim staraczkon zycze takich skarbenkow
Martyna pierwsze objawy: bol podbrzusza jak na @, bol piersi po bokach, piekace sutki, przelewanie w brzuchu, wzdecia i gazy, rozdraznienie jak przed @.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
my tez dzis kuzwa przed oststnia pobudka mieli godzine przed kupe a Patryk jest taki se jak go obudzisz albo kupa go obudzi to nie ma zmiluj....matka dawaj mleko....nie wazne ze jeszcze godzina do karmienia
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
a 3 ojjj mam nadzieje ze tak plan od początku był na trojeczke ja to już bym nawet chciała ale M się zapiera i mowi ze za 2 lata oczywiście wszystko tez zależy od finansów musze mieć prace stala ale jestem dobrej myśli :*
gosiak u ciebie rok a u mnie już prawie 2 lata az sama niedowierzalam kiedyś jak to sobie uswiadomilam
super ze się zdecydowaliście na kolejny krok 3mam kciuki za powodzenie :*
anoda ja już 9 miechow siedze sama praktycznie z dziewczynkami tyle co julka do przedszkola pojdzie i w kolko to samo na rekach jednej reki mogłabym wyliczyć gdzie sama bylam ostatnio na zebraniu u Julki i mimo ze nuda i dupsko mnie bolało od siedzenia to się jaralam ze jestem bez dzieci az nie wiedziałam co z rekami zrobić jak wozka nie pchałam
wogole chyba przy Zuzi jestem calkiem inna mama niż wcześniej nie wiem czy to wiek czy co ?
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Każde dziecko inne Ile dzieci u nas w wątku to każde inaczej. Antek nigdy nie zasypiał sam. A każda próba włożenia go do łóżka dziecięcego to była pobudka i ryk. Mąż stwierdził że wymyślam i sam go próbował usypiać ale po tygodniu walki i płaczu się poddał. Odkąd Antek śpi z nami to przynajmniej się wysypiamy więc on zadowolony i my zadowoleni - a na łóżku miejsca dość, bo łóżko z ramą ma 2,25 x2,25. Do swojego pokoju pójdzie jak będzie wykazywał takie zainteresowanie. Ja tam się lubie przytulać więc mi to nie przeszkadza, a teraz w ciąży przynajmniej nie musze go nosić w nocy jak się budzi na kaszkę.moofka napisał: Bella przeraziłaś mnie trochę Zośka zasypia sama, sypia w swoim łóżeczku i mam nadzieję, że nie będzie mi się uwieszać na majtach w przyszłości co oczywiście nie znaczy, że się nie przytulamy
Teraz czekam aż Antek się obudzi - zjadłam sobie obiad, wziełam delicje i się opierniczam ;D Mały śpi godzine wiec max 5 minut i wstanie.
Martyna jak tam na froncie?
- Nik_a
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- Nik_a
- Wylogowany
- gaworzenie
- Nik_a
- Wylogowany
- gaworzenie
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Nika witaj
Heh wy tak piszecie ile dzieci byscie chcialy miec a ja to marze zeby chociaz jedno bylo i jezeli kiedykolwiek sie uda to chyba na tym jednym zostanie A szczerze mowiac to nawet nie wiem czy o to jedno bedziemy sie starac boje sie
Wrocilam z pracy i nic mi sie nie chce w sumie mam posprzatane wiec leze do gory d*** caly wieczor hehe