- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Smutno ostatnio u nas się zrobiło tyle przykrych rzeczy się wydarzyło. Byłam na Meldunku i tyle już Aniołków mamy że łzy same do oczu napływają Najgorsza jest ta bezradność i tęsknota za Kimś kto był i jest najważniejszy w naszym życiu. Musimy być silne i walczyć o szczeście
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Missyy, jesteś kolejną osobą, która pisze że krótko po usg serducho przestało bić, normalnie ciary mnie przeszły, może to cholerstwo wcale nie jest takie bezpieczne???
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Mój znajomy cierpi na rzadką, nieuleczalną chorobę. Wiele razy zadawał sobie pytanie "dlaczego ja?" Ostatnio się spotkaliśmy i powiedział mi, że już zna odpowiedź: jego ojciec miał zawał i gdyby on był w pracy, a nie chory w domu, nie byłoby szans, żeby uratował swojego ojca. I mówi: zachorowałem właśnie po to, by uratować mu życie. Miałam łzy w oczach...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Missyy..kochana tulę...żadna z nas nie napisze nic, co mogłoby Ci ulżyć w cierpieniu...pamietaj jednak, że maluszek po prostu zmienił date przyjścia na świat, ale już niebawem pojawi się w Twoim życiu...
anuuusia, ten Twój znajomy, to bardzo mądry człowiek...aż łzy mi się zakręciły...
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Wróciłam od rodziców, jestem na bieżąco i smutno. Tulę Was wszystkie Kurcze kiedyś musi minąć ten paskudny czas i pojawią się fotki II kreseczek
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Anusia smutne i pękne to co piszesz...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Misy ,Agusia ma racje maluszek nie odszedl a zmienil date swoich urodzin !!!musisz tak myslec bo sie wykonczysz My Cie tu wspieramy slowem wiem ze to wiel nie pomaga ale zawsze cos mi pomoglo!zwlaszcza slowa kolezanki!!""dzieci nie odchodza na zawsze tylko zmieniaj date swoich urodzin"ja sie tego trzymalam i czekalam cierpliwie.Pozniej jak zajdziesz tez nie jest latwo,Oczekiwania na wizyty i usg do 12/13 tyg ale dasz rade!!!!
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Ingrid fryzurka super pasuje Ci
studentka czasem takie zalamanie przychodzi i zal do calego swiata to wszystko takie niesprawiedliwe ja bede za Ciebie mocno trzymac kciuki zeby jednak Wam sie udalo
mesy Ciebie tez ogromnie mocno przytulam nawet nie wiem co napisac wazne zeby sie nie poddawac dopoki jest nadzieja sa tez szanse
missyy zapmniec sie nie da trzeba zyc dalej ale ja jak tu do Was trafilam zapamietalam jak studentka napisala ze dzieci nie odchodza tylko zmieniaja date swoich narodzin nie wiem jak to ubrac w slowa ale tym zdaniem pojawila sie u mnie nadzieja ze jednak bedzie dobrze ze zrobie ze soba porzadek i moj synek do mnie wroci studentka bardzo Ci dziekuje za to zdanie bardzo duzo dla mnie znaczy
andona a jaki biznes otwieracie jesli mozna wiedziec??
Ja ostatnio lepiej sie czuje wiem jak bedzie przebiegac leczenie i kiedy w koncu bedziemy mogli zaczac starania lubie wiedziec na czym stoje rocznica ślubu oblana nie szalelismy ale wypad do kina i kolacyjka zaliczona
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
W poniedziałek umówiłam się z moją endokrynolog na wizytę, niech mi wyjaśni co się stało, bo tego nie pojmuje, uspokajała mnie że nawet zażywając leki na tarczycę mogę donosić ciąże i to nie doprowadzi do poronienia, nawet przy wyniku tsh ok 7
We wtorek wizyta kontrolna u mojej ginekolog czy wszystko dobrze wygląda, bo poki co na antybiotyku jestem. Dopytam czy jakieś dodatkowe badania zrobić. Co prawda nawet nie wiem jakie można by było zrobić w tej sytuacji
Gosia miałas jakieś kontretne badania na myśli?
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Niestety ja też wiem co czujecie. U mnie jedna wizyta wsio ok, a na kolejnej kontrolnej wyrok - serduszko nie bije, rozwój malucha się zatrzymał.
Wiecie jednak doskonale, że jestem wyjątkowym przypadkiem, który po miesiącu od zabiegu już nosił w sobie maleńką fasolkę
Kochane wszystko będzie dobrze