BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 5 miesiąc temu #932159 przez ferritka
bry;)

a ja czytam ale nie pisze bo nie :huh:
no całą jestem nerwowa i na nie bo byłam prawie 2 tyg u rodziców a padre to działa mi na nerwy okrutnie :whistle:
poza tym jest ok..znaczy no...nie śpie, wysikuje ała wodę z siebie, w dzień jestem wykończona bo niewyspana....pipka mnie boli masakrycznie i umiem przejśc tylko mały dystans bo mam wrażenie że mi Kuba kurą głowe wystawił i paczy czy warto wyjść i jaka pogoda :woohoo:

ale są plusy, Kręgiel wrócił, chata posprzątana!!!!!!! łóżeczko rozłożone ,torba spakowana niech się dzieje :P
a i uprzejmie donoszę, iż jedna nasza miss listopadowa już nam worek rozwiązała i jesteśmy ciotkami ślicznej Nelci :woohoo: a dwie terminowo do listopada nie dociągną bo już mają na 26.10 cc rozpisane zaklepane B)
a i ja czuje że Kuba kce być październikowy :blush:
tak czy siak, nie boje się, czekam ..choć wolałabym wiedzieć dokłądnie kiedy co i jak....bo teraz to nawet spokojnie na zakupy nie mogę pojechać bo mam stresa że coś ten teges...choć wiem że mam jeszcze czasu do tego 14.listopada :whistle:

Ilonkaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa piękna czupryna!!!!! Kuba zachwycony, bo lubi takie czarnowłose damy :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiaku, pacz jak to przeleciało, u Mesy hormon już leży na klacie, mój steryd pod sercem na rozpakowaniu..u Ciebie będziemy niebawem wyczekiwać , zobaczysz :kiss: :kiss:

ściskam wszystkie mocno, jakby coś ten teges dam znaka , przecież Was bez wieści nie zostawie :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #932164 przez Magdzialenka
Tak bo wszyscy chorują i miałam straszne skurcze i bóle żołądka... Robie testy owulacyjne i w kolko mi wychodzi druga blada kreska co to oznacza?

10 lata 5 miesiąc temu #932186 przez meli1990
dziękuje za gratulacje

a to mój Kacperek

Załącznik nie został znaleziony

10 lata 5 miesiąc temu #932197 przez gosiak
Bry ;)

Feri fajnie że dałaś znaka co u Was;) no czas zapitala strasznie, mesowy hormon to zaraz miesiąc będzie miał :woohoo: no ja bym kciała żeby czas przyspieszył jeszcze bardziej, żeby być już po badaniach i ostatecznie usłyszeć co nas czeka, najgorsze w tym wszystkim jest to czekanoe :unsure: 14 listopad, ale mi przypomniałaś o tej dacie :) będzie rok jak nasikałam na dwie kreski :blush:jakby to wczoraj było...

Meli no piękne fotki:)

Magdzialenka, a który masz dc?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 5 miesiąc temu #932216 przez Magdzialenka
16dc

10 lata 5 miesiąc temu #932244 przez anoda89
Ferri super, że się odezwałaś :) Daj jeszcze foto domku Kuby :) :) Daje Ci spokój, odpoczywaj i czekamy na wieści ale to jeszcze trochę ;) :)

Meli śliczzny chłopaczek rośnie :)

10 lata 5 miesiąc temu #932257 przez meli1990
dziękuje

10 lata 5 miesiąc temu #932270 przez MoNiaaa
sliczny Kacperek zapozowal ladnie do zdjęcia :*

feri nie przepadaj bez wieści bo to nie ladnie :( koncowka się dluzy niestety i nic tego czasu nie przyspieszy a o zakupys ie nie boj ja Zuzke w Kauflandzie zaczzelam rodzic :P tzn wody mi odeszly poszlam po podpaski i pani przy kasie dziwnie patrzyla ze babka w ciąży z podpaskami do kibla leci

moja Zuzka taka niegrzeczna dziś ze szok!!! ja już z siebi wychodzę...jeszcze jakies choróbsko mnie dopadlo :(
jeszcze teraz dzwonila dziewczyna z dawnej pracy bo chciałam się zapytać czy jest jakas szansa na powrot i trochę mnie zezloscilo bo mi mowi ze na ostatnia chwile zostawiam i nie odzywalam się caly czas a ja już od jakiegoś czasu probuje się z nia skontaktować i telefonicznie i przez inne dziewczyny w pracy a ona milczała okazało się ze nr tel zmienila a tamte cos jej powiedziały ze ja chyba nie chce wracac do pracy,,,,;/ esh nie ma jak zyczliwosc innych ludzi może i niewiele bys ie dalo wskurac bo jest laska za mnie ale szlak trafia jak takie brednie słyszy...zreszt ta laska miała powiedziane ze ja będę chciała wrocic a ze dostala umowę na stale to tylek wypiela i co się będzie przejmować...
może ktoś chce mnie zatrudnić??:)

http

]

10 lata 5 miesiąc temu #932303 przez martyna_z
Moniaa no tak to się nazywa polityka prorodzinna gdyby ktoś pytał. Niestety nie zatrudnię, ale gdybyś chciała do przedszkola przyjść to mogę pomóc ;-)

10 lata 5 miesiąc temu #932339 przez Marta M
babeczki zdradzcie czy ktora mi nie wyslala zaproszenia na fb? Bo nie dojde kto jest kto...gabi Ty? :) Kto jeszcze?

10 lata 5 miesiąc temu #932381 przez MoNiaaa
martyna mogę i do przedszkola na kuchnie isc albo do sprzątania:P tylko chyba za daleko mieszkasz :(

http

]

10 lata 5 miesiąc temu #932546 przez martyna_z
Monia, kawałek jest :) dojeżdżać ciężko by było ;) znajdziesz i u siebie coś, będzie dobrze, trzymam kciuki :)
Podziękowania: MoNiaaa

10 lata 5 miesiąc temu #932637 przez vika
Hej dziewczynki długo nie pisałam bo nie mialam dostępu do zp. Laptop mi padł ale już mam nowego fona i mogę śmigac po calym Necie ;-)
Oczywiście nie bardzo wiem co u której słychać bo nie mam kiedy nadrobić :-(
Obecnie leżę w szpitalu bo maly pcha się na zewnątrz a to dopiero 36 tydzień i Milanek jest jeszcze malutki.... Już mam dość tego leżenia i tęsknoty za domem i dziećmi :-(

10 lata 5 miesiąc temu #932653 przez monika89
Witam Was bardzo serdecznie jestem nowa na tym forum. Od 3 msc staramy się z mężem o dzidziusia ale powoli tracę nadzieję boję się że coś jest nie tak chociaż wiem że niektóre z was bardzo długo starały się o dziecko Gratuluję wytrwałości. My już nie możemy się doczekać. Trzymajcie za Nas kciuki.

10 lata 5 miesiąc temu #932672 przez Anabelle

vika napisał: Hej dziewczynki długo nie pisałam bo nie mialam dostępu do zp. Laptop mi padł ale już mam nowego fona i mogę śmigac po calym Necie ;-)
Oczywiście nie bardzo wiem co u której słychać bo nie mam kiedy nadrobić :-(
Obecnie leżę w szpitalu bo maly pcha się na zewnątrz a to dopiero 36 tydzień i Milanek jest jeszcze malutki.... Już mam dość tego leżenia i tęsknoty za domem i dziećmi :-(

Kochana to chyba najgorsze co może się dziać - szpital - jak ma się dzieci w domu. Całe szczęście że za 2 tygodnie ciąża będzie donoszona - już nie dużo zostało :*

Monika a tak na lajcie się staracie czy badasz swoje ciało lub mierzysz temp czy robisz testy owu? Robiłaś podstawowe badania na stan zdrowia przed staraniami?? Powodzenia :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka