BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 5 miesiąc temu #715461 przez emma
Cześć!
Przepraszam, że tak z doskoku tylko, ale Zosia zaraz się obudzi, więc z komórki...

Wielkie gratulacje dla podwójnych, pojedynczych mam, zafasolkowanych! :lol:
Wielkie buziaki dla staraczek! :kiss:

Co do rota, ja bardzo polecam szczepionkę. Zosia dostała, a jak my z mężem ciężko przechodziliśmy paskudna grypę żołądkową (dwa tygodnie), dziecko nawet gorączki nie miało! :laugh:

U mnie dziwnie...
Od 3 tygodni mam objawy, okresu na razie brak, testy negatywne, no ale może jeszcze za wcześnie. Jutro chyba nie wytrzymam i pojadę na betę...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #715478 przez Asik
Dorcia a może oni jakieś badania zrobili i jesli jest podatna na cos bardziej to zalecili? skonsultuj jeszcze z pediatrą i wtedy bedziesz wiedziała :)

skwar, upał,, fuj,.,,

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #715564 przez MoNiaaa
hejka jeszcze sie nie roztopilam wiec pisze..
sorki ze nie odpisze kazdemu ale ja tylko wpadam pokazac moj brzusio taki upal mamy ze slabo mi od rana i okropnie sie czuje siedze przy wiatraku bo nie da sie inaczej...a to my 15/16 tc
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

i zalegla fotka usgwitamy wszytskie cioteczki :)

http

]
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #715594 przez pani_p
Monia ale ślicznie wyglądasz! No miodzio:)

A ja mogę się pochwalić, że na dzień dzisiejszy będziemy mięli CÓRĘ :)

11 lata 5 miesiąc temu #715622 przez Asik
Moniaaa ullallallallaallaaa jaki sliczny brzusio i mamusia :) a córcia tez ślicznotka i skóra zdarta z Ciebie :)

Pani :D :D :D :D noooo cudne wieści :) córeczka :) gratulacje :) :* :*

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

11 lata 5 miesiąc temu #715624 przez MoNiaaa
dziekuje za komplemety brzuch mam jak w 8 miesiacu chyba:P smieszne to moze ale juz mi ciezko czasem :blush:
a corcia rzeczywiscie wszyscy mowia ze casla ja czasem obcy ludzie mnie zacepiaja i mowia jaka podobna:P

Pani no nareszcie sie doczekalas!!!super gratuluje corci bedziesz mogla stroic w sukieneczki :kiss:

http

]

11 lata 5 miesiąc temu #715634 przez Patrizia
Hejka :)

Domi mialas miec dzisiaj usg???? jak sie czujesz ? ja tu trzymam za Ciebie kciuki i wiem ze bedzie dobrze tylko glowa do gory i nie denerwowac sie bo napewno wszystko wroci do normy :)

Iwonta wow ladnie sie wyciaga a co to bedzie na koncowce caly brzuch Ci bedzie falowal ;)

Ingrid ślicznego masz synka :)

MoNiaaa brzuszek piekny i juz taki zaokraglony :)

pani_p GRATULACJE!!!!!!! DZIEWCZYNKA SUPER :) to juz masz pewne na 100% ??

A ja jakos zabiegana jestem na nic czasu nie mam teraz zalatwialam te badania ktore mam zrobic i jutro jestem umowiona na 17:00 :) tylko ze nie zrobia mi tam wymazu na ta bakterie hemofilus influeznze bo to musze miec wymaz z gardla a oni tylko wymazy z szyjki robia i teraz nie wiem gdzie mam taki wymaz zrobic :/ musze pdzwonic po labo i sie popytac, jutro znow dentysta i musze podjechac do sanepidu czy maja szczepionke na ta homofilus bo nigdzie jej nie moge dostac panie patrza na mnie jakbym z kosmosu byla nidzie nie slyszaLy o takiej :/ no i w kncu znalezlismy pomniczek dla malego jeszcze tylko przedyskutujemy jak ma wygladac konkretnie bo mamy pare do wyboru i bedzie gotowe. A tak poza tym to moj aniolek mialby dzis 2 miesiace :( Dzisiaj siedzialam na cmentarzu i sobie z nim rozmawialam mowilam ze teraz sie przygotuje i bede 100% zdrowa i bedzie mogl do mnie wrocic bo jak to pieknie studentka napisala dzieci nie odchodza tylko zmnieniaja date narodzin i tego sie trzymam

Chlodnego wiaterku Wam zycze w ten upal :)

Ksawerek(*)

11 lata 5 miesiąc temu #715642 przez anoda89
Monia ślicznie wyglądasz a maleństwo pięknie rośnie, widać że Julcia nie może się doczekać rodzeństwa :kiss: :kiss: :kiss:

Pani GRATULUJE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Patrizia :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #715644 przez Mirella
Żeby nie było że milczę, czytam, pisać będę jak się ochłodzi, duszę sie z gorąca

11 lata 5 miesiąc temu #715645 przez mesy
Lacra szuka niańki nie jest któraś z was chętna ? :P :P

11 lata 5 miesiąc temu #715651 przez DoMI*
ale ja juz nie krwawie ani nie plamie, nicnie boli procz kłucie mocne ale oni mnie trzymaj skuli mojej szyjki macicy.ale niech zadecyduja co dalej bo nikt niechce ze mna gadac o moim zdrowiu....dlatego chce aby mi jutro zroili usg nie dla tego aby widziec sobie dziecko chce aby zaczeli działać a nie czekaja az co szyjka sie otworzy całkowicie? ach szkoda słowna wizycie mowia tu czekamy i tak 2 tygodnie juz....do dajcie spokoj niechce urodzic niech zakładaja szew jak trzeba a nie..ach czasami niedaje rady nawet bliscy mnie juz denerwuja jak dzwonia niechce z nimi o niczym rozmawiac. brzuch wogole mi nie rosnie,niewiem ile waze.. jedzenie jest straszne..upał w szpitalu 31 stopni...normalnie idzie sie załamac
dziekuje za wsparcie

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 5 miesiąc temu #715653 przez emma
ufff :) udalo sie napisac z kompa - u mnie to swieto, prawie jak prysznic ;)

to teraz moge juz imiennie :)

Agusiak, wiem, ze strasznie pozno, ale gratuluje szczesliwego rozwiazania! trzymalam kciuki! maluszek sliczny! :kiss:

Lacrijka, rowniez mocno spoznione wielkie gratulacje, cudowne masz dziewuszki, zazdroszcze! :lol:

Monia, zgadzam sie z dziewczynami, piekny brzusio i jaki juz dorodny! :lol: juz prawie 5. miesiac! wow! :lol:

Pani_P, gratuluje dziewczynki!!! :woohoo: coreczki sa baaardzo milutkie! :laugh:

Patrizia, przyjaciolka miala podobna historie do twojej i powiedziala wtedy, ze "ta duszyczka na pewno wroci". teraz znowu jest w czwartym miesiacu! :) powodzenia! :kiss:

Mirelko, pisz, u nas tez goraco! :silly:

11 lata 5 miesiąc temu #715678 przez Dave
Ja też informuję, że jestem z Wami czytam, gratuluję, przytulam i całuję. Ale w tę pogodę wymiękam, a dzieciaki razem ze mną, wiec milczę.

Buziakuję :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 5 miesiąc temu #715689 przez Patrizia
Domi tylko nie wymiekaj twarda musisz byc dla maluszka, ciekawa jestem dlaczego Ci nic nie mowia przeciez ty nie mozesz sie denerwwac a takie czekanie to tylko męka niech robia co do nich nalezy i Cie z tamtad wypuszczaja bedziesz lezec w domu i napewno atmoswera bedzie lepsza i Ty sie lepiej poczujesz ja w Ciebie wierze i trzymam kciuki oby sytuacja byla opanowana i zebys mogla wrocic do domu :)

Ksawerek(*)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #715789 przez iwonta_kg
Witam sie nocno:-)

Deszcz mi wali w parapet i nie moge spac:/ i do tego zaczelo wiać :/

Patrizia tule Cie mocno kochana :kiss: napewno doczekasz sie niedlugo powrotu swojego Aniolka :) wierze w to :) jestem sama na to przykładem :)

Monia ślicznie wygladasz :) Julcia zakochana w brzuszku :) malenstwo chyba macha rączką do cioc co? :laugh:

Pani gratuluję córeczki :) niech zdrowo rośnie księżniczka :)

Domi trzymaj sie! Napewno wszystko bedzie dobrze :kiss:

Emma trzymam kciuki za bete :)

Zaczynam dzis 36 tydzień :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka