- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mirella
Domi poczytaj książę żeby zająć myśli i się trochę wyluzować a przy okazji czas Ci szybko zleci. Kochana aby do 30 tyg dotrwać, będzie dobrze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
ja na chwilke ,wczoraj wykonczona po pracy i upalnym dniu poszlma spac i niespalam cala noc:(dzis po spacerku padnieta ide sie polozyc :)jutro Was poczytam
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Ja się za raz rozpuszczę
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Lacra, ja karmię cycem i czuję, że Artusiowi chce się bardzo pić, bo często musze go przystawiać do piersi...więc wcale się nie dziwię, że Twoje królewny mniej jedzą...podawaj zoi espumisan ba brzuszek i rób herbatkę koperkową..powinno pomóc...wiem, że na ból brzuszka związanego z kolką dobry jest tez delicol lub sab simplex...niestety, które pomoże nie powiem, bo każdy maluszke idzie na co innego...
Domi, nie martw się, mam nadzieje, że jutro wszystko się okaże ....
dziewczynnki ciężaróweczki, odpoczywajcie w takie upały i duuuuużoooo pijcie wody!
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
- Otrzymane podziękowania: 0
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
co do szczepien p/rota to półtora roku temu pisałam Wam o Wiktorku , który miał WSZYSTKIE szczepienia.
Szymek na rota nie był szczepiony bo żeby to ogarnąć to musiałby chyba co miesiąc byc szczepiony tak ta choroba brudnych rąk mutuje. pomimo tylu wizyt w szpitalach nie złapał rota tffu tfuu .. no ale udało się uniknąć biegunki
Dorcia a o pneumo i meningo to mysmy za to słyszeli że to niepotrzebnie wydane pieniądze... czyli co lekarz to inna opinia
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Lacra co do szczepien nie mam pojecia szczerze mowiac bo jestem jeszce nie w temacie:(((a co do jedzenia tez tak mysle ze jak goraco to dorosly malo je a duzo piije wiec Twoje Sloneczka pewnie tez
Agusia83 ciesze sie ze u Ciebie wszytsko juz ok ,to wazniejsze a dzieciaki chowaj sie zdrowo ))) slicznie wygladaja
Dave wiem co to upal masakra u mnie w dodatku bylo duszno a dzis leje nawet sie ciesze z tego deszczu bo tak co jakis czas sie oczylam w letenij wodzie by ochodzic:)))
Domi ja tez bym radzila bys odpoczywal jak najwiecej i spacery tez odstawila dla Waszego dobra i zrelauj sie Kochana przy jakiejs książce lub filmie
pani_p a jak Ty sie czujesz??
Patrizia trafilas widze wkoncu na normalnego i znajacego sie na rzeczy gina .Teraz bedze juz z gorki tylko bez nerwow
Ingrid29 pewno jak pogoda to korzystajcie tylko w cieniu drzew
Studentka tylko wroc!!!!
iwonta_kg to Wam maly akrobata rosnie:))))
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Umieram! No normalnie brakuje mi powietrza....
Gravity zazdroszczę Ci tego deszczu. U nas choć odrobinkę mogłoby skropić, niech wieczorem będzie deszcz. Błagam!!! Wczoraj z tego gorąca to mi nawet nogi spuchły. Pierwszy raz!
Lacrijka widzisz Twoje cinki mało jedzą, a mój bombel mało się rusza Ale byłam dzisiaj u lekarza i powiedział, że dziecko też się męczy więc norma, że mało aktywne.
Wieczorem idę na usg więc mam nadzieję, że przekonam się , że wszystko ok.
Agusia mnie to już żołądek boli od ilości wypitych cieczy, ale wiem, że trzeba więc poję się dalej.
Wasze informacje na temat szczepień mnie też się wkrótce przydadzą więc piszcie a ja chętnie poczytam
Mam stresa bo dzisiaj jadę w nocy na wieś na urlopik i mam nadzieję, że szczęśliwie dojedziemy
Trzymajcie się ZIMNO
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
gravity my oczywiście w cieniu siedzimy. Chyba , że o 8 00 rano w piaskownicy, to trochę na słońcu.
Macie mojego piaskowego chłopaka
Lacra dziewczyny dobrze piszą, że jest upał to dzieciom bardziej się chce pić niż jeść. Ale jak masz jakieś wątpliwości,to zawsze lepiej zapytać pediatrę - najlepiej zadzwoń i się zapytaj może nie będziesz musiała iść do ośrodka, tylko cie skonsultuje telefonicznie.
Ja wybrałam dla Artura szczepionkę 5w1, myślę, że nie ma co przepłacać za tą 6w1, bo ominie cie zaledwie jedna wizyta szczepienna.
Na nic innego nie szczepiłam. Myślę, że nie ma co tak faszerować dzieci w pierwszym roku życia tyloma szczepionkami. Zaszczepisz na jedną odmianę, a zatakuje inna odmiana wirusa i co tylko kasa w błoto.
Laseczkom w ciąży nie zazdroszczę,bo pewnie najgorszy czas dla Was upały
No i gorąc dalej. Ja to już odliczam dni m do powrotu męża z delegacji, a będzie w domku w piątek, a wyjechał 16 czerwca. I będzie miał urlop, normalnie nie mogę się już odczekać.
Mirell kiedy Ty zaczynasz te staranka o dzidka drugiego? Już żołądek wyleczyłaś?
Patrizia dobrze, że znalazłaś takiego lekarza fajnego. Wyleczysz wszystko, pozbędziesz się tych bakterii i fasolka szybko będzie
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Ja się roztapiam
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Domi Kochana daj radę pomyśl o Kruszynce którą masz pod serduszkiem. Ciśnij tych lekarzy, upominaj się o USG. Nie masz w szpitalu lekarza prowadzącego??
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Lacra to że mało jedzą to ok nie martw się wazne że piją
co do szczepien p/rota to półtora roku temu pisałam Wam o Wiktorku , który miał WSZYSTKIE szczepienia.
Szymek na rota nie był szczepiony bo żeby to ogarnąć to musiałby chyba co miesiąc byc szczepiony tak ta choroba brudnych rąk mutuje. pomimo tylu wizyt w szpitalach nie złapał rota tffu tfuu .. no ale udało się uniknąć biegunki
Dorcia a o pneumo i meningo to mysmy za to słyszeli że to niepotrzebnie wydane pieniądze... czyli co lekarz to inna opinia
Asik no ja właśnie sama nie wiem co zrobić. Nie chciałam szczepić, ale na wypisie mam napisane, że zalecają :/