BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 4 miesiąc temu #732131 przez gosiak
Ann śliczna Martuśka :kiss: i fajny opis :kiss:

Studentka ja się u mnie dopytywałam o badanie na p.przeciw plemn. I koszt 75 zl ale dlugo sie czekaka 20dni no i krew tylko pobierają.

Pani super z tym mieszkaniem, gratuluję ;) ;

Anoda powodzenia w biznesie ;)

Czekam na ferri, oj będzie biba :)

Dobranoc :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #732168 przez anoda89
Ja pierdacze nie wiem czy mi się mleko w prawym cycu nie pojawiło bo mnie boli tak jakby kanalik :unsure: :dry: Nie wiem czy to w ogóle możliwe bo już prawie rok i tyle czasu była cisza :unsure:

Pati wrzos jest piękny i chyba będzie idealny :)

ann-sunshine śliczna Matrucha :kiss:

Gravity mi się też wydaje że chłopak będzie :lol:

11 lata 4 miesiąc temu #732217 przez ann-sunshine
Dziękuję dziewczynki w imieniu Marty :blush:

11 lata 4 miesiąc temu #732234 przez Elmirka85
Ann śliczną masz córeczkę i fajny opis :laugh: doskonale rozumiem jego przekaz bo ja o drugie dziecko się bardzo długo starałam. najpierw szybko zaszłam ale poroniłam i nie mogłam zajść prawie rok i też bardzo wtedy zaczęłam doceniać synka, że go mam. Bardzo się z nim zżyłam no i czasem myślałam że nam się już nie uda i że będzie jedynakiem a tu nagle się udało :laugh: Powodzenia :kiss: :kiss:

Pati ja Ci nie pomogę bo nie znam się na kwiatach ani nie mam do nich ręki :dry:

Dziś wielki dzień Iwonki, będziemy wszystkie czatować na wieści o Kacperku :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #732238 przez missyy
Iwonka trzymaj się ;)) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

A co do mnie, wróciłam wczoraj od endo, która odstawiła mi leki na 2 miesiące, twierdząc, że jest dobrze, mimo że tsh 7, przerażał ginekologów w szpitalu. A w karcie szpitalnej na wyrost wpisano mi rozpoznanie niedoczynności, skoro leczę nadczynność. Bo oni są z ginekologi i położnictwa, a o endokrynologii ginekolog. do nich to wg niej mówi się do nich jak grochem o ścianę. I znów przepychanki lekarskie, a ja taka sierotka między nimi i nie wiem już kto ma więcej racji :(
Stwierdziła, że powodem poronienia mogła być tarczyca, ale w to wątpi, prędzej mógłby to być stres. Powiedziała, to co większość, że matka natura wie co robi.
Za dwa miesiące wynik wg niej powinien być w granicach normy, poczekam aż utrzyma się przez co najmniej miesiąc i może dostane zielone światło na kolejną ciążę.

A dziś z kolei kontrola u ginka, jeszcze nie odebrałam wynik badania histo. Potem pewnie znów wizyta :dry: Odnoszę wrazenie, że obecnie całe moje życie kręci się wokół lekarzyy :dry: byle ku lepszemu... wiadomo

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 4 miesiąc temu #732312 przez anoda89
Witam.
Myślałam że już jakieś wieści będą od Iwonki a to cisza. Czekam :lol:

Missyy kurka z Tobą tak jak za mną nie znam do tej pory przyczyny i kij go wie czy to przez lekarza czy poprostu los tak chciał :( Czyli nie brałaś w ciąży leków?

11 lata 4 miesiąc temu #732327 przez pani_p
Hej :)

Elmirka wszystkiego co najlepsze!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Ann-sunshine Martunia słodziutka :)

Patrizia wrzos jest ładny, tylko trzeba go podcinać np przed zimą bo on się rozrasta i później nie wygląda ładnie taki wybujały. Ja mam go u taty posadzony. Wszelkie "skalniaczki" ładnie rosną i nie wymagają wielkiej pielęgnacji.

Missy dużo siły i spokoju Ci życzę w tych "wycieczkach" po lekarzach. Niestety trzeba zaufać lekarzowi, że wie co robi. Chyba, że masz koło siebie jeszcze jakiegoś endokrynologa to mogłabyś się skonsultować dla własnego spokoju. Ale ja to wychodzę z założenia, że trzeba ufać lekarzom bo inaczej idzie do głowy dostać. Mam nadzieję, że wszystko się unormuje i będzie dobrze :kiss:

Czekam na Kacperka :laugh: :laugh: :laugh: Iwonka trzymaj się tam! :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #732337 przez missyy
anoda89 napisał:

Witam.
Myślałam że już jakieś wieści będą od Iwonki a to cisza. Czekam :lol:

Missyy kurka z Tobą tak jak za mną nie znam do tej pory przyczyny i kij go wie czy to przez lekarza czy poprostu los tak chciał :( Czyli nie brałaś w ciąży leków?

anoda ja przez całą ciąże brałam leki. Dawka wg lekarki endo była stosunkowo mała, bo mialam powoli kończyć leczenie. Pytałam o to czy tabletki mogą zaszkodzić, na co ona, że gorzej by było gdybym leków nie brała i groziłoby tń poronieniem

leków juz nie biore i czekam co dalej

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 4 miesiąc temu #732341 przez anuuuusia
ann-sunshine piękną masz blondyneczkę :)

missyy byle ku lepszemu :kiss:

U mnie zamieszanie w życiu od wczoraj. Nie wiem, czy nie będę musiała wstrzymać się ze staraniami :( :( :(

11 lata 4 miesiąc temu #732356 przez Mirella
Melduje szybciutko że Iwonka jeszcze nic nie przysłała, czekamy dalej ;)

11 lata 4 miesiąc temu #732376 przez gosiak
Co chwile zaglądam :woohoo: Iwona czym się :kiss:

Anusia życzę aby wstrzymywanie starań nie było konieczne ;)

Co do wrzosów to uwielbiam, zawsze na jesień sadę w donice na parapet zewn. trzymają się długo i nie trzeba mieć zbytnio ręki do nich :blush: te kwiaty mnie lubią nawet jak o nich trochę zapomnę :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 4 miesiąc temu #732426 przez Alivva
Cześć dziewczynki :)

Jestem wrześniówką 2013 i na prośbę Iwonki (iwonta_kg) przekazuję równiez i Wam wiadomość od niej sprzed chwili :)

HEJ. MAM PODŁĄCZONE KTG I ZARAZ MNIE BIORĄ NA STÓŁ. MOJA PSYCHIKA WARIUJE I CO CHWILA MI LECĄ ŁZY.MASAKRA JAKAŚ. MIAŁO BYĆ CC O 9 A TU WSZYSTKO SIĘ OPÓŹNIA. BUZIAKI

Smska dostałam o 11;36 więc może już jest na sali operacyjnej ;)
Pozdrawiam cieplutko-Iva

11 lata 4 miesiąc temu #732468 przez Mirella
Ciągle zaglądam do fona, ale u mnie nic, trzeba na wrześniówki zerkać, ale tam też cisza w temacie póki co. Ehhh, szpitale.... no ale na porodówkach tak jest, niby planowy zabieg, na godzinę wyznaczony, a jak się w międzyczasie jakiś poród skomplikuje to wiadomo że sie wszystko obsunie ;)

11 lata 4 miesiąc temu #732470 przez Elmirka85
w takim razie czekamy dalej :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #732473 przez Patrizia
ann jaka piekna coreczka blondyneczka z wielkimi niebieskimi oczkami śliczna :)

missyy wytrwalosci Ci zycze ja tez musze sie uzbroic w cierpliwosc zanim dostane zielone swiatlo ale dam rade mam cel i bede do niego dazyc :)

To co Iwonta pewnie juz tuli Kacperka :)

Ksawerek(*)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka