BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 5 miesiąc temu #715808 przez Gravity
Witam
Kochane ja dzis kolejan noc nie wyspana jakos dziwnie sie czuje wrrr muli mnie od samego rana okropienstwo i ta pogoda w dodatku strasznie wieje.
,
pani_p gratuluje Coreczki!! :kiss: :kiss: :kiss: Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Slubu :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Domi musisz byc twarda dla Waszego Skarbeczka!!! :lol: :lol:

Patrizia tule Cie mocno kochana :kiss: napewno szybko Toj Aniolek powroci i bedziesz sciskac malenstwo :blink: :blink: wiem to :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Emma trzymam kciuki za bete :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ingrid29 sliczny chlopczyk :lol: :lol:

MoNiaaa przeslicznie wygladasz!!i coreczka jak szczesliwa w dodatku jak malowana!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #715837 przez pani_p
Dobry :-)

Patrizia lekarz powiedział, że na pewno ;-) dwa razy się pytałam. Tak dziwnie sie czuję, że moje przeczucie się sprawdziło, że sama sobie zostawiam margines błędu, że to się może zmienić :-D
Dobrze, zew wszystko idzie u Ciebie do przodu. Niech siew jeszcze ta szczepionka znajdzie i będzie super :-) jestem przekonana, że już niedługo będziesz cieszyć się dzieciątkiem.

Domi domyślam się, że Ci bardzo ciężko. Szkoda, że nie opiekują się Tobą należycie... Nie dość że stresujesz się malenstwem to jeszcze brakiem inf... Ale DASZ RADĘ!!! Kto jak nie ty?

Iwonta to juz niedługo!!! Ojej :-)

Gravity Tobie chyba tak jak mi juz robi sie coraz ciężej. Wczoraj od tego upału to cały dzień mnie mulilo. Ale damy radę, nie? ;-) dziękuję za zyczenia :kiss:

Dziękuję wszystkim za gratulacje :-)

11 lata 5 miesiąc temu #715850 przez Elmirka85
witam się. wróciliśmy wczoraj z Krynicy, było super, pogoda dopisała aż za bardzo :laugh: :laugh: Aleks jest szczęśliwy, byli nasi znajomi z jego kolegą więc się wybawili za wszystkie czasy :laugh: . a miasto bardzo mi się podoba. a ja też się nachodziłam że mi nogi wchodziły do d... ;)
jeszcze Was nie nadrobiłam ale doczytałam Pani że będzie córcia- gratuluję :laugh: :laugh:
Monia super wyglądasz :) ja mam taki sam brzuch, bo miałam już zanim w ciąże zaszłam..
zastanawiam się czy jest dozwolona jakaś bezpieczna aktywność fizyczna w ciąży? na pewno spacery, ale coś jeszcze?

11 lata 5 miesiąc temu #715927 przez emma
Dziewczynki, dziękuję wam za kciuki!!! :kiss: :kiss:
Już po badaniu, wyniki jutro rano. Sama już nie wiem, przez 3 tygodnie miałam objawy, od wczoraj wszystko jakoś ustało... No ale jutro już będę wiedziała na pewno :-).

Wpadnę, jak Zosia zaśnie :-).

11 lata 5 miesiąc temu #715966 przez anoda89
Hejka. Dzisiaj o wiele lepiej ale mury się nagrzały i w domu taka duchota a całą noc okno było otwarte i teraz wiatrak chodzi :dry:

Emma kciukasy zaciśnięte :)

Elmirka zazdroszczę wyjazdu ;) Fajnie że pogoda wam dopisała i miło spędziłaś czas :) Myślę że basen jest super sprawą w ciąży bo odciąża kręgosłup tyko łatwo o infekcje, a i jeszcze ćwiczenia na piłce też dobre na kręgosłup. Kilka moich koleżanek jeździło na rowerze oczywiście dopóki brzuszek nie zaczął przeszkadzać.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #716042 przez emma
Anoda, u nas to samo, mury się nagrzały i na podwórku jest przyjemniej (chyba że zrobi się przeciąg), od 3 dni wiatrak pracował całą dobę, ciekawe jaki przyjdzie rachunek ;-).

Iwonta, wow, już 36.! Super! Szybko zleciało! :-)

U nas dzisiaj jakoś duszno, a ja przybita... Nawet drugie śniadanie nie pomogło. Po południu idziemy na szczepienie. Mam nadzieję, że to już ostatnie :-).

Elmirka, dozwolona aktywność w ciąży zależy od tego, jak aktywna byłaś przed. Jeśli sporo ćwiczyłaś, a czujesz się dobrze, możesz ćwiczyć nadal, byle nie napinać zbyt mocno mięśni brzucha. Ja w pierwszym trymestrze tańczyłam, jeździłam na rowerze, ćwiczyłam jogę, a później chodziłam na.basen i aquafitness (do 8. miesiąca).

11 lata 5 miesiąc temu #716144 przez Lacrijka
Czy jest może któras z Was z okolic Wrocka i chce sobie dorobic jako niania ?? albo macie kogos godnego polecenia ??? PILNE !

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #716268 przez julka2404
Wieki mnie nie było. Lacra ja jestem spod Wrocka. Dawaj szczegóły na priv.Pomyślimy.
Gratuluję córeczek.
Jejku nie wiem co komu :dry:
I Agusi Arturka gratuluję i wszystkim nowym forumowym dzieciaczkom :lol:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...

11 lata 5 miesiąc temu #716286 przez iwonta_kg
Lacra po co Ci już niania :unsure: :ohmy: :unsure: :ohmy: :unsure: :ohmy:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 5 miesiąc temu #716308 przez Lacrijka
iwonta_kg napisał:

Lacra po co Ci już niania :unsure: :ohmy: :unsure: :ohmy: :unsure: :ohmy:

Miałas bliźnięta i spędzałaś z nimi 10h dziennie sama ???

11 lata 5 miesiąc temu #716324 przez Mirella
Lacrusia, ale jak już tę niańkę drapniesz to daj trochę fotek Cinkowych bo ich tu jakoś mało :(

Rozumiem, że cinki dają w kość, no bywa, ja miałam szczęście bo siedziałam sama całymi dniami i dawałam radę, ale moja kumpela miała tak wymagające dziecko że nie dawała rady sama, zawsze musiała mieć kogoś do pomocy, to jak masz dwie takie cinki jak ona jedną to powiem Ci tylko że fajne małolatki z nich wyrastają :)

11 lata 5 miesiąc temu #716335 przez gosia28
emma trzymam kciuki za betę

domi trzymaj się, a może warto, żeby emek trochę pognębił lekarzy?

Monia fotki super, pięknie się mamusia z dzieciaczkami prezentuje :)

pani bardzo gratuluję córeczki, będzie mamusina przylepka :)

Iwonta to już niedługo się rozpakowujesz ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #716339 przez Lacrijka
Masz ciotka :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #716353 przez Mała
Witam
Pani córeczka, super :lol:

Lacrijka no tyle fotek to rozumiem, cuuuuudne :) Moje ulubione pierwsze w drugim rzędzie, jaki śliczny kochany aniołek :blush: :kiss: Oj wierzę, że Ci ciężko z cinkami i jeszcze domek ogarnąć

11 lata 5 miesiąc temu #716363 przez anuuuusia
Lacrijka prześliczne :cheer: :cheer: :cheer: A zdjęcie stópki (drugie, pierwszy rząd) - mistrzostwo świata :cheer:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka