BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #927996 przez Ingrid29
Anabel jak Wam dobrze to super! :) Podpowiem Ci jedno, że najlepiej od początku układać w łóżeczku. Bo dużo moich koleżanek też miało problem z przeniesieniem bobaska z kołyski do łóżeczka. Kołyska jest malutka i dziecko się przyzwyczaja, a potem jak się go przenosi do łóżeczka,to jest dla niego za duża przestrzeń i się po prostu boi. Przestrzeń w łóżeczku można ograniczyć takimi specjalnymi rolkami-zapomniałam jak się to nazwy.

My to byśmy nie wytrzymali z Arturem w łóżku razem, bo się strasznie wierci i kręci. Nieraz słyszymy jak się przewraca w łóżku i rano potrafi spać z głową tak gdzie powinny być nogi :P

Mesy kurcze nie mogę zobaczyć Twoich fotek :unsure:
A gdzie Feri?
a tu macie moich chłopaków

i naszą rodzinke
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #928005 przez Mirella
Ingrid podobne te Twoje chłopaki do siebie :)

Mesy, nie ma zmiłuj, ja nawet po znajomości armaty nie chowam, także wiesz.... zawalisz to Cię znajdę :P a za dziubka dziękuję, wycałowałabym :kiss:

A co do zmian zaskakujących i innych takich: Duśka za chiny ludowe miodu nie spróbuje bo na oko widzi, że niedobry, a z racji tego że jest chora chla dziś syrop z cebuli, który tez polubiła tak na oko, popatrzyła i uznała, że jest w porządku :P My nigdy nie spaliśmy z noworodkiem bo się baliśmy, Duśka zaczęla do nas przychodzić jak miała ze dwa lata, teraz już nie przychodzi, czasem nas woła. I powiem Wam że delektuję się tą bliskością jak mnie do łóżka zaprosi, bo wiem, że lada moment wyrośnie definitywnie :(

10 lata 2 miesiąc temu #928008 przez Magdzialenka
Pomóżcie!
Okres powinnam dostać w niedziele... Wróciłam dopiero do domu boli mnie brzuch tak jak na okres i wkładka we krwi zrobiłam test negatywny i na razie brak krwi... Aż sie pobeczalan :(

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #928011 przez martyna_z
według mnie powinnaś poczekać kilka dni i zrobić kolejny test chyba że @ przyjdzie, może przyszła wcześniej a może to plamienie spowodowane zagnieżdżeniem?

Bella no właśnie tak to u mnie wygląda, dlatego już się nie nastawiam, przynajmniej staram się i zapisałam sie do lekarza, zeby sprawdzić czy wszystko ok.

10 lata 2 miesiąc temu #928032 przez Marta M
Boże Wojtek ma już 3 miesiące a ja nie jestem pewna czy go wogole widziałam? Anoda :ohmy:
I mesy urodziła, witamy Patryka :) I ann też już ponad miesiąc temu, wow :)

Ja to do tyłu z wszystkim gabi i magda co ma w awatarku dom, to co u nich? Gabi w którym tyg czy urodziła? Czuję sie jakbym z księżyca spadła.

Monia za 2 lata się staracie? SUper :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 2 miesiąc temu #928073 przez MoNiaaa
gabi już urodzila z miesiąc temu pewnie może mniej ?
Marta oj zapuszczasz się nie ladnie:P a wy planujecie jeszcze więcej dzieci czy już koniec na dwójeczce?

Magdzialenka dokładnie jak martynka powiedziała tak czy siak trzeba czekac dawaj znac jak sytuacja się potoczy

mesy cudasek ten twój mezczyzna te pierwsze dni wlasciwie miesiąc sa tak cudowne i niezapomniane te pierwsze razy...najpiękniejszy czas :)

http

]

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #928087 przez gabi28
.
Podziękowania: mesy

10 lata 2 miesiąc temu #928102 przez MoNiaaa
gabi to już 3 miechy??wydawalo mi się ze tak niedawno :P sliczny Olus :)
a jak badania wzroku ok?

http

]

10 lata 2 miesiąc temu #928104 przez gabi28
Tak ,Monia,z oczkami wszystko dobrze.. długo mu tez ropiały..ale co się okazalo?,że to przez naszego królika. Więc chcąc nie chcąc króliczka oddaliśmy w dobre ręce i problem z oczkami zniknął.

10 lata 2 miesiąc temu #928109 przez mesy
bella nawet nie wiem czy świeci :P muszę zobaczyć w nocy hehhe

10 lata 2 miesiąc temu #928128 przez Anabelle
Zobacz bo mój misiu świeci w ciemności a bodziak wygląda tak samo :D

Madzialenka no po terminie @ i to tyle dni to krwawienia implantacyjnego bym się nie spodziewała raczej. A dużo tej krwi było?
Test negatywny - hmm

10 lata 2 miesiąc temu #928148 przez missyy
Cześć ciotki,

wpadam przelotem co tam u was, Majeczka tak mi wypełnia czas, ze nawet teraz jak do Was pisze, leży mi na rekach :laugh: Lapa mi już wysiada :laugh: Nie chce mi zasnąć od rana, mimo ze oczka ma ciężkie :side:
Ciągle cos nam się przyplącze, najpierw skaza białkowa, a teraz problem z kupkami, albo zaropiałe oczka :blink: . ehh.uchować kolek nie ma.

a to mój skarbuś, rośnie jak na drożdżach :P :P :P

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]
Załączniki:
Podziękowania: Mała

10 lata 2 miesiąc temu #928228 przez mesy
bella jak wyschnie to zobacze , bo sie pierze. ..mlody wczoraj go zasikal :whistle: przerabane z tym siusiakiem haha

missy Majeczka jaka duza juz ;) ja czekam , az Patryk wiekszy jiz bedzie ;) maly slodziak jest , ale dla mnie za maly hehe

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #928230 przez gosiak
Gabi ale ładny synuś wam rośnie :kiss: i to już 3 miechy??? :woohoo: ale to zleciało :woohoo:

Majeczka słodziutka i jak z ciekawością patrzy :lol: :lol: l

Ale te dzieciątka kochne, takie malutkie :kiss:

Madzialenka jak tam na froncie??

Mesy cieszaj się tą maleńkością bo i za tym pewnie zatęsknisz :lol: a dzieci migiem rosną :whistle:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Podziękowania: gabi28

10 lata 2 miesiąc temu #928237 przez Magdzialenka
@@@@@@ oczywiscie na całego :dry:
Zaczynam tracić nadzieje...

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka