BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 dzień temu #283387 przez adee84
Renatka to miałaś pobudkę :laugh:
Kasiek mam to samo, patrzeć na siebie nie mogę :dry: tylko spodnie mi nie wiszą ale cała reszta się zgadza :dry:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 dzień temu #283388 przez Renata Anna
Adee, Sonia co Wy mi tu takie zboczone kawały opowiadacie??? Przywołuję Was do porządku :lol:
Kasiek co ty gadasz, że zbrzydłaś. Może po prostu jesteś przemęczona i nie masz teraz tyle czasu, żeby o siebie zadbać... Znam to z autopsji...

A moje dziecko ukochało sobie jedną zabawkę, a właściwie jej czułki. Ciągle ma je w buzi... Czasami są tak przesiąknięte jej śliną, że muszę tę zabawkę prać i suszyć na kaloryferze... i to prędziutko, bo Celina nie może czekać :side:
Załączniki:
13 lata 1 dzień temu #283392 przez Kasiek
Renatka Iga ma to samo :laugh: ma taka pluszowa pszczołę i namiętnie ssie jej czułki :silly: :S i to tak namietnie ze slychac na caly pokój te odglosy :lol: :lol:
13 lata 1 dzień temu #283396 przez adee84
Majka tak zjada głowe dinusia :woohoo:
13 lata 1 dzień temu #283401 przez Renata Anna
iujjn SLDXY. HGZFT5FGGhhgGGVFVV MM N

Pozdro od Celiny. Muszę się ewakuować, bo zaraz rozniesie klawiaturę w drobny mak... zajrzę wieczorem, jak już się ze wszystkim obrobię. Buziaki :kiss: :kiss:
13 lata 1 dzień temu #283403 przez Kasiek
robie sobie depilacje brwi zeby choc troche sobie humor poprawic :dry:
dzis na spacer nie idziemy, obiad mam w polowie, piec nie potrafie, to z wami na forum posiedze :laugh:
13 lata 1 dzień temu #283406 przez adee84
ja liczę dziugi może mi na farbe do włosów starczy :woohoo:
obiad mam wczorajszy jeszcze więc ok, babeczek ciut zostało, dopiekę przed 15tą i loozik :laugh: a na spacer też nie idziemy bo mam lenia, znaczy nie chce mi się malować ;)
Reniuuu do wieczorka :kiss:
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283408 przez motylek
Kornelka też uwielbia mamleć czułka motylka i ma taką krowe i jej rogi to u nas numer jeden :lol:

Przepraszam że nie odpisuje ale moje dziecie potrzebuje 100%mojej uwagi. A czy wasze dzieci potrafią same posiedzieć i pobawić się chodzby swojmi nogami? Bo moja Kornelka jest wielce zrospaczona jak sama musi posiedzieć w bujaczku lub na macie,cały czas musi ktoś być przy niej i jeszcze rozmawiać do niej a już jest wniebowzięta jak się ją łaskocze i wygłipia.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283413 przez Monka193
A mój Domiś ma Owieczke Basie :):)

Jakieś 30min temu samochód potrącił moją Werke na moich oczach ;( zatrzymał się i jeszcze koleś na mnie na krzyczał a to on jechał przez wieś jak wariat i powinien uważać nie wiem czy się wyliże ;(

[link=http://nasze-wesele.net.pl/phototicker] [/link]

Załączniki:
13 lata 1 dzień temu #283421 przez adee84
Motylek, Majka tak jak Kornelka potrzebuje 100, no może 98 %? naszej uwagi ;) czasem jak ma lepszy dzień to zajmie się sobą 15-20min ale to by było na tyle ;)
:( :( :( :( :( :( Monka współczuję :( :( :( :( :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283424 przez Kasiek
kurde a ja jutro albo w piatek musze sie wybrac do roboty, 23 konczy mi sie macierzynski, musze wniosek o zalegly urlop złożyć... a wcale mi sie tam nie chce isc... :dry: szczególnie ze muszę Igę targać ze sobą bo nie ma komu sie nią zająć chociaz na godzine :huh:

Motylek Iga sama sie pobawi przy tatusiu, jak jest mamusia to niekoniecznie :dry: a jak znikam w lazience albo w kuchni to od razu slychac "łęęę???" "łeeeeee" "łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" ;) i musze ja w lezaczek pakowac i nosic ze soba po calym mieszkaniu :huh: np do drugiego pokoju rzeczy poprasowane poskładać to Iga musi być przy mnie i koniec :laugh: nie wiem co to bedzie jak do pracy wroce??
Motylek córcię masz sliczna :laugh:

Monka wspolczuje :kiss: i widze ze Ty tez z naszych stron :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283427 przez Edyta
monia wspolczuje :( Renatka silvia ma identyczna grzechotke :) motylek moja corcia czasem zabawi sie sama a czasem zapatrzy w tv to moge cos porobic a tak tez chce bym z nia byla teraz sieszi w bujaku jej pora na spanie a ja z wami pisze i slysze takie yyyy yyy yyy a to obiecane fotki silvi :) jak widzi aparat to robi sie powazna :dry:
Załączniki:
13 lata 1 dzień temu #283433 przez soniasg
UWAGA UWAGA MAJKA WYPIŁA 180ml mleczka :D tyle wypija tylko na noc :) więc jest dobrze :)

Renatko to miałaś wesoło :) i super że Twój M mimo, że wrócił z pracy bawił się z Wami :) a Celinka jak zwykle piękna :)

Kasiek mnie się wydaje, że jest tak jak Renatka pisze poprostu nie masz czasu dla siebie. zrób coś włoski ubierz się ładnie i później spójrz w lustro :) ja też już myślę o powrocie do pracy ale mój kierownik obiecał mi, że wróce na swój rejon :D to jest dla mnie ogromna motywacja :) Majka od początku jest nauczona, że czasem babcia czasem prababcia się nią zajmuje więc wydaje mi się, że nie będzie problemu.

Motylku Kornelka jest prześliczna :) ma taką ciemna karnację :) piękna z niej kobietka wyrośnie :) Maja też musi praktycznie cały czas mieć towarzysza :P

Monka współczuję :( :( :( :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 1 dzień temu #283437 przez adee84
ja to powiem wyprzedzając zdjęcia, które zostaną jeszcze dodane-WSZYSTKIE NASZE DZIECI SĄ ŚLICZNE :laugh: :laugh:
Sonia cieszę się, że Maja odzyskuje apetyt :woohoo:
moja córa nadal śpi u mnie na klacie a ja muszę jeszcze ziemniaki obrać i ogarnąć burdel w domu :dry:
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283439 przez Kasiek
Soniu to super ze Maja juz je :)
ja to nie sadze zeby mi pomoglo ladne ubranie :) :blink: :silly:

ja to musze znalezc opiekunke i dlatego sie obawiam co to bedzie jak Iga zostanie z obca osoba :huh: na pewno nie z dnia na dzien wiadomo ale mimo wszystko....

Sonia a gdzie Ty pracujesz?

boze czemu ja siedze, moglabym chociaz posprzatac a mam marazm zyciowy jakis ;)

Edytko Silvia sliczna :kiss: :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka