BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 dzień temu #283185 przez Renata Anna
Edytka.. a bo taka do dupy jestem z tym wszystkim.. Nie mam żadnej koleżanki (wszystkie gdzieś powyjeżdżały), ciągle siedzę w "pieluchach"... Chciałabym się od tego oderwać... Czuję się źle z tym wszystkim, bo ja zawsze byłam "rozrywkową" kobietką...
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Temat został zablokowany.
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283193 przez jusia
Hej dziewczyny moje dziecie robi ze mnie wyrodna matke :angry: jak ja u T karmiłąm w pokoiku to jadła z cyca a jak przy T to nie chciala,darła sie az butle dostala :angry: :angry: :angry: :angry:
Noi ma ciemieniuche :(

Dorotka daj znac jak Kubus...a jak mu mierzysz temp?? najlepiej w pupce, ale minus 5 kresek...i do lek idz koniecznie bo taka dluga goraczka moze oznaczac coś poważniejszego :( 3mam kciuki oby byly to jednak zabki...

Maja śliczna :) a Borys robi świetne miny!!!!! :)
Renatko o widzisz ja nie wiedzialam co to przeklenstwo a wulgaryzm :laugh:
licytuje bujaczek wlasnie, 15 osob jest zainteresowanych ;)
Monka ale ksiadz...a slub cywilny to nie slub????
Renata my tak samo z M :(
13 lata 1 dzień temu #283194 przez Edyta
Renatko :) poprostu napisalas tak jak bys czytalam mi w myslach mam to samo identycznie sie czuje jak ty pociesza cie to chyba nie :dry: od rana do wieczora pieluchy silvia sprzatanie gotowanie rozrywka to zakupy oczywiscie nie jakis tam ciuchow tylko jedzenie zwykla szara rzeczywistosc masakra jakas kolezanek tez nie mam bo tu to wiekszosc niemki wiesz inna mentalnosc wiec raczej nie moj styl :dry: a co do tej mlodziezowej mnie to hm... nie wiem jak ma to odebrac wiem nie jestem mloda jak wy tutaj 34 w sieprniu stuknie ale zawsze mialam styl taki i chyba jak narazie zmieniac jedyne co mi sie nie podoba to te kg po ciazy ale i z tym dam rade najpierw sama a jak sie nie uda to do specjalisty pojde dietetyka wiec sie nie lamie :blink: a co do M
i pomyslec ze dziecko tak zycie zmienia no coz cieszmy sie z tego co mamy inni maja gorzej jak ja to mowie a pozatym jak nam dzieci beda chodzic to dopiero bedzie hardcor :laugh: nic wtedy nie zrobimy...oczy do okola glowy :laugh:
13 lata 1 dzień temu #283196 przez Edyta
poczekajcie dziecko mi placze hm jusia moze wiki to minie albo nie lubi jesc w obecnosci T
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283197 przez Renata Anna
Edytka Ty masz 34 lata?????? :unsure: :unsure: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: Żartujesz chyba :ohmy: Ja bym ci dałA 27 góra :ohmy: To mnie zaskoczyłaś teraz... :ohmy:

Powoli zbieram się do spania. Celinkę tylko nakarmię na śpiocha i wtulę się w ramiona Morfeusza.... Aaaaaaaaaa właśnie... Karmicie swoje pociechy na śpioszka?

No i tu coś dla Was na miły sen... :lol:
13 lata 1 dzień temu #283199 przez jusia
ja jeszcze licytuje...
Edyta 34 lata!! ja tez bym ci tyle nie dała....
Renatka jaki przystojniak :lol: :lol: :lol: dobranoc
pewnie i tak nie wygram licytacji...jakos nigdy mi sie jeszcze nie udało :( bujak za 118 zł :)
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283200 przez Edyta
jestem 78 rocznik m sie tak czasem nabija ja na spiocha nie karmie silvia sie budzi lezy umnie na lozku zje i odbijam i idzie spac bez problemu teraz patrzy jak dowas pisze i piszczy i krzyczy tak glosno ze sasiada obudzi :laugh: a ja znow mam smiechawke :) z niej ale ciacha powstawialas mmmmmmmm o takim to sobie moge pomarzyc :laugh:
13 lata 1 dzień temu #283201 przez Renata Anna
jusia napisał:

ja jeszcze licytuje...
Edyta 34 lata!! ja tez bym ci tyle nie dała....
Renatka jaki przystojniak :lol: :lol: :lol: dobranoc
pewnie i tak nie wygram licytacji...jakos nigdy mi sie jeszcze nie udało :( bujak za 118 zł :)

Walcz Jusia walcz!!!

Dobranoc!!!!
13 lata 1 dzień temu #283202 przez jusia
5 min :laugh:
13 lata 1 dzień temu #283204 przez Edyta
Dobranoc Renatko
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283206 przez jusia
ku....poszedł za 132...:(
Edyta a twoja gwiazda jeszcze nie spi????

poszłas...to ja tez zmykam, dobranoc :kiss:
13 lata 1 dzień temu #283211 przez Edyta
jusia eh.. zaczytalam sie no obudzila mi sie nakarmilam ja i poszla spac...i ja tez juz ide Dobranoc...
13 lata 1 dzień temu #283226 przez Hania
Cześć:)

Śpicie? jeszcze? ;)
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283235 przez martucha
Hej

Ja już nie spie....

Renatka wybacz ale komp mi wczoraj klekł i juz mi sie nie chciało go włączać :( kurcze gdybym wiedziała że masz taki podły nastrój ehhh

Edytka dzięki :kiss: a ten kwiat lotosu to ośmiornica z lamaze haha i co tam obczaiłaś juz co chcesz kupić :unsure:

Jusia nastepnym razem jak będziesz chciała coś wylicytowac to daj znać i ja się tym zajmę B)

w ogóle to zjadłam na śniadanie jajka bez chleba i chyba za chwile się :X
13 lata 1 dzień temu #283249 przez Hania
jkardasz, znowu masz o czym czytać???? po raz kolejny zapraszamy do dyskusji a jeśli nie masz ochoty to spadaj!!! :angry:

Renatko, Kamilko, adee, śliczne, piękne i cudowne pociechy:)

a Fifi w trakcie karmienia powiedział dziś mamaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka