- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- PORONIENIE
PORONIENIE
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ilona_2037
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
chodziłam do jednego lekarza od x czasu zawsze na kontrole raz na pół roku jeden czas częściej, gdy zaszłam w ciąze równieżposzłam doniego byłam pierwszy raz w 5 tygdniu to z pretensjami że tak szybko,ale zrobił usg i potwierdził ciąze i było wszystko ok kazał przyjśc za tydzień wogle mnienieskojarzyłazaczął siępytać wszystko jeszcze raz wkurzyło mnie to potem okazało się ze mam krwiako podkosmówkowego kazałleżeć wieć lezałam wizyta u niego trwa góra 10 min więc zaczełam w niego wątpić i kolezanka poleciła mi innego, w 8 tygodniu zmieniłam lekarza i oszłam doniego na kontrole podczas usg już widziałam zejest cos nie tak.kazał mi sie ubrać i zawołał męża. powiedział ze nie słychac serduszka że jego zdaniem ciąża obumarław 6 tygodniu przestała się rozwijac . pierwsze szok potem może sie myli rozryczałam sie nie mogli mnie uspokoić. Powiedział, żże dla naszej spokojnej głowy zrobimy jeszcze badania bety. byłam u niego w środe badania miałam zrobić z czwartku i poniedziałku i w poniedziałek się do niego stawić. słuchajcie te pare dni to był koszmar noo stop ryk załamanie nie da się tego opisac. w poniedzialek odebrałam wyniki beta wzrosła wiec nadzieja odrazu tez mysłałam ze wszystko wporządku poprostu nie usłyszał bicia serca. wieczorem przyjal nas bez kolejki zrobił usg i niestety płód sie zmniejszył. oczywiscie ryk, ale powiem wam lekarz z powołania gdyby nie on i moj maz o nie wiem czy dalabym rade. nastepnego dnia przyjal mnie do szpital inna ginekolog zrobila usg i potwierdziła ten moj gin przyszedl po mnie porozmawiał ze mna na spokojnie wytlumaczyl co i jak położna która mnie przyjmowała tez z powołania stworzyli mi taka opieke takodwracali uwage od tego po co tam bylam ze w pewnym momencie zapomnialam moj maz tez dal mi take wsparcie kocham go za to jeszcze bardziej. po zabiegu fizycznie czuje sie naprawde dobrze. płakac juz nie placze czasami poprostu sie zawiesze i wtedy ciezko mo oddychac. sama sobie sie dziwie ze to tak dobrze przechodze po zabiegu mowie do mojego meza ze chyba mysli ze nie mam serca, ale on na to ze serce mam ogromne, ze wyplakac wyplakalam sie przed a teraz myslimy co zrobic dalej aby nie bylo drugiej takiej sytucji i zobav=czysz za rok bedziemy szczesliwymi rodzicami.
Ilona
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!

- Moniq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ilona_2037
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Ilona
- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Tak wyglądały pogrzeby moich aniołków, ale słyszałam w rozmowach z innymi aniołkowymi mamami,że niektóre z nich robią pogrzeby nawet po wczesnym poronieniu, w zakładach histopatologicznych dostawały zawiniatka legniny, wkładały do ozdobnych pudełeczek grzebały na cmentarzu a były i takie, które nie chciały odebrać ciałek nawet donoszonych dzieciątek, tak więc wszystko zależy od każdej indywidualnie. A ty Ilona jak zrobiłaś?
- ilona_2037
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Ilona
- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mnie tez bardzo pomogla ta "piosenka" choc wiele lez przy niej wylalam.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mnie tez bardzo pomogla ta "piosenka" choc wiele lez przy niej wylalam.
- Guasia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Manga
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Mama szczęsliwa to mama trochę leniwa

wrolimamy.pl/2011/09/30/kobieta-wreszcie-spelniona/
- Gosia M
-
- Wylogowany
- zapytajpolozna.pl
-
Ja również bardzo się cieszę,że pozbierałyście się.Na pewno patrzycie na życie już z innej perspektywy,tak sobie myślę,że takie wydarzenia losowe dodatkowo uczą nas jak ważne jest życie i nawet takie króciutkie chwile pozostają na zawsze w pamięci.Choć nie mam jeszcze swojego maluszka to wiem co znaczy stracić bliską osobę...a co dopiero swoje maleństwo,które żyje w brzuszku...

Buziaczki :-*