BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 6 miesiąc temu #929825 przez Anabelle
Rozgadałyście się :) Dobrze! Bardzo dobrze :D

Anoda pięknie wyglądacie.

Dzieciaczki przesłodkie jak zawsze <3

Co do wizyty to mam o 16:30. Musiałam iść później, bo jeszcze wcześniej muszę Antka zawieźć do moich rodziców - mama musi się zwolnić z pracy. Jednym słowem jutro bedzie akcja obiad - sen - owoc - jazda do dziadków - jazda do lekarza - wizyta - do dziadków po Antka - do domu i wrócimy pewnie po 19. Wtedy kolacja, później 20 kąpiel, kaszka, mycie zębów, 21 usypianie.
Wery najs. Już się cieszę :lol:

Trzymajcie kciuki ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #929858 przez gosiak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dzięki za kciukole :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 6 miesiąc temu #929919 przez mesy
GOSIAK no to trzymamy kciuki z Patrykiem ;) ja tez musialam robic te badania co ty jak trafilam do kliniki...chyba maja taka kolej rzeczy ....od czegos musza zaczac ;)
Podziękowania: gosiak

10 lata 6 miesiąc temu #929924 przez gosiak
Mesy dzięki ;)
Liczyłam się z tymi badaniami bo to faktycznie wszędzie tak mają że amh,fsh i nasienie muszą być zrobione...no trudno, tyle wytrzymałam to i 6 cykli poczekam, może a nóż coś zaskoczy...dobrze że choć jasno powiedział że nas zakwalifikuje (oczywiście jak fsh nie przekroczy 15) po tych stymulacjach.

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 6 miesiąc temu #929960 przez martyna_z
Gosiak to trzymam kciuki :)

Anabelle dawaj znać po wizycie :)

Mirella zdrówka! Moja koleżanka zaszła w ciąże jak leczyła anginę, a teraz jej angina ma 5 lat już :)

U mnie zdrowie też coś szwankuje, osłabiona jestem okropnie, jak tylko coś więcej zrobię to głowa mnie zaczyna boleć, wieczorem temperatura skacze do ok 37 stopni i ta klucha w gardle. Czekam do przyszłego tygodnia i jak nie jestem w ciąży to ide się kompleksowo przebadać bo trochę mnie to martwi...

10 lata 6 miesiąc temu #929985 przez anoda89
Tak tak Mirella to ja nie żadna kopie ;) :P :) Czy zmizerniałam? No może trochę bo się nalatam jak głupia a dzieć mój lubi się nosić to siłownia za darmo :laugh: Dobrze, że mamcia lubi słodycze to nadrabiam spalone kalorie ;)
Wojtek wali czasami takie miny, że parskam śmiechem a najlepsze są jak zasypia ;)

Gosiak trzymam mocno kciuki za was i waszą przyszłą fasolkę :) Oby jak najszybciej minęło te 6 cykli a najlepiej to wiadomo żeby szybciej ten faskolko-groszek przyszedł :kiss:

Martyna oj biedna Ty może i u Cienie to nie choroba ;) :)

Anabelle czekamy na wieści z wizyty :)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #930015 przez gosiak
No martyna, o niejednej klusce w gardle tu czytałam...no ale nie nakręcam bo wiadomo róznie może być, a najgorzej jak się człowiek nakręci ;) a który masz dziś dc?

Anoda no wiadomo że najlepiej jakby w ciągu tych 6 miesięcy się udało...zobaczymy, mam nadzieję że szybko mi to minie bo częste wizyty będą itp więc jakoś zleci :blink:

Mirella zdrówka :kiss: a jak tam w ogóle Dusia w czeczkolu??

Edit: martynka wlasnie zobaczyłam na suwaczku jaki masz dc ;) gapa ze mnie

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 6 miesiąc temu #930026 przez Anabelle
Mysie pysie.
U mnie z dzidzią wszystko bardzo fajnie - ukazał nam się na usg dorodny siusiak - będzie chłopczyk bez dwóch zdań ;)

10 lata 6 miesiąc temu #930039 przez Gosia 2712
Hejka :)

Gosiak trzymam kciuki za Was bardzo mocno :)

Martyna wspolczuje chorobska i znam ten bol bo tez cos mnie zaczyna brac :S

Anoda sliczny synus i Ty tez pieknie wygladasz :)

Bella hehe mowilam od razu ze chlopak bedzie :D :D gratuluje :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 6 miesiąc temu #930092 przez MoNiaaa
gosiak teraz przynajmniej wiesz mniej więcej na czym stoisz i ile masz czekac to może latwiej będzie mysle ze idziecie ku dobremu i w końcu i ty się nam będziesz chwalila krechami zdjęciami usg i brzuszka :)

Bella super ze już wiesz co tam w brzuszku siedzi :) z 3 panami w domu to jak krolowa na rekach będą cie nosic :) masz jakiś pomysl imienia??

Anoda ja mam do oddania kg jak ci przeslas poczta czy kurierem ??? Zuzka tez lubi się nosic i nawet jest już co nosic niestety kg nie leca w dol ;/

http

]

10 lata 6 miesiąc temu #930107 przez anoda89
Monia nie nie dziękuje akurat jakoś mi nie doskwiera brak kilogramów ;) jakaś wychudzona nie jestem ale jak już się suchar zrobię to dam znać i przyjmę z chęcią ;) :)

Anabelle super!!! Gratuluję :) :) Masz zdjęcie małego? :)

10 lata 6 miesiąc temu #930119 przez magduska
gosia trzymam kciuki za Ciebie bardzo :) szybko zleci i kruszynke juz bedziesz miala przy sobie,wierze w to :) zreszta trzymam kciuki za wszytskie staraczki

ferritka dowciap ci sie trzyma caly czas ;) , ja nic,a nic nie mysle,ten kawaleros mi juz wystarczy ;) to ten wyczekany najbardziej :) jakbym miala sie kiedys decydowac,to pewnie za parenascie lat hehe,jak zapomne calkowicie o porodzie :)

mirellla lepiej ty jakiegos kawalerosa wymajstruj dla duski,zeby miala kogo do przedszkola prowadzac i wozic w wozeczku :)

Bella gratulacjie :)

Anoda slicznie wyszliscie razem, laska z Ciebie ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: Mała

10 lata 6 miesiąc temu #930179 przez Mirella
Magduska no ja rozumiem, jak się ma takiego kawalerosa w domu to sie każdemu życzy, ale ja bym drugą cinkę wolała. Ale to może jak juz wszyscy wyzdrowiejemy, ciąża i antybiotyki to nie jest dobry pomysyl ;/

10 lata 6 miesiąc temu #930188 przez anoda89
Magduska ale razem fajnie wyglądacie, synek chyba do Ciebie podobny :) Widać, że wesoły z niego chłopaczek :)

10 lata 6 miesiąc temu #930190 przez Gosia 2712
Hejka :)

Magduska bardzo slicznie wygladacie :) a piesio do schrupania :)

Mirella ty kiedys cos pisalas o szorowaniu rany po cc? lekarz ostatnio mowil zebym ja szorowala porzadnie to sie zmniejszy... tylko ja nie wiem czym to szorowac?

milego dnia :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka