BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 3 miesiąc temu #930197 przez Anabelle
Babuszki dokladnie, 3 panów w domu bedzie ;)
Zdjęcia z 3D nie drukował mi lekarz, a ja w sumie nawet nie poprosiłam, bo wtedy o tym nie myslalam :P

Z 2D to wszystkie dzieci tak samo wygladają :P
Na zdjęciach noga, serce, twarzoczaszka, no i siusiak z profilu ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #930202 przez anoda89
Anabelle no siusiak jak się patrzy ;) :) superrrr

Gosia hmmm szorowanie rany po cc...nie słyszałam i co to ma na celu? Moja to dziadyga czerwona ale taka moja uroda b poprzednia też taka była

10 lata 3 miesiąc temu #930224 przez mesy
Gosiak no my tez sie leczyli w klinice 6 mieisecy...ale mysmy tam trsfili jak refundscji jeszcze nie było. ...wazne ze jakis plan jest ;) dokladnie moze zaskoczy na stymulacji i nie bedziesz musiala brsc tych wszystkich zastrzykow :P

Bella siuski sa fajne ;) ja to drugie bym chciala tez siuska :P

Macie ciotki ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: Mała, Ingrid29

10 lata 3 miesiąc temu #930235 przez anoda89
Jaki wielki monio :cheer: Słodkości :kiss: Normalnie idzie się tu zasłodzić takie mamy na forum słodkie dzieci :)
Podziękowania: mesy

10 lata 3 miesiąc temu #930262 przez Ingrid29
Magduśka i mesy, anoda jakie przystojniaczki słodziutkie. Wszystkie forumowe dzieciaki są ekstra :kiss:
No ja teraz pracuje także mniej czasu mam i nawet nie mam kiedy napisać kochane babolce, ale czytam na bieżąco.

Ferii jak Twój Kuba odziedziczy po Tobie poczucie humoru, to klękajcie narody - będzie pociecha :whistle: :woohoo:
Anabell też myślałam, że będzie u Ciebie drugi chłopak- także gratuluje serdecznie.

Gosiak i inne kochane staraczki zawsze za Was trzymam kciuki :) :kiss:

no i zapomniałam co miałam jeszcze napisać :blink:

10 lata 3 miesiąc temu #930267 przez Mirella
Gosia, ja o szorowaniu pisałam? Kurcze, to mnie zastrzeliłaś.... ja ze swoją nic nie robiłam i jest prawie niewidoczna, gdyby jeszcze powłoki brzuszne czy jak to się zwie były prawidłowo rozsunięte to by całkiem super było, a tak to mi się taki brzydki zwis nad blizną robi i w zasadzie tylko po tym można poznać że ona tam jest :( Dużo gorzej wygląda rana po operacji, no ale może ona też potrzebuje pięciu lat żeby jej prawie nie było widać.

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #930286 przez gosiak
Oczka Patryka :kiss:

Magduśka śliczny piesio, uśmiechnięty :kiss: Ciebie mamuśku w końcu widzę laska :whistle:

Mesy no ja tam miałam tylko 2 iui, i dodatkowo u innego gina, więc ten chce mi sie jeszcze "przyjrzeć" za nim nas skieruje do ivf...

Monia faktycznie jakoś mi lepiej, nawet jak jeszcze musze poczekać, to inaczej się na to patrzy...

A mesy a te zastrzyki to chyba nie starszne, jak podobna igła do tego co się na pękanie pęchola daje w brzuch to się nie bojam :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 3 miesiąc temu #930288 przez Gosia 2712
Mirella nie wiem czemu ale wydawalo mi sie ze to ty pisalas :whistle: gdzies tu na forum wlasnie ktoras pisala ze blizne szorowala zeby byla mniejsza :whistle: i moj lekarz tez tak mi mowil :S

Anoda niby to zmniejsza blizne, ze nie jest taka szeroka :whistle: moja tez jest czerwona na srodku a po bokach troche bledsza... kupilam masc Cepan zeby mi zbladla mam nadzieje ze cos pomorze :S jeszcze na srodku tej blizny na poczatku zbierala mi sie woda czy ropa ale lekarz mowil ze tak czasem sie dzieje i to normalne ale w tym miejscu jest najmocniejsza i mowil ze tak moze dlugo sie utrzymywac :S

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 3 miesiąc temu #930330 przez anoda89
Hmmmm to ja muszę poczytać o tym szorowaniu chociaż mi ona nie przeszkadza bo jej nie widać. Co do Cepanu to śmierdzi cebulą i ubrania waniają a czy pomaga to chyba u mnie średnio na jeża.

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #930336 przez Asik
Hejka :)
dzieciaki cudne :)
Gosiaku trzymałam mocno :*
Magduśka :D hello hello kopę lat :)
co do blizn i Cepanu - Szimiego blizna prawie niewidoczna , nikt jej nie widzi jak rozmiawiamy itp więc u nas i innych dzieciaków po rozszczepach sprawdza się w 100% a to przeca blizny na twarzy są ;) ale jeśli Cepan nie pomaga , cóż , pozostają maści na bazie silikonu DERMATIX lub KELO COTE , z tym że --- CEPAN to się wmasowuje w bliznę a te na silikonie NIE WOLNO , tylko się nakłada i tak pozostawia ;)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Podziękowania: martyna_z

10 lata 3 miesiąc temu #930375 przez martyna_z
Magduśka taki kawaler że ho ho :)

Bella gratki jeszcz raz :)

Gosiak, mój suwaczek trochę rozregulowany ;) 8.10 jest koniec cyklu, to teraz chyba 22dc i owu ok 14dc, zobaczymy co z tego wyjdzie, raz mi się wydaje że tak raz że nie... Zwłaszcza wieczory są słabe i wtedy jestem przekonana że to nie może być nic innego :) ale rano zwykle czuje się ok i już myślę że trzeba czekać na kolejny cykl...

10 lata 3 miesiąc temu #930392 przez mesy
Gosiak zastrzyki nie straszne ale to jednak hormony....
Ale warto sie pomęczyć ;) moj "hormon" lezy mi wlasnie na brzuchu i spi :P maruda mala :huh: tylko mama i mama :blink:

10 lata 3 miesiąc temu #930396 przez gosiak

mesy napisał: Gosiak zastrzyki nie straszne ale to jednak hormony....
Ale warto sie pomęczyć ;) moj "hormon" lezy mi wlasnie na brzuchu i spi :P maruda mala :huh: tylko mama i mama :blink:

Pewnie że warto<3

Mama i mama, bo Patryk wie ile na niego czekalaś to teraz mamuni syneczek<3 nie da Ci się ponudzić :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Podziękowania: mesy

10 lata 3 miesiąc temu #930420 przez Mała
Witam
Jakie śliczności tu mamy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ferri to teraz Twój miesiąc :laugh: czekamy, czekamy

Gosiak trzymam kciuki , trzymam

Mirella zdrowiej nam

Mnie też coś bierze :/

10 lata 3 miesiąc temu #930423 przez mesy
Gosiak oj nie da hehe choc nie narzekam , bo jest bardzo grzeczny ;)
Od 2 dni ma popoludnia , ze tylko ja i koniec ....bo w dzien to ladnie zasypia i daje mi porobic w domu i nawet sie wykapac :P moze pogoda tak na niego dziala cholera wie ;)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka