BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 5 miesiąc temu #716377 przez Patrizia
Lacra piekne te Twoje krolewny :) obys szybko znalazla pomoc przy dziewczynkach musisz byc juz wykonczona pewnie? dlatego mocniej zaciskam kciukasy zeby znalazl sie ktos fajny i odciazyl Cie od tego wszystkiego :)

Iwonta to juz zaniedlugo bedziemy podziwiac Twoja kruszynke :)

Ja dzis zrobilam te wymazy za tydzien wyniki i znow czekanie ehhh.... jutro pobudka o 6 i nastepny wymaz do roboty ale tym razem z gardla.
A tak z innej beczki jutro ide do fryzjera i bedzie mega zmiana :D sama sie troche boje jak bede wygladac ale co mam potrzebe sie troche zmienic wiec jak szalec to szlec ;)

Ksawerek(*)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #716389 przez anoda89
Iwonta ale ten czas leci, dopiero co II krechami się chwaliłaś a tu już końcóweczka i Kacperek będzie z Wami :) :)

Lacra cudeńka :kiss: :kiss: :kiss: Domyślam się że Ci ciężko i przydałby się ktoś do pomocy.

Patrizia wstaw zdjęcia przed metamorfozą i po ;) :lol: Ja ostatnio tak przyszalałam i obcięłam z 10 cm ( miałam do pasa ) więcej się nie odważyła :blink: :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #716475 przez Gravity
Witam z rana

pani_p pewnie za damy rade!!!polowa za nami:))) :lol: :lol: ja wypijam co rano nadc czo szklanke wody z cytryna bo problem z zaparciami mam jak nie wypije i tez mnie muli.Wczoraj jzu nie weszlam bo z pracy wrocilam o 6 i bylam padnieta:((((

Elmirka85 to wypoczeta jestes i super :lol:

emma bedzie dobrze zobaczysz :silly: o ktore te wyniki masz dzis? :kiss: :kiss:

Lacrijka ja chetnie ale mam zadaleko:) :huh: :silly: :silly: :silly: a Wasze Skarbeczki sliczniutkie az chce sie wycalaowac te dziubeczki :)ucakuj od doszywanej ciotki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss:

Iwonta a u Ciebie ten czas jakos szybko zlecial Kacperek juz prwie na wylocie wowoow i bedziemy foteczki podziwiac:))

Na od wczoraj kochane robie golabki moze uda sie dzis skonczyc :kiss: a na nogach od 5:20moj do pracy wstaje a ja dzis wolne mam moze cos ogarne mieszkanie:P :kiss: :kiss: po wczorajszej parcy nawet Malenstwo sie nie mialo sil ruszac tez zmeczone jak mama i dalo troszke w kosc o 00:45 w nocy bo mnie obudzilo kopaniem:)))nadrabialo za caly dzien hihihi

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 5 miesiąc temu #716566 przez iwonta_kg
Lacrijka napisał:

iwonta_kg napisał:

Lacra po co Ci już niania :unsure: :ohmy: :unsure: :ohmy: :unsure: :ohmy:

Miałas bliźnięta i spędzałaś z nimi 10h dziennie sama ???

Nawet godziny nie spędziłam :) i tak Cie podziwiam ze dajesz jakos rade nerwusie :) napewno kogoś znajdziesz :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 5 miesiąc temu #716578 przez Gravity
Moje kochane golabki skonczone tylko w piekarnik wlozyc wyszlo ich masakra az 15gigantow:)))heheh bedzie na 2 dni minimum :lol: :lol: mieszkanko ogarnela i wybieram sie na poczte by paczki odebrac:) :lol: oczywiscie z ciuszkami dla Naszego Skarbeczka :lol: :lol: :lol:

Mama Anioleczkow [*]

11 lata 5 miesiąc temu #716676 przez emma
Odebrałam wyniki i niestety fałszywy alarm, teraz czekam na kolejną @ i próbujemy dalej! :-)

11 lata 5 miesiąc temu #716680 przez Elmirka85
Gravity to jak będziesz na poczcie to od razu wyślij jednego gołąbka dla mnie...mniam ja je uwielbiam, ale nie robiłam jeszcze sama, więc jem jak mamunia zrobi i nas zaprosi :laugh: :laugh:

a u nas znowu upał, wczoraj był dzień chłodniejszy ale i tak mury nagrzane a dziś znowu masakra

11 lata 5 miesiąc temu #716701 przez pani_p
Cześć dziewczyny :-)

Lacrijka mysle ze dobry pomysl żebyś kogoś znalazła do pomocy. Lepiej to wszystkim Wam zrobi. Zmęczona i zestresowana mama cinkom się nie przyda. Niech się uda jak najszybciej kogos znalezc :-)

Emma :kiss: za następny cykl!

Gravity ja wczoraj jadłam golabki :-D pyyycha :-)

Ja się bycze w gościach. Pogoda ładna, nie za gorąco, deszcz nie pada. Dużo ludzi w koło więc jest wesoło ;-) a i świeże powietrze i produkty z własnego gospodarstwa- samo zdrowie dla nas :-)

Chyba zaczynam odczuwać te takie skurcze przygotowujące i Zuzia mi uciska już na miednice bo wczoraj wieczorem mnie wszystko, ze tak powiem, w dole bolało. To chyba normalne co?

Buziaczki dla każdej z Was :-*

11 lata 5 miesiąc temu #716703 przez Marta M
Podglądam ale wciąż czasu brak, może pochwalę się że synuś 100procentowy, siusiak jest :) Na kolejną wizytę na genetyczne idę końcem sierpnia dopiero ;)

11 lata 5 miesiąc temu #716718 przez pani_p
Marta M super! Gratuluję! :-)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #716743 przez Gravity
emma napisał:

Odebrałam wyniki i niestety fałszywy alarm, teraz czekam na kolejną @ i próbujemy dalej! :-)

Przykro mi emma:(ale trzymam kciuki za kolejny juz:)

Elmirka85 pewnie dlaczego nie:)tylko nie wiem w jakim stanie dojdzie moze byc zamiast sosu pomidorowego jakiś zielony:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Juz wrocilam i przegladam ciuszki te co moj kupil i dzis tez kupilam 2 welurowe pajacyki:)

Marta M gratuluje synka:)))) :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Anioleczkow [*]

11 lata 5 miesiąc temu #716749 przez Elmirka85
Marta M gratuluję, będzie parka, suuperr. Nic tylko pozazdrościć :laugh:

Pani a już miałam pytać czy imię wybraliście.. czyli będzie Zuzia- tak? :)

Gravity to wyślij bez sosu, bo pewnie by zzieleniał :blink: :laugh: :laugh:

11 lata 5 miesiąc temu #716753 przez Dorciaition
MartaM cudownie! Będzie parka :) Ja liczę na to, że jutro sie dowiem :)

Emma trzymam kciuki :kiss:

Alanek[*] :(

11 lata 5 miesiąc temu #716765 przez emma
Dziękuję, kochane, za kciukasy i za wsparcie!!! :kiss: :kiss:

Dorcia, super, daj znać, jak się dowiesz! :lol: Czekam na zdjęcie usg, jak kiedyś w awatarku. :-) może znowu będę 3 miesiące po tobie ;-).

Pani, śliczne imię, też kiedyś nad nim myślałam. Miała być Zuzia, ale po urodzeniu od razu wyglądała na Zosię ;-).

Gravity, ale smaka narobiłaś! :laugh: jutro jedziemy do teściów, może tam się załapię :-).

Marta, gratuluję synka! :-)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #716792 przez Gravity
emma napisał:

Dziękuję, kochane, za kciukasy i za wsparcie!!! :kiss: :kiss:

Dorcia, super, daj znać, jak się dowiesz! :lol: Czekam na zdjęcie usg, jak kiedyś w awatarku. :-) może znowu będę 3 miesiące po tobie ;-).

Pani, śliczne imię, też kiedyś nad nim myślałam. Miała być Zuzia, ale po urodzeniu od razu wyglądała na Zosię ;-).

Gravity, ale smaka narobiłaś! :laugh: jutro jedziemy do teściów, może tam się załapię :-).

Marta, gratuluję synka! :-)

A ja juz glodna a pachnie a kapusta jeszcze twardawa:(((

Mama Anioleczkow [*]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka