- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283185 przez Renata Anna
Edytka.. a bo taka do dupy jestem z tym wszystkim.. Nie mam żadnej koleżanki (wszystkie gdzieś powyjeżdżały), ciągle siedzę w "pieluchach"... Chciałabym się od tego oderwać... Czuję się źle z tym wszystkim, bo ja zawsze byłam "rozrywkową" kobietką...
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
No i mam wrażenie, że od czasu jak pojawiał się Celinka, to z m PO PROSTU TYLKO ZE SOBĄ MIESZKAMY...
Temat został zablokowany.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283193 przez jusia
Hej dziewczyny moje dziecie robi ze mnie wyrodna matke jak ja u T karmiłąm w pokoiku to jadła z cyca a jak przy T to nie chciala,darła sie az butle dostala
Noi ma ciemieniuche
Dorotka daj znac jak Kubus...a jak mu mierzysz temp?? najlepiej w pupce, ale minus 5 kresek...i do lek idz koniecznie bo taka dluga goraczka moze oznaczac coś poważniejszego 3mam kciuki oby byly to jednak zabki...
Maja śliczna a Borys robi świetne miny!!!!!
Renatko o widzisz ja nie wiedzialam co to przeklenstwo a wulgaryzm
licytuje bujaczek wlasnie, 15 osob jest zainteresowanych
Monka ale ksiadz...a slub cywilny to nie slub????
Renata my tak samo z M
Noi ma ciemieniuche
Dorotka daj znac jak Kubus...a jak mu mierzysz temp?? najlepiej w pupce, ale minus 5 kresek...i do lek idz koniecznie bo taka dluga goraczka moze oznaczac coś poważniejszego 3mam kciuki oby byly to jednak zabki...
Maja śliczna a Borys robi świetne miny!!!!!
Renatko o widzisz ja nie wiedzialam co to przeklenstwo a wulgaryzm
licytuje bujaczek wlasnie, 15 osob jest zainteresowanych
Monka ale ksiadz...a slub cywilny to nie slub????
Renata my tak samo z M
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 dzień temu przez jusia.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283194 przez Edyta
Renatko poprostu napisalas tak jak bys czytalam mi w myslach mam to samo identycznie sie czuje jak ty pociesza cie to chyba nie od rana do wieczora pieluchy silvia sprzatanie gotowanie rozrywka to zakupy oczywiscie nie jakis tam ciuchow tylko jedzenie zwykla szara rzeczywistosc masakra jakas kolezanek tez nie mam bo tu to wiekszosc niemki wiesz inna mentalnosc wiec raczej nie moj styl a co do tej mlodziezowej mnie to hm... nie wiem jak ma to odebrac wiem nie jestem mloda jak wy tutaj 34 w sieprniu stuknie ale zawsze mialam styl taki i chyba jak narazie zmieniac jedyne co mi sie nie podoba to te kg po ciazy ale i z tym dam rade najpierw sama a jak sie nie uda to do specjalisty pojde dietetyka wiec sie nie lamie a co do M i pomyslec ze dziecko tak zycie zmienia no coz cieszmy sie z tego co mamy inni maja gorzej jak ja to mowie a pozatym jak nam dzieci beda chodzic to dopiero bedzie hardcor nic wtedy nie zrobimy...oczy do okola glowy
unas tez mam wrazenie ze mieszkamy ze soba przychodzi z pracy prysznic obiad i tv wygonilam go do salonu jak sie dzis spytalam czy przyjdzie do sypialni to powiedzial ze bez sexu nie no i spi w salonie odgrazal sie tanimi paniami ale znam go i napewno sie nie skusi
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283197 przez Renata Anna
Edytka Ty masz 34 lata?????? Żartujesz chyba Ja bym ci dałA 27 góra To mnie zaskoczyłaś teraz...
Powoli zbieram się do spania. Celinkę tylko nakarmię na śpiocha i wtulę się w ramiona Morfeusza.... Aaaaaaaaaa właśnie... Karmicie swoje pociechy na śpioszka?
No i tu coś dla Was na miły sen...
No jak mój M by mi takim tekstem sypnął to chyba bym go walnęła... nie wiem czym... może deską do krojenia... Bo wałka nie mam
Powoli zbieram się do spania. Celinkę tylko nakarmię na śpiocha i wtulę się w ramiona Morfeusza.... Aaaaaaaaaa właśnie... Karmicie swoje pociechy na śpioszka?
No i tu coś dla Was na miły sen...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 dzień temu przez Renata Anna.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283200 przez Edyta
jestem 78 rocznik m sie tak czasem nabija ja na spiocha nie karmie silvia sie budzi lezy umnie na lozku zje i odbijam i idzie spac bez problemu teraz patrzy jak dowas pisze i piszczy i krzyczy tak glosno ze sasiada obudzi a ja znow mam smiechawke z niej ale ciacha powstawialas mmmmmmmm o takim to sobie moge pomarzyc
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 dzień temu przez Edyta.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283201 przez Renata Anna
jusia napisał:
Walcz Jusia walcz!!!
Dobranoc!!!!
ja jeszcze licytuje...
Edyta 34 lata!! ja tez bym ci tyle nie dała....
Renatka jaki przystojniak dobranoc
pewnie i tak nie wygram licytacji...jakos nigdy mi sie jeszcze nie udało bujak za 118 zł
Walcz Jusia walcz!!!
Dobranoc!!!!
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283235 przez martucha
Hej
Ja już nie spie....
Renatka wybacz ale komp mi wczoraj klekł i juz mi sie nie chciało go włączać kurcze gdybym wiedziała że masz taki podły nastrój ehhh
Edytka dzięki a ten kwiat lotosu to ośmiornica z lamaze haha i co tam obczaiłaś juz co chcesz kupić
Jusia nastepnym razem jak będziesz chciała coś wylicytowac to daj znać i ja się tym zajmę
w ogóle to zjadłam na śniadanie jajka bez chleba i chyba za chwile się
Ja już nie spie....
Renatka wybacz ale komp mi wczoraj klekł i juz mi sie nie chciało go włączać kurcze gdybym wiedziała że masz taki podły nastrój ehhh
Edytka dzięki a ten kwiat lotosu to ośmiornica z lamaze haha i co tam obczaiłaś juz co chcesz kupić
Jusia nastepnym razem jak będziesz chciała coś wylicytowac to daj znać i ja się tym zajmę
w ogóle to zjadłam na śniadanie jajka bez chleba i chyba za chwile się
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 dzień temu przez martucha.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona