BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 5 miesiąc temu #713457 przez gosia28
faktycznie cisza tu jak makiem zasiał :unsure:

studentka odetchnij kochana, wyluzuj się totalnie i odreaguj :kiss: :kiss: :kiss:

ja jak się umordowałam w górach to i lepiej się czuję, ale mam niedosyt i chyba wrócę tam na spływ kajakowy, albo pontonowy :P

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #713618 przez Gravity
Elos

studentkaae odpocznij Kochana i wroc do Nas z tesciorem!!!i 2krechami malinowymi :kiss: :kiss:

Widze ze tylko ja wstalm juz i koszmary sie snily i nie wyspana okropnie:(((

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 5 miesiąc temu #713623 przez Patrizia
hejka :)

Ja tez juz od godziny nie spie wczoraj wieczorem debralismy kotke ze sterylki i taka jeszcze osowiala po narkozie byla i sie przewracala wet powiedzial zeby na noc najlepiej ja gdzies zamknac zeby nie miala na co wskakiwac bo sobie krzywde zrobi wiec zamknelam ja w lazience straszne wyrzuty mialam no i jej sie to tez nie spodobalo skrobala po drzwiach cala noc wiec niewyspana chodze :/ teraz kawka, trzeba zrobic porzadek u siebie tu i tam ;) no i na 15sta do gina :)

studentka no to milego wypoczynku zrelaksuj sie i wracaj z naladowanymi akumulatorami :)

Milego dzionka u mnie piekne slonko swieci :)

Ksawerek(*)

11 lata 5 miesiąc temu #713707 przez anuuuusia
Patrizia ja przy swoim kociaku po kastracji czuwałam całą noc, nie zmrużyłam oka ani na sekundę. Zwłaszcza, że przy chwili nieuwagi wskoczył na fotel komputerowy (jego ulubiony... potrafi wskoczyć na kolana osobie siedzącej na nim, poprzytulać się trochę, a potem dać lekko do zrozumienia "wypad, ten fotel jest mój" B) ) i spał tam do rana. Bałam się, żeby z niego nie spadł, ale też nie miałam serca go wywalać na podłogę. I nocka z głowy była ;)

11 lata 5 miesiąc temu #713952 przez iwonta_kg
ANODA nie było mnie kilka dni i ominęła mnie Twoja rocznica ślubu także składam spóźnione życzenia!!!!!!!!!!! Wszystkiego najlepszego dla Was i spełnienia wszystkich marzeń!!! Szczególnie tego jednego!!!! Obyście za rok byli już w trójeczkę!!! Jeszcze raz najlepszego kochana!!!!!

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #714010 przez Agusia83
hejka...ja ogólnie to na nic czasu nie mam, bo tylko dzieci, dom i spacery...najlepiej jak dzieciaki śpią, wówczas mam trochę czasu dla siebie...
Za chwilę mają przyjśc do mnie koleżanki, bo wczoraj miałam urodziny...niestety 30-tka stuknęła :silly:

Gravity, super, że usłyszałaś serduszko maleństwa...jeśli będziesz mieć ktg pod koniec ciąży to też się nasłuchasz :laugh: pierwszy raz jak usłyszałam serducho Emisi to nagrałam u lekarza na dyktofonie...cudowna pamiątka

A to prawda, że jak kobieta w ciąży, to facet się odsuwa...i jakoś inaczej podchodzi, bo niby sie opiekuje, ale jeśli chodzi o zbliżenia to stroi,..przynajmniej u mnie tak było...

a tu zobaczcie moje maleństwa :laugh:
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #714032 przez MoNiaaa
Agusia sliczne masz dzieciaki!!! :kiss: :kiss:

http

]

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #714036 przez iwonta_kg
Agusia śliczne te pociechy Twoje :)

Teraz zobaczyłam w awatarku że Twoje dzieci urodziły się z bardzo podobną wagą i długością :)
prawdziwne rodzeństwo ;)

11 lata 5 miesiąc temu #714111 przez pani_p
Witam :)

Studentka odpoczywaj Kochana i wracaj do nas pełna sił :) ja też się wybieram do babci z mamą na wieś w poniedziałek :) powdychać świeżego powietrza :)

Agusia piękne dzieci :kiss: I wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)Czytałam ostatnio książkę, która mnie właśnie uświadomiła mocno, że te pierwsze miesiące z dzieckiem to będzie młyn. Kurka boję się czy podołam...

Gorąc jak nie wiem, uffff. Chyba zaczyna mi to dokuczać...

11 lata 5 miesiąc temu #714113 przez anoda89
Hejka.

Przede wszystkim Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich Anny :kiss: :kiss: :kiss:

Agusia Sto lat...Wszystkiego co najlepsze :kiss: Dzieciaki śliczne :kiss: :kiss:

Iwonta bardzo dziękuje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #714168 przez iwonta_kg
Pokażę wam moje wygimnastykowane dziecię :)

Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #714174 przez missyy
Iwonka faktycznie gimnastyka pierwsza klasa. Pewnie chciał sobie potańczyć :P To musi być niesamowite uczucie :) :)
Kacperek już powoli "pcha się" na świat :lol: :lol:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 5 miesiąc temu #714190 przez DoMI*
Mam do was pytanie mam skrócona szyjke macicy mam 24 mm i dopiero w poniedziałek mam badanie martwię się bo łapią mnie bóle nerek w krzyżu i co 2 gimnazjum dzien kolkowe bóle i kulcie w lewym boku ale mówią że to normalne. Powiedzcie cY mieliście tak z sYjka co mam mówili.

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 5 miesiąc temu #714232 przez iwonta_kg
Misyyy - Kacperek chciałby na sunrise się wybrać tak go rwie do tańca ;) dzis sie zaczyna ten caly armagedon dla naćpanych i jeżdżą samochody z głośna muzyką i w domach imprezują.

Domi - ja sie nie znam na skracających sie szyjkach wiec nie pomogę :(

11 lata 5 miesiąc temu #714258 przez Agusia83
Domi mi się wydaje, że ginek powinien założyć i passer, bo 24mm w tym tygodniu to dość mało...co prawda nie jestem lekarzem, ale ja w 24tc miałam szyjkę o dł 50mm

Iwonta...extra brzusio :laugh: fajne wygibasy, jeszcze niedawno sama takie widoki miałam :laugh:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka