- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283388 przez Renata Anna
Adee, Sonia co Wy mi tu takie zboczone kawały opowiadacie??? Przywołuję Was do porządku
Kasiek co ty gadasz, że zbrzydłaś. Może po prostu jesteś przemęczona i nie masz teraz tyle czasu, żeby o siebie zadbać... Znam to z autopsji...
A moje dziecko ukochało sobie jedną zabawkę, a właściwie jej czułki. Ciągle ma je w buzi... Czasami są tak przesiąknięte jej śliną, że muszę tę zabawkę prać i suszyć na kaloryferze... i to prędziutko, bo Celina nie może czekać
Kasiek co ty gadasz, że zbrzydłaś. Może po prostu jesteś przemęczona i nie masz teraz tyle czasu, żeby o siebie zadbać... Znam to z autopsji...
A moje dziecko ukochało sobie jedną zabawkę, a właściwie jej czułki. Ciągle ma je w buzi... Czasami są tak przesiąknięte jej śliną, że muszę tę zabawkę prać i suszyć na kaloryferze... i to prędziutko, bo Celina nie może czekać
Temat został zablokowany.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283401 przez Renata Anna
iujjn SLDXY. HGZFT5FGGhhgGGVFVV MM N
Pozdro od Celiny. Muszę się ewakuować, bo zaraz rozniesie klawiaturę w drobny mak... zajrzę wieczorem, jak już się ze wszystkim obrobię. Buziaki
Pozdro od Celiny. Muszę się ewakuować, bo zaraz rozniesie klawiaturę w drobny mak... zajrzę wieczorem, jak już się ze wszystkim obrobię. Buziaki
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283406 przez adee84
ja liczę dziugi może mi na farbe do włosów starczy
obiad mam wczorajszy jeszcze więc ok, babeczek ciut zostało, dopiekę przed 15tą i loozik a na spacer też nie idziemy bo mam lenia, znaczy nie chce mi się malować
Reniuuu do wieczorka
obiad mam wczorajszy jeszcze więc ok, babeczek ciut zostało, dopiekę przed 15tą i loozik a na spacer też nie idziemy bo mam lenia, znaczy nie chce mi się malować
Reniuuu do wieczorka
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283408 przez motylek
Kornelka też uwielbia mamleć czułka motylka i ma taką krowe i jej rogi to u nas numer jeden
Przepraszam że nie odpisuje ale moje dziecie potrzebuje 100%mojej uwagi. A czy wasze dzieci potrafią same posiedzieć i pobawić się chodzby swojmi nogami? Bo moja Kornelka jest wielce zrospaczona jak sama musi posiedzieć w bujaczku lub na macie,cały czas musi ktoś być przy niej i jeszcze rozmawiać do niej a już jest wniebowzięta jak się ją łaskocze i wygłipia.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Przepraszam że nie odpisuje ale moje dziecie potrzebuje 100%mojej uwagi. A czy wasze dzieci potrafią same posiedzieć i pobawić się chodzby swojmi nogami? Bo moja Kornelka jest wielce zrospaczona jak sama musi posiedzieć w bujaczku lub na macie,cały czas musi ktoś być przy niej i jeszcze rozmawiać do niej a już jest wniebowzięta jak się ją łaskocze i wygłipia.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 dzień temu przez motylek.
- Monka193
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283424 przez Kasiek
kurde a ja jutro albo w piatek musze sie wybrac do roboty, 23 konczy mi sie macierzynski, musze wniosek o zalegly urlop złożyć... a wcale mi sie tam nie chce isc... szczególnie ze muszę Igę targać ze sobą bo nie ma komu sie nią zająć chociaz na godzine
Motylek Iga sama sie pobawi przy tatusiu, jak jest mamusia to niekoniecznie a jak znikam w lazience albo w kuchni to od razu slychac "łęęę???" "łeeeeee" "łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" i musze ja w lezaczek pakowac i nosic ze soba po calym mieszkaniu np do drugiego pokoju rzeczy poprasowane poskładać to Iga musi być przy mnie i koniec nie wiem co to bedzie jak do pracy wroce??
Motylek córcię masz sliczna
Monka wspolczuje i widze ze Ty tez z naszych stron
Motylek Iga sama sie pobawi przy tatusiu, jak jest mamusia to niekoniecznie a jak znikam w lazience albo w kuchni to od razu slychac "łęęę???" "łeeeeee" "łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" i musze ja w lezaczek pakowac i nosic ze soba po calym mieszkaniu np do drugiego pokoju rzeczy poprasowane poskładać to Iga musi być przy mnie i koniec nie wiem co to bedzie jak do pracy wroce??
Motylek córcię masz sliczna
Monka wspolczuje i widze ze Ty tez z naszych stron
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 dzień temu przez Kasiek.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283427 przez Edyta
monia wspolczuje Renatka silvia ma identyczna grzechotke motylek moja corcia czasem zabawi sie sama a czasem zapatrzy w tv to moge cos porobic a tak tez chce bym z nia byla teraz sieszi w bujaku jej pora na spanie a ja z wami pisze i slysze takie yyyy yyy yyy a to obiecane fotki silvi jak widzi aparat to robi sie powazna
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 dzień temu przez Edyta.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283433 przez soniasg
UWAGA UWAGA MAJKA WYPIŁA 180ml mleczka tyle wypija tylko na noc więc jest dobrze
Renatko to miałaś wesoło i super że Twój M mimo, że wrócił z pracy bawił się z Wami a Celinka jak zwykle piękna
Kasiek mnie się wydaje, że jest tak jak Renatka pisze poprostu nie masz czasu dla siebie. zrób coś włoski ubierz się ładnie i później spójrz w lustro ja też już myślę o powrocie do pracy ale mój kierownik obiecał mi, że wróce na swój rejon to jest dla mnie ogromna motywacja Majka od początku jest nauczona, że czasem babcia czasem prababcia się nią zajmuje więc wydaje mi się, że nie będzie problemu.
Motylku Kornelka jest prześliczna ma taką ciemna karnację piękna z niej kobietka wyrośnie Maja też musi praktycznie cały czas mieć towarzysza
Monka współczuję
Renatko to miałaś wesoło i super że Twój M mimo, że wrócił z pracy bawił się z Wami a Celinka jak zwykle piękna
Kasiek mnie się wydaje, że jest tak jak Renatka pisze poprostu nie masz czasu dla siebie. zrób coś włoski ubierz się ładnie i później spójrz w lustro ja też już myślę o powrocie do pracy ale mój kierownik obiecał mi, że wróce na swój rejon to jest dla mnie ogromna motywacja Majka od początku jest nauczona, że czasem babcia czasem prababcia się nią zajmuje więc wydaje mi się, że nie będzie problemu.
Motylku Kornelka jest prześliczna ma taką ciemna karnację piękna z niej kobietka wyrośnie Maja też musi praktycznie cały czas mieć towarzysza
Monka współczuję
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283437 przez adee84
ja to powiem wyprzedzając zdjęcia, które zostaną jeszcze dodane-WSZYSTKIE NASZE DZIECI SĄ ŚLICZNE
Sonia cieszę się, że Maja odzyskuje apetyt
moja córa nadal śpi u mnie na klacie a ja muszę jeszcze ziemniaki obrać i ogarnąć burdel w domu
Sonia cieszę się, że Maja odzyskuje apetyt
moja córa nadal śpi u mnie na klacie a ja muszę jeszcze ziemniaki obrać i ogarnąć burdel w domu
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283439 przez Kasiek
Soniu to super ze Maja juz je
ja to nie sadze zeby mi pomoglo ladne ubranie
ja to musze znalezc opiekunke i dlatego sie obawiam co to bedzie jak Iga zostanie z obca osoba na pewno nie z dnia na dzien wiadomo ale mimo wszystko....
Sonia a gdzie Ty pracujesz?
boze czemu ja siedze, moglabym chociaz posprzatac a mam marazm zyciowy jakis
Edytko Silvia sliczna
ja to nie sadze zeby mi pomoglo ladne ubranie
ja to musze znalezc opiekunke i dlatego sie obawiam co to bedzie jak Iga zostanie z obca osoba na pewno nie z dnia na dzien wiadomo ale mimo wszystko....
Sonia a gdzie Ty pracujesz?
boze czemu ja siedze, moglabym chociaz posprzatac a mam marazm zyciowy jakis
Edytko Silvia sliczna
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 dzień temu przez Kasiek.
Moderatorzy: ilona