BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 6 miesiąc temu #929164 przez martyna_z
Mirella ja wezmę :-) akurat mam wolne dziś :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #929168 przez Mirella
Martynka a gdzie Ty stacjonujesz?

10 lata 6 miesiąc temu #929249 przez martyna_z
Elblag, choć dziś to pół Polski przyjechałam, bo właśnie wracamy z Łodzi.

10 lata 6 miesiąc temu #929282 przez MoNiaaa
eee mi z włosami się nie sprawdzilo przy Julce zero zgagi a czuprynę miała od początku a przy Zuzi koncowka ciąży przebiegla pod znakiem zgagi a wlosow ledwo ledwo

http

]

10 lata 6 miesiąc temu #929357 przez Mirella
Elbląg daleko.... Jakoś dałysmy radę, chociaż jakoś to słowo kluczowe, mnie już nie slychać...

10 lata 6 miesiąc temu #929363 przez anoda89
Ferri z tą zgagą to u mnie też się sprawdziło ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Podziękowania: Mała, ferritka, martyna_z

10 lata 6 miesiąc temu #929376 przez martyna_z
Ferri no mam jeża, takiego jak na avatarze :-) jest przesłodki, kochany i go uwielbiam, ale jest przy nim trochę pracy żeby go nie było zbyt mocno czuć :-) ale nie miałam wyjścia jak chciałam zwierzaka, mój M jest uczulony na sierść zwierząt...

Mirella w kryzysowej sytuacji głos udaje się uratować przegryzając witaminę A+E taką płynną, ale w sumie lepiej nie mówić nic to zawsze gardło odpoczywa. Trzymaj się!

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #929663 przez gosiak
anoda super Wojtala stroi minki :laugh: a Ty kochana pięknie wyglądasz, ale chyba zmiezerniałaś??

Prosze jutero za mnie o 11 trzymać kciukole :P

Mirelcia jak tam dziś zdróweńko?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 6 miesiąc temu #929695 przez magduska
Witam staraczki :) te weteranki beda mnie pamietac, mile wspomina czas tutaj ;) dzielnie caly czas trzymam kciuki za gosiak- tobie kochana bardzo kibicuje ;) mirelli tez oczywiscie, chyba Duski nie chcesz zostawic jedynaczka ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #929697 przez mesy
Anoda kapa od mleka nie zla :whistle: nawet Payrykowi nie pokazuje bo tez bedzie chcial haha

Kurde dziecko mi sie spsulo ... nie chce mi spać od godziny :/

Magduska Fabian jaki duzy juz :woohoo:

10 lata 6 miesiąc temu #929722 przez gosiak
Zaraz zaraz....magduśka to Ty miałas domek w avatarku?? Poznaję po nicku i opisie :cheer: no kope kat kochana, widzę dużego i ślicznego kawalera już masz gratuluje bardzo :kiss: udzielaj się nam tu cześciej :laugh: masz szczęście że nie zapomniałaś jakie tu obyczaje panują :P nie trzeba Cię gonić po fotkę :lol: pozdrawiam i dzięki za kciukole :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 6 miesiąc temu #929728 przez magduska
no tak gosiak :) to ja hehe, trzeba czasami o sobie przypomniec, a zreszta gdzie najlepiej,jak nie na starych smieciach :) a zeby to wszystko nadrobic,to pewnie musialabym wydrukowac i oprawic w ksiazke i czytac do snu ;)

a i tak duzo sie zmienilo, sporo nowych staraczek, duzo pieknych nowych,slodkich dzieciaczkow, ktore rosna jak na drozdzach :woohoo:
teraz dopiero wiem, jak czas szybko zapierni....a, ;)

moj maly ma krotka drzemke teraz, zaraz pewnie bedzie sie budzil ;)

mirellla zdrowiej
mesy dziekuje, a twoj slodziak,tez piekny i rosnie slicznie :)

10 lata 6 miesiąc temu #929736 przez MoNiaaa
magduska takiego ksieciunia tyle czasu ukrwalas ?? sliczny jest :* chyba bardzo wesoły bo na każdej fotce uśmiech :)

anoda co ty Wojtkowi dosypujesz do tego mleka????
a ty wyglądasz bosko al. ejakos inaczej sobie ciebie pamietalam??

http

]

10 lata 6 miesiąc temu #929744 przez ferritka
aloha;}

Magduśka, aaaa Fabian toż to kawaleros już poważny :P fajnie żeś zaglądnęła :woohoo: częsciej częsciej częsciej..i czy to oznacza że jak na staraczki Cię przywiało że jakieś ten teges szmeres bajeres teraz jeszcze cinka :woohoo: :woohoo: :whistle: :whistle: :kiss: :kiss:

Anoda, hahaha wojtuli serio podajesz tajemnicze substancje chyba że taki na ten teges :woohoo: ale fajnie razem wyglądacie, ja tam nie widze żebyś zmizerniała, przeca to fota kąpielowa, para z wanny bucha i przez to niewyraźna..super sexi laska i tyle :woohoo: :woohoo: :kiss:

Gosiak skrosowane mam i ja i Kuba skrosował paluszki nózie i łapcie i wszystkie czorne włosy skrosował :kiss: :kiss: :kiss:

Mirellka, jak się czujesz dziś?

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 6 miesiąc temu #929781 przez Mirella
Najogólniej rzecz ujmując moje drogie czuję się do d... a po antybiotyku podwójnie do d... Ale to detale, a tu się ciekawsze rzeczy dzieją, magduska ho ho ho, kopę lat :lol: No lepiej późno niż później, Fabianek lipcowy a Ty dziś dopiero? No ale wybaczam po starej znajomości ;) Boski dzidziol, i dobrze Ferri mówi, cinkę do kompletu teraz :kiss:

Gosiak, ale wiesz, jak wrócisz to pisz od razu, bo teraz jak ja piszę to Ty pewnie w gabinecie siedzisz, czujesz moje fluidy? Spoko, spoko, przefiltrowane, tylko te dobre puszczam, choroba zostaje ze mną.

Mesy, Ci się dziecko nie spsuło tylko się naprawia :lol: Teraz tak już będzie, mniej spania więcej pilnowania mamusi :)

Anoda a na tym zdjęciu to naprawdę Ty???

Idę sobie od Was bo jeszcze co złapiecie, kurde, jakby węzły chłonne mnie bolały, frog, frog, frog

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka