BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 6 miesiąc temu #928240 przez MoNiaaa
cuda Majeczka :*:*
mesy to racja tęskni się za takimi maluszkami teraz moja kolezanka urodzila i jak zobaczyłam jej fotke to się rozpływam Zuzia to juz taka pannica duza :)

magdzialenka nie trac nadziei kolejny cykl kolejna szansa :)

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #928251 przez Mirella
Madzialenka nie wyciągnę armaty tylko dlatego, że jestem chora i to za duży wysilek, ale należy Ci się. Gdzie jest Ferri i jej karny jeż???

10 lata 6 miesiąc temu #928253 przez martyna_z
Magdzialenka :* ściskam mocno, uszy do góry bo jak Mirella armatę wyciągnie... ;)

dzieciaki słodziaki :) nawet jakbym nie chciała mieć dzieci to od samego patrzenia można zmienić zdanie :)

Mirella teraz Ciebie dopadło? naprawdę uwierzę że jakiś wirus po forum lata... trzymaj się ciepło

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #928255 przez ferritka
B)
Mirellka mówi karny jeż -Ferri krzyczy "jest, jest jest " :woohoo:
a teraz ide Was nadrobić i...wrzucam raport ode mnie ..
póki co..WRÓCIŁAM moje ślicznotki , tęskniłyście prawda :blush: :blush: !!!! B) B)

dobra, kopiuje z testów bo nie każda tam zagląda ;]
no i szybki raporcik:
mama mooofffka, Ty to masz pamięc bo ja dzisiaj dokładnie wizyte miałam i ...UWAGA!!!! Kuba się obrócił!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: czyli będzie sn a nie cc!!!! uff uff ufff bo wiecie, że ja urodzę migusiem jak Mesy bo ja mam wszystko jak ona bo mi dała takie błogosławieństwo i póki co wszystko mam tak samo - nawet to że mi się na słodkie załaczyło i... narzekanie :whistle:
waży 1750 i standardowo miał piąche na twarzy i nie pokazał, a do odsłuchania przepływów mieliśmy z Dr cudem pięc podejść bo tak mu w sprzęta kopał że nie szło odsłuchać ;) ;)
a no i wiecie no wyprawka!!! jezusie matki i córki jak ja wejde do sklepu to mnie Kręgiel siła z niego wyciąga!! :whistle: szał ciał i mega i w ogóle woow :woohoo: :woohoo: jak ja na to długo czekałam B) B)
z tego wszystkiego to nawet kołyske mam :laugh: no znaczy no bujaczek- leżaczek ooo
wczoraj byliśmy po fotelik, dzisiaj przyszło łózeczko, Kręgiel wraca najpóźniej 10.10 i wtedy wracam do siebie i bedzie wielkie skręcanie gratów... :woohoo: :woohoo:

Chudzinka, Gsia i Gosiak- noooo konkret kroki czyli co krosuje po trzykroć i czekam na kuzynów Kubola jak najszybciej :kiss: :kiss: :kiss:

a że jestem w fazie narzekania to : KUREFKA CO ZROBIC ŻEBY SPAĆ???
no masakra...źle mi sie leży , bolą mnie boki, plecy, pipka jakby mi stado słoni po niej przebiegło i jakby pipki miały kości to bank te z mojej byłyby połamane :S :S jak już znajdę pozycje to...musze siku i znowu się gramole sikam i wracam...zero spania. przez to w dzień jestem wymordowana jakbym cała noc ostry sex z Kręglem miała i po Kreglu z tym całym stadem słoni co mi po pipce latały :blink: jak zyć ????

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
Podziękowania: gosiak, Mała

10 lata 6 miesiąc temu #928309 przez gosiak
Hahahaha stado słoni po pipce latały niach niach :laugh: :laugh: cała feri :lol: oj jak ja Ci zazdraszczam tych zakupków :unsure: fajnie że wrócilaś, pisz tu czasem co u Was...no i pięknie że z Kuba już obrócony i wszystko ładnie, oby poród tak sprawnie i szybko poszedl jak u mesy, skoro masz wsio tak jak Ona ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 6 miesiąc temu #928310 przez Mirella
Ferri pomyśl o Cebuszce ;) Wygooglaj sobie, żeby nie było, że ja tu reklamę odwalam :P ale te co miały to chwalą.

i dzięki za jeża, bo ja sobie choruję, mam 38,5 i nadal rośnie skubana, godzinę temu było 38,3 nic nie biorę póki co, a co z tego wyjdzie to nie wiem, jak dobije do 39 to coś łyknę pewnie

10 lata 6 miesiąc temu #928321 przez ferritka
B) Gosiaczku, ale przecież Ciebie takie szaleństwo czeka już niebawem, nie zazdrośc tylko kup skarbonkę i zacznij odkładać... :whistle: bo ja całe lato zbierałam do puszki kasiorke, drugą puche dała nietopera i sobie teraz pozwalam :evil: :evil:
a żeby nie było tak cukierkowo to dodam, że walcze aby bobra z krzaków wykaraskać oooo :huh: bo łaciata krowa mi wychodzi..znaczy nie wiem, bo nie widzę ale no podejrzewam :blush: :blush:
aa i jeszcze napisze, że Kubusiowe jajko już nie ma w sobie płynu i Dr powiedział że jest spoko loko jajko jak malowane :woohoo: :woohoo:

Mirellka, wygooglam :kiss: :kiss:
a to może napatrz się na ten syrop z cebuli Duśkowy?? nooo wiem, że on na kaszel ale może Ci się on też spodoba i podziała na gorączkę? ;) zdrówka :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 6 miesiąc temu #928413 przez MoNiaaa
feri jak dobrze ze już wrocilas :) na spanie ja brałam tabsa już pod koniec zwlaszca jak w spzitalu bylam bo potrafilan nie zmrozyc oka przez cala noc :
( golic to tylko na czuja i jakos szlo :P
super takie zakupki a ty się niczym nie pochwalilas??pokazuj co upolowalas:) dobrze ze nietopera skarbonke dorzucila co dwie skarbonki to nie jedna :)

Mirella kuruj się :*
chyba niestety przyszla te nieszczesna pora na chorubska ;/ u nas odpukać jeszcze spokoj

http

]

10 lata 6 miesiąc temu #928428 przez mesy

gosiak napisał: Gabi ale ładny synuś wam rośnie :kiss: i to już 3 miechy??? :woohoo: ale to zleciało :woohoo:

Majeczka słodziutka i jak z ciekawością patrzy :lol: :lol: l

Ale te dzieciątka kochne, takie malutkie :kiss:

Madzialenka jak tam na froncie??

Mesy cieszaj się tą maleńkością bo i za tym pewnie zatęsknisz :lol: a dzieci migiem rosną :whistle:

spoko za dwa lats wracam po drugiego dziecia :P przed czerwcem 2016 musze sie wyrobic :P

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #928469 przez gosiak
Mesy ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 6 miesiąc temu #928559 przez ferritka
Mesy B) B) B) choroba nie no ja też moich na zimowisku nie zostawie, więc no u mnie chyba z marszu od razu bo mi Dr Cud rzekł że należy nam się dofinansowanie ale muszę się do 2016 wyrobić...no to musze się spręzyć :woohoo: :woohoo:
ino u nas będzie szok bo na zimowisku jest mały kręgiel i kuferka mały Duńczyk :blush: :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 6 miesiąc temu #928591 przez mesy
Gosiaka tak nawet dwie ;)

10 lata 6 miesiąc temu #928653 przez gosiak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A ja już posr...a :woohoo: mam stresa przed środą :blush: śni mi się już że się niedostaniemy bo są pary co dłużej sie starają :unsure: :S :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 6 miesiąc temu #928655 przez ferritka
niestety serio.

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 6 miesiąc temu #928658 przez gosiak

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka